hipp,hipp, hurrá!!

Ez qva jó.. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 12:27

Ez qva jó.. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Nos akkor válaszolok:
erdőkerülőnek:

surdapapa eccer így fogsz járni:

Zelli neked pedig ment egy sms:

erdőkerülőnek:

lökött!
dobtam 1 hátast!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 12:27
dobtam 1 hátast!

Nos akkor válaszolok:
erdőkerülőnek:

erdőkerülőnek:

Nos akkor válaszolok:
erdőkerülőnek:

erdőkerülőnek:

1, így jár, aki későn kel.
2, a mezőt ápolni kell, mert más aratja le a termést.
3, Nem kell ehhez Surda
. Most képzeld el: egy jó kis zivatar alakult ki, bemenekültök a házba, sátorba, akárhova. Bőrig áztatok. Ruhát le, esőcseppeket törlöd Zelli meztelen testéről. Hát ha ez sincs hatással a szevezetedre, akkor szólj nekem és Spapának
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 11:13
2, a mezőt ápolni kell, mert más aratja le a termést.
3, Nem kell ehhez Surda

Na wazze, egyszer későbben tudok jönni, már dugják a csajomat. Micsoda egy társaság van itt, mindig csak a dugáson jár az eszetek. Zelli, mi az, hogy nekem a harmadik cici jut?
Na legyen szép napotok, aztán már valami szebb témát is találhatnátok, pl. a zivatarok kialakulása, és hatása az emberi szervezetre. Ahogy surdát ismerem, ebbe is belemagyarázná a dugást, meg a nyalást.
Na legyen szép napotok, aztán már valami szebb témát is találhatnátok, pl. a zivatarok kialakulása, és hatása az emberi szervezetre. Ahogy surdát ismerem, ebbe is belemagyarázná a dugást, meg a nyalást.
inkább a spermámmal lakj jól!
de hát már iljen a lakásfelújítás. sok a meló meg a szaladozás vele!
télleg hipp! jó méretű ablakot vittek már? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 11:18
Természetesen az első a Tied, Drága Hippem!
Igen az időjárás nagyon érdekfeszítő téma!
Jössz, és már mész is!
Nem vagyok én egérke vagy hangyácska, hogy a morzsáiddal is jóllakjam!
de hát már iljen a lakásfelújítás. sok a meló meg a szaladozás vele!
télleg hipp! jó méretű ablakot vittek már? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Jössz, és már mész is!
Nem vagyok én egérke vagy hangyácska, hogy a morzsáiddal is jóllakjam!
ááááá
nem jól értelmezed!
neked a harmadik a punci jut!
most nekünk hiszel? vagy a saját szemednek?
nekem e zivatarokról csak ez jut eszembe, h a zidőjárásos topicba tom dugja katicikát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 11:13
nem jól értelmezed!
neked a harmadik a punci jut!
most nekünk hiszel? vagy a saját szemednek?
nekem e zivatarokról csak ez jut eszembe, h a zidőjárásos topicba tom dugja katicikát!

Na wazze, egyszer későbben tudok jönni, már dugják a csajomat. Micsoda egy társaság van itt, mindig csak a dugáson jár az eszetek. Zelli, mi az, hogy nekem a harmadik cici jut?

Jössz, és már mész is!
Nem vagyok én egérke vagy hangyácska, hogy a morzsáiddal is jóllakjam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Talán az Emlékmás volt! Total Recall, vagy mi?!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 07. 31. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 11:08

erre a filmre én is emléxem! Télleg három melle volt, az is a hátán

erre a filmre én is emléxem! Télleg három melle volt, az is a hátán
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 10:50

Naná, hogy meredeznek, majd kiszúrják a pólóm!
Juj, eszembejutott egy svájcinéger-film. A néninek 3 melle volt a bárban! Akkor a 3. bimbó a Hippemé!
Surdikám többet akar annál!
Juj, eszembejutott egy svájcinéger-film. A néninek 3 melle volt a bárban! Akkor a 3. bimbó a Hippemé!

Azt nem tudom, hogy itt volt-e kérdés a fakanál!
Legjobb a punciba, de amikor kedvem van hozzá, mehet máshová is!
Surdikám, Te kis figyelmes! Egyszerre elmenni, oh csodás!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 10:54
Legjobb a punciba, de amikor kedvem van hozzá, mehet máshová is!

