Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1962 1963 1964 1965 1966 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9496   2007. 07. 31. kedd 19:16
X Törölt felhasználó (94621)
Hűha, Carlotte kérdésére tényleg nem válaszoltunk:

Superman:

Batman:

Spiderman:

Szerintem mind a háromnak jó a technikája, nálam a superman a nyerő, ha eros nem avatkozik közbe....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 24. kedd 09:25
Búcsúzóul egy hülye kérdés:

Ki nyerné meg a harcot az alábbi szuperhősök csatájában:
Superman, Batman vagy Pókember?

kerdes vigyor
#9495   2007. 07. 31. kedd 17:36
zelli zelli
Be is lázasodtam ettől a nagy kamatytól, vagy lehet, hogy vírus! vigyor5
De komolyan!
Szia Prune, Téged még nem is üdvözöltelek a visszatérésed óta! wink
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 31. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 17:02
Üdwölet... wink ...haza ugrottam ebédelni... hehe

Zelli,téged ma rendesen megdugtak... eplus2

Tom,köcce a reggeli wálaszt...
#9494   2007. 07. 31. kedd 17:02
gazosgyuri gazosgyuri
Üdwölet... wink ...haza ugrottam ebédelni... hehe

Zelli,téged ma rendesen megdugtak... eplus2

Tom,köcce a reggeli wálaszt...
#9493   2007. 07. 31. kedd 16:58
Ok eros, megértelek téged is, éa azokat is akik részt akarnak venni a gyermekük születésénél. Bár én már ehhez a témához nem kívántam hozzászólni, de mivel nekem címezted a hsz-ed, ezért válaszolok. Amikor a fiam született /valószínű idősebb nálad/ akkor még NEM VOLT papás szülés. Én akkor is bemehettem voln, ha olvastad a hsz-em akkor tudod miért. Ez a papás szülés olyan mint a pina szőrösen, vagy kopaszon. Az új kor terméke, én úgy mondanám van benne egy kis "trendi" amit én nagyon nem szeretek. Megvoltak párezer évig az emberek papás szülés, és kopasz pina nélkül is. Tudod én egy kicsit bizonyos dolgokban konzervatív vagyok, de elfogadom a mások véleményét is. Az a jó, hogy nem vagyunk egyformák. Nagyon sok dolgot majmolnak az emberek, amit "nyugatról" hoztak be hozzánk, mert nem kell azt gondolni, hogy ezek magyar találmányok. Ugye nem akarod, hogy felsoroljam ezeket. Mégegyszer mondom, elfogadom a mások hozzáállását, véleményét, de én már csak megmaradok olyannak amilyen voltam, még akkor is ha ez mások szemében maradiságnak tűnik. Szerintem nem vagyok az, ezt a GG-n lévő jelenlétem is bizonyítja, csak bizonyos dolgokról más a véleményem.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 31. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 16:26
Azt gondolom, hogy ha nagyon szeretek egy nőt akit feleségül vettem, és ez a nö lesz a leendő gyermekem anyja, akkor én lehetőség szerint minden kicsit is fontosabb eseményt szeretnék vele együtt megélni, persze, ha ö nem érezné úgy, hogy neki ez segítség lenne, akkor nem mennék be, de ezen viszont nagyon elcsodálkoznék, hiszen szerintem pont erről (is) szól a házasság, hogy segítsük egymást.

Mostanság beszéltem 3 olyan papával akik bent voltak az első gyerekük születésénél (mind az utóbbi 1.5 évben születtek, köztük a bátyámé is) és mindnek az volt a vélemény, hogy ott lesz a másiodiknál is mert nagy élmény volt és úgy érezték, hogy támaszuk voltak a feleségüknek persze beszéltem az anyákkal is akik szintén csak pozitívan tudtak nyilatkozni a dologról, volt aki nagyon hosszú ideig vajúdott és a férje nagyon nagy segítség volt neki.
#9492   2007. 07. 31. kedd 16:26
eros007 eros007
Azt gondolom, hogy ha nagyon szeretek egy nőt akit feleségül vettem, és ez a nö lesz a leendő gyermekem anyja, akkor én lehetőség szerint minden kicsit is fontosabb eseményt szeretnék vele együtt megélni, persze, ha ö nem érezné úgy, hogy neki ez segítség lenne, akkor nem mennék be, de ezen viszont nagyon elcsodálkoznék, hiszen szerintem pont erről (is) szól a házasság, hogy segítsük egymást.

