Kellemes reggelt!
Tettem esernyőt a kávéra!
Tettem esernyőt a kávéra!

Üdvözlet!
A fenét van év végi hangulatom, inkább néha világvégi
Nah,jó,csak mókából írtam.
Hajrá hosszú éjszaka
A fenét van év végi hangulatom, inkább néha világvégi

Nah,jó,csak mókából írtam.

Hajrá hosszú éjszaka

Reggelt! Crazy jol látod biztos jol fog esni a szauna...Nektek év végi hangulatotok van?? Díszités még messze van ,bár látom láttam hogy az országban sok szép városban már működnek a fények.....oppá a kv bekészítve !!
Köszönöm, már sokkal jobb! Mivel nem vagyok beteges alkat elég rosszul viseltem ezt a két napot is
Külsőre jó kis páncélom van, de az ellenség kifigyelhette és belülről kezdett bomlasztani
De már likvidáltam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 11. 30. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 30. kedd 18:54

Külsőre jó kis páncélom van, de az ellenség kifigyelhette és belülről kezdett bomlasztani

Én is beköszön!
Géza,jól fog esni a szauna szerda
Öcsy, jobbulást a bendőnek
Kutyu,kitartás,minnyá itt van az év végi pihi,pikkpakk.
Én sem díszítek, gőzerővel építem az Európát,jól fog esni az év vége.Mondjuk a karácsonyi díszítésben is energia minimumra törekszem,kb 6-7 éve feldíszített műfenyőt veszek elő minden évben,azóta úgy van

Én sem díszítek, gőzerővel építem az Európát,jól fog esni az év vége.Mondjuk a karácsonyi díszítésben is energia minimumra törekszem,kb 6-7 éve feldíszített műfenyőt veszek elő minden évben,azóta úgy van

Jó reggelt! Itt a december és itt az év végi hajrá is! Mint már említettem a reggeli kávé remek alkalom megtervezni ezt az időszakot is. Csak vigyázni kell, ne az álmainkat szövögessük, hanem a valóságunkat
Ami nem nekünk való az úgyse jön össze, vagy keserű lesz!
Hajrá december, jöhetnek a hosszú éjszakák!

Hajrá december, jöhetnek a hosszú éjszakák!

Én is beköszön!

Szia Öcsy! Szó se róla,tudok olyan fáradt lenni,hogy csak"kivert Kutyu" lennék,de a nejem mindig a puncijával akarja kilopni az ajándékból a rugót!!!

Akkor most szivesebben lennél kivert-kutya mint fáradt
Szerintem állítsd fel azt a díszes ünneplő erekjét a nappaliban, szólj a kedvesnek itt a karácsony oszt üljön bele az ajándékba kedvére
Kicsit én is túltoltam... le is vett a lábamról egy gyomorrontás hétvégére... Szóval óvatosan! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 11. 30. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 30. kedd 09:09

Kicsit én is túltoltam... le is vett a lábamról egy gyomorrontás hétvégére... Szóval óvatosan! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 11. 30. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok fiatalok,még mindíg jó a kávéd,Öcsy! Dehogy díszítek,csak dolgozom,dolgozom. Hogy unom!! Azért a kis pihiért várom legjobban az évvégét!
Sziasztok fiatalok,még mindíg jó a kávéd,Öcsy! Dehogy díszítek,csak dolgozom,dolgozom. Hogy unom!! Azért a kis pihiért várom legjobban az évvégét!
Reggelt!!! Ébreds utáni kv az igazán nap indító !Még a Nap is kisütött !! igaz a hőfokot el cseszte.... -2....
Jó reggelt! Mindenki szabin? Egy kávé csak belefér, de csak az íze kedvéért!
De az is lehet, hogy mindenki a karácsonyi díszítéssel van elfoglalva? Én biztos nem.
Szép napot
De az is lehet, hogy mindenki a karácsonyi díszítéssel van elfoglalva? Én biztos nem.
Szép napot

Szép estét! Szabi... Az meg milyen távolkeleti szertartás?

Szép estét!Szabi vége...
Remek reggelt!
Lazítós kávé gőzölög a pulton,kellemes napot!
Lazítós kávé gőzölög a pulton,kellemes napot!

#Beköszön!
A péntek a barátunk,mondom én
Megvolt a massz
Aranyos popsis,fiatalka csajszival.Elég barom napom volt,a szokásos bolondok háza péntekre még 3-4 lapáttal...szóval némileg stresszesen,de úgy ellazított a lányka mint csuda,a végén azt sem tudtam hol vagyok
Az idő pikk-pakk elrepült,kimasszírolt olyan idegekeket/izmokat hogy én eddig azt sem sem hogy ott van olyanom
Rohadt jó volt,bár attól féltem hogy úgy ellazulok ahogy dögönyöz hogy elfingom magam
Szóval függő lettem,bérlet megválta,köv időpont beírva
A péntek a barátunk,mondom én

Megvolt a massz

Aranyos popsis,fiatalka csajszival.Elég barom napom volt,a szokásos bolondok háza péntekre még 3-4 lapáttal...szóval némileg stresszesen,de úgy ellazított a lányka mint csuda,a végén azt sem tudtam hol vagyok

Szóval függő lettem,bérlet megválta,köv időpont beírva

Jó reggelt! Péntek, az Én napom... Kávéval erre hangolom!
Szép napot!
Szép napot!