Surdikám, Te kis figyelmes! Egyszerre elmenni, oh csodás!

naná, h a puncid szorítására, vagy a szád érintésére vágyok!
a lényeg, h Te élvezd, és az, h a testeden belülre kerüljön a teljes mennyiségem /és lehetőleg a lövésemtől élvezz el/!
aztán erdésznek is marad még úgyis a testréseidből!
télleg volt ilyen kérdés a nappaliban /Charl?/: ki szereti az anális szexet?
én nem vagyok nagy kedvelője és művelője!
a lényeg, h Te élvezd, és az, h a testeden belülre kerüljön a teljes mennyiségem /és lehetőleg a lövésemtől élvezz el/!
én nem vagyok nagy kedvelője és művelője!
naná, h a puncid szorítására, vagy a szád érintésére vágyok!
én nem vagyok nagy kedvelője és művelője! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 10:50
én nem vagyok nagy kedvelője és művelője! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdikám többet akar annál! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdikám többet akar annál! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Jobbat ajánlok. Fogjuk be egymás száját 69-ben. Spapa szerintem meg simán vállalja a cickóidat.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 10:45

Ez nem minden férfira igaz, de az Én férjemre igen, neveltetéséből adódóan.
De mindjárt befogom a szátokat, egyikét az egyik cicimmel, másikét a másikkal!

hol a za cickó?
a bimbód remélem már kőkemény! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 10:45
a bimbód remélem már kőkemény! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 10:43

Csak azt nem értem, mér' hiszik a nők, hogy önállótlanok vagyunk? Azé', mer' nem szólunk bele minden piszlicsáré dologba, még nem biztos, hogy nem tudunk dönteni és nincs véleményünk.
Attól meg egyenesen feláll a házimedvém hátán a szőr, amikor kikérik a véleményemet, elmondom, és azt válaszolják rá, hogymán megint akadékoskodok. Na, neeee..
Attól meg egyenesen feláll a házimedvém hátán a szőr, amikor kikérik a véleményemet, elmondom, és azt válaszolják rá, hogymán megint akadékoskodok. Na, neeee..
Csak azt nem értem, mér' hiszik a nők, hogy önállótlanok vagyunk? Azé', mer' nem szólunk bele minden piszlicsáré dologba, még nem biztos, hogy nem tudunk dönteni és nincs véleményünk.
Attól meg egyenesen feláll a házimedvém hátán a szőr, amikor kikérik a véleményemet, elmondom, és azt válaszolják rá, hogymán megint akadékoskodok. Na, neeee.. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 10:31
Attól meg egyenesen feláll a házimedvém hátán a szőr, amikor kikérik a véleményemet, elmondom, és azt válaszolják rá, hogymán megint akadékoskodok. Na, neeee.. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

A lényeg a lényeg, hogy nem alá-felérendeltségi viszonyban vagyok a férjemmel! Általában közösen döntünk! Bár ő kissé önállótlan, ezért mégis Én viszem a prímet!
Volt olyan pasim, aki nem akart fizikai munkát végezni, vágtam fát, kaszáltam, emeltem építőanyagokat, stb!
Zelli, azaz az Úr parancsolója!

Volt olyan pasim, aki nem akart fizikai munkát végezni, vágtam fát, kaszáltam, emeltem építőanyagokat, stb!
Zelli, azaz az Úr parancsolója!

kérésed számomra parancs:
nem Te hiányoltad a jó kis vitát?
no fond a combod a nyakam köré! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 10:40

nem Te hiányoltad a jó kis vitát?

no fond a combod a nyakam köré! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdilovics elvtárs!
Maga most mindenhol belémköt? Kinyalhatod! BEBEBEBEBE!
Na végre témánál vagyunk! Kényeztethettek!

várjámá!
lehet a jó öreg hipptől hozzá se férünk! mert szerepjátékoznak és Fred bátyám rendőröst jáccik, amint rajta kapja zellit a falopáson! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet a jó öreg hipptől hozzá se férünk! mert szerepjátékoznak és Fred bátyám rendőröst jáccik, amint rajta kapja zellit a falopáson! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Surdilovics elvtárs!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 10:36

így OK!
jer egy jutalom nyalásra!
csak tudod bicskanyitogató volt amikor ezt hallottam: "nekem nincs uram" -a hangsúlyt meg képzeld hozzá!
má miért ne kereshetném humorosan a haverom, h az "urad"?
jer egy jutalom nyalásra!
csak tudod bicskanyitogató volt amikor ezt hallottam: "nekem nincs uram" -a hangsúlyt meg képzeld hozzá!
má miért ne kereshetném humorosan a haverom, h az "urad"?