Mostanság beszéltem 3 olyan papával akik bent voltak az első gyerekük születésénél (mind az utóbbi 1.5 évben születtek, köztük a bátyámé is) és mindnek az volt a vélemény, hogy ott lesz a másiodiknál is mert nagy élmény volt és úgy érezték, hogy támaszuk voltak a feleségüknek persze beszéltem az anyákkal is akik szintén csak pozitívan tudtak nyilatkozni a dologról, volt aki nagyon hosszú ideig vajúdott és a férje nagyon nagy segítség volt neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 25. szerda 21:53
Sziasztok!
Nekem az a véleményem, valószínű a férfitársadalomban nem maradok egyedül, hogy vannak dolgok, amiket nem feltétlen kell lásson egy férfiember. Ez a papás szülés megint a mostani kor hozománya, lelkük rajta. Én azt vallom a nő maradjon meg nekem úgy ahogy én szépen, gömbölüen, aranyosan láttam, nem hiszem, hogy mindent meg kellene osztani a társsal. ez az egyik ilyen dolog, nem mondok másikat, mert úgyis értitek. Még azt tenném hozzá, hogy nem az erősség kérdése, hanem egy belső, lehet mások gyengeségnek érzik, hang aki azt mondja, ez nem rád tartozik. Az élet már csak ilyen, nem én találtam ki, még egy hosszú házasságban eltöltött idő alatt is van amit nem közösen végzünk. Tudom konzervatív vagyok, nem kell velem egyetérteni, és ez így jó. Ha nem akarok szülni akkor nem szülök, szüljön az aki fel lett ....erre hatalmazva.
#9491   2007. 07. 31. kedd 15:46
MmePrune MmePrune VIP Admin
de jó, hogy felhoztad smile
én is le akartam írni még a véleményemet
1. mobil: semmi szükség rá...legalább a gyerek még használja a személyes kontaktust...mire felnőtt lesz, úgyis csak mobilon meg neten keresztül intéz mindent....ami pedig az elérhetőségét illeti: meg lehet vele beszélni, hogy mikor kell otthon lennie, nem szükséges felhívni, hogy: ideje már haza jönnöd, fiam!
az én 11 éves gyerekem is szokta kérdezni, hogy mikor kap mobilt, erre én azt szoktam mondani, hogy a 18. születésnapodra hehe
én is el voltam mobil nélkül, és én is elmentem 17 évesen szalagavató után a sote-ra, és hazamentem taxival...egyszerűen nem tudok most mondani olyan helyzetet, ahol elengedhetetlenül szükséges lenne a gyerekemnek a mobil...és punktum!
jah...az meg, hogy a többi gyereknek van...és??? szuper márkás cipője is van a többi gyereknek, meg szuper verdával hozzák az iskolába, meg szuper mennyiségű zsebpénzük is van, de attól még az én gyerekem nem kevesebb...és evvel ő tökéletesen tisztában van...főleg, hogy olyan barátai vannak, akiknél nem ez a fontos...amíg a gyerekem nem "magányos", addig nem lesznek önértékelési problémái, mert éppen nem szuper cuccokkal van elkényeztetve
2. bizonyos mértékben teljesen normális dolog a masztizás oviskorban...de most nem néztem utána pontosan a teendőknek...olvastam valahol valami frappáns megoldást, majd megkeresem
3. nem volt bent egyik szülésnél sem a gyerekeim apja, és nem is vágytam rá különösen...és ha szülnék még a jövőben, akkor sem hiszem, hogy ragaszkodnék az apa jelenlétéhez...sok esetben azt gondolom, hogy a nők "túllihegik" a szülést, és a hozzá kapcsolódó dolgokat nyes

egyébként elolvastam, hogy miket írtatok, és nem értem, hogy miért kavart ez ekkora vihart...mindenkinek van véleménye, és ez nem baj, még akkor sem, ha más smile smile
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 31. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 15:30
1
Szerintem a 10-12 éves kor nem túl korai, persze attól is függ, hogy milyen a gyerek, egyébként meg kicikizik, ha nem lesz mobilja, és tényleg szerintem jó, ha el lehet érni a gyereket, hogy merre csavarog, és hogy húzza haza belét, mert késő van nyes

2
Nem akadnék ki rajta, de valószínűleg amelyikünk éppen közelebb áll a gyerekhez az beszélne vele a dologról, de előtte biztos utána olvasnék egy kicsit, de azt, hogy konkrétan mit mondanék arról fogalmam sincs

3
Egyértelműen papás szülés, de nem valószínű, hogy az orvos felöli "végéről" nézném az eseményeket. nyes
#9490   2007. 07. 31. kedd 15:38
eros007 eros007
combfix, bár nemrég még a tanga volt az vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 08:20
Jó reggelt!

Fiúk, lányok!

Mi a legszexibb ruhadarab?
#9489   2007. 07. 31. kedd 15:30
eros007 eros007
1
Szerintem a 10-12 éves kor nem túl korai, persze attól is függ, hogy milyen a gyerek, egyébként meg kicikizik, ha nem lesz mobilja, és tényleg szerintem jó, ha el lehet érni a gyereket, hogy merre csavarog, és hogy húzza haza belét, mert késő van nyes

2
Nem akadnék ki rajta, de valószínűleg amelyikünk éppen közelebb áll a gyerekhez az beszélne vele a dologról, de előtte biztos utána olvasnék egy kicsit, de azt, hogy konkrétan mit mondanék arról fogalmam sincs

3
Egyértelműen papás szülés, de nem valószínű, hogy az orvos felöli "végéről" nézném az eseményeket. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 23:05
Jó estét!

