Jó reggelt! Kispénteki péntekidéző kávé integetős bácsival
Ma még talán nem kell esernyő...
Kitartás, faragjunk egy jó napot ebből is, legyen miről mesélni a hosszú téli estéken!
Szép napot

Ma még talán nem kell esernyő...
Kitartás, faragjunk egy jó napot ebből is, legyen miről mesélni a hosszú téli estéken!
Szép napot

Beköszön!
Segítek STS-nek ablakot pucolni
Napindító remek volt!
Úgy elindult hogy alig akart vége lenni
Nomeg persze ezt a számot fütyörésztem egész nap
Én a pénteket várom,amúgy is szeressem,de bejentkeztem egy masszőr csajszihoz,(nem,nem olyan hoz aki a répával is játszik
),sosem voltam még képzett masszőrlánykánál,igénylem is,jönnek elő a gyártási hibák,nem minden úgy mozog ahogy szeretném.

Segítek STS-nek ablakot pucolni

Napindító remek volt!

Nomeg persze ezt a számot fütyörésztem egész nap

Én a pénteket várom,amúgy is szeressem,de bejentkeztem egy masszőr csajszihoz,(nem,nem olyan hoz aki a répával is játszik

Öcsyke egészségedre !!JÓ reggelt

Jó reggelt! STS ellegyezte a kávé illatot, erre keltem.
Kitartás Géza, tudjuk milyen az, várni a napot amikor végre azt csináljuk amit akarunk! Nap indító
Szép napot!
Kitartás Géza, tudjuk milyen az, várni a napot amikor végre azt csináljuk amit akarunk! Nap indító
Szép napot!

Jó reggelt!! már csak a jövő hét hétfőn jöhet össze egy kis szauna.... de kivárom... egy laza délutános műszak, kvt majd akkor fogyasztom el,de bekészítek frisset Nektek !
Jó reggelt! Kávé a megszerzett lendület fentartásáért.
Géza nekünk sem mindíg jön össze a megtervezett szauna látogatás, de így annál értékesebb ami összejön!
Crazy sejtettem, hogy rutinosan nyitott szemmel nyúlsz a kávéért! Még a véletlen műveként egy csinos női hátsót markolsz és kezdesz csücsöríteni
Rögtön lenne ébredő /medve/erő
Szép napot, lassan itt a hideg, öltözzetek fel rendjén! Sál sapka!
Géza nekünk sem mindíg jön össze a megtervezett szauna látogatás, de így annál értékesebb ami összejön!
Crazy sejtettem, hogy rutinosan nyitott szemmel nyúlsz a kávéért! Még a véletlen műveként egy csinos női hátsót markolsz és kezdesz csücsöríteni

Szép napot, lassan itt a hideg, öltözzetek fel rendjén! Sál sapka!

Napot!
Sfej nap letudva
Lendületes hét ígérkezik ismét,de mire pislogunk párat,itt a Karácsony és jöhet egy kis pihi
Bakker,minnyá December....
Én sem jutottam el szaunába Géza,seráfütty
Kösz a hétindítót Öcsy, természetesen ébredés után mentem neki
Sfej nap letudva

Én sem jutottam el szaunába Géza,seráfütty

Kösz a hétindítót Öcsy, természetesen ébredés után mentem neki

jó reggelt! íigen kellemes volt Crazy ...sajnos én nem jutottam el hétvégén szaunába....
Jó reggelt! Főztem kávét inkább, mert a Crazy seggfejhétfős kávéja kicsit túl van pörkölve és keserű
Szóval a hétindító lágy kávé bekészítve, fogyasztása ébredés után de munkába menet előtt javasolt!
Szép napot!

Szóval a hétindító lágy kávé bekészítve, fogyasztása ébredés után de munkába menet előtt javasolt!
Szép napot!

Beköszön én is,így E:
Kávét nem sütöttem most,mert sokáig ébren lennének tőle,oszt nem mentek melózni.
Kellemes hétvégén vagyok túl én is
Géza,neked is oké volt?

Kávét nem sütöttem most,mert sokáig ébren lennének tőle,oszt nem mentek melózni.

Kellemes hétvégén vagyok túl én is

Géza,neked is oké volt?
Szép estét Mindenkinek!!!

Jó napot! Jól sikerült az este, kellett már nagyon! Jöhet egy laza kávé a laza vasárnapra.

#Beköszönős!
Remek kikapcsot és izzadást Öcsyék!

Remek kikapcsot és izzadást Öcsyék!
Jó reggelt! Azért mert szombat, még jól esik a kávé!
Estére szauna meg fürdő meg minden van tervben. Jól fog esni, fárasztó hét volt.
Szép napot
Estére szauna meg fürdő meg minden van tervben. Jól fog esni, fárasztó hét volt.
Szép napot