Jó reggelt! Kellemes vasárnapi kávé, csak az íz élmény miatt!
Az előző hozzászólásom először eltünt. Pedig vissza olvasva lett volna benne hiba amit kijavítottam volna... Aztán meg délutánra előkerült. Mint az életben oly sokszor, nincs lehetőség javításra, egyből a legjobbat kell hozni
, vagy elfogadni, nem vagyunk tökéletesek.
Szép napot!
Az előző hozzászólásom először eltünt. Pedig vissza olvasva lett volna benne hiba amit kijavítottam volna... Aztán meg délutánra előkerült. Mint az életben oly sokszor, nincs lehetőség javításra, egyből a legjobbat kell hozni

Szép napot!

Napot!
A napot ma még nem láttam, szerintem már nem is fogok,