Néhány kérdés:

1) Nemrég egy barátnőm 10 éves kislánya mutatta meg nekem, hogy milyen mobiltelefonja van. Én ezen úgy megdöbbentem. Minek egy 10 évesnek mobil? Szülei szerint biztonságot jelent, hogy bármikor hazatelefonálhat. Persze minden osztálytársának is van...

Ti hány éves korban vennétek (vettetek) a gyereketeknek mobilt?

kerdes

2) Mit mondanátok az óvodás/kisiskolás gyereketeknek, ha észrevennétek, hogy maszturbál?

kerdes

3) Mi a véleményetek a papás szülésről?

kerdes
#9488   2007. 07. 31. kedd 14:14
Moncy Moncy
nyes

Őrült....

Gondoltam ebéd közben bekukk... na de most takaríthatom a monitorról a körömpörit nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 12:27
Nos akkor válaszolok:

erdőkerülőnek:

surdapapa eccer így fogsz járni:

Zelli neked pedig ment egy sms:

#9487   2007. 07. 31. kedd 13:53
surdapapa surdapapa
nos rovid tömören: kellemes délutánt! wave
#9486   2007. 07. 31. kedd 13:11
eros007 eros007
Én nyernék, mert amíg ez a 3 hülye veri egymást én megdugnám a csajaikat hehe eplus2 hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 09:25
Búcsúzóul egy hülye kérdés:

Ki nyerné meg a harcot az alábbi szuperhősök csatájában:
Superman, Batman vagy Pókember?

kerdes vigyor
#9485   2007. 07. 31. kedd 13:04
erdokerulo erdokerulo
hipp,hipp, hurrá!!

Ez qva jó..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos akkor válaszolok:

erdőkerülőnek:

#9484   2007. 07. 31. kedd 12:46
surdapapa surdapapa
lökött!

dobtam 1 hátast! eljen
Nos akkor válaszolok:

erdőkerülőnek:

#9483   2007. 07. 31. kedd 12:27
Nos akkor válaszolok:

erdőkerülőnek:

#9482   2007. 07. 31. kedd 11:24
erdokerulo erdokerulo
1, így jár, aki későn kel.
2, a mezőt ápolni kell, mert más aratja le a termést.
3, Nem kell ehhez Surda vigyor5 . Most képzeld el: egy jó kis zivatar alakult ki, bemenekültök a házba, sátorba, akárhova. Bőrig áztatok. Ruhát le, esőcseppeket törlöd Zelli meztelen testéről. Hát ha ez sincs hatással a szevezetedre, akkor szólj nekem és Spapának eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 11:13
Na wazze, egyszer későbben tudok jönni, már dugják a csajomat. Micsoda egy társaság van itt, mindig csak a dugáson jár az eszetek. Zelli, mi az, hogy nekem a harmadik cici jut?
Na legyen szép napotok, aztán már valami szebb témát is találhatnátok, pl. a zivatarok kialakulása, és hatása az emberi szervezetre. Ahogy surdát ismerem, ebbe is belemagyarázná a dugást, meg a nyalást.
#9481   2007. 07. 31. kedd 11:21
surdapapa surdapapa
inkább a spermámmal lakj jól!

de hát már iljen a lakásfelújítás. sok a meló meg a szaladozás vele!

télleg hipp! jó méretű ablakot vittek már?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 11:18

Természetesen az első a Tied, Drága Hippem!
Igen az időjárás nagyon érdekfeszítő téma! hehe
Jössz, és már mész is!
Nem vagyok én egérke vagy hangyácska, hogy a morzsáiddal is jóllakjam!
#9480   2007. 07. 31. kedd 11:19
surdapapa surdapapa
ááááá

nem jól értelmezed!

neked a harmadik a punci jut!

most nekünk hiszel? vagy a saját szemednek?

nekem e zivatarokról csak ez jut eszembe, h a zidőjárásos topicba tom dugja katicikát! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Na wazze, egyszer későbben tudok jönni, már dugják a csajomat. Micsoda egy társaság van itt, mindig csak a dugáson jár az eszetek. Zelli, mi az, hogy nekem a harmadik cici jut?
Na legyen szép napotok, aztán már valami szebb témát is találhatnátok, pl. a zivatarok kialakulása, és hatása az emberi szervezetre. Ahogy surdát ismerem, ebbe is belemagyarázná a dugást, meg a nyalást.
#9479   2007. 07. 31. kedd 11:18
zelli zelli

Természetesen az első a Tied, Drága Hippem!
Igen az időjárás nagyon érdekfeszítő téma! hehe
Jössz, és már mész is!
Nem vagyok én egérke vagy hangyácska, hogy a morzsáiddal is jóllakjam!
#9478   2007. 07. 31. kedd 11:13
#9477   2007. 07. 31. kedd 11:09
zelli zelli
Talán az Emlékmás volt! Total Recall, vagy mi?! vigyor5
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 07. 31. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 11:08
erre a filmre én is emléxem! Télleg három melle volt, az is a hátán eplus2

... 1962 1963 1964 1965 1966 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48756db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 26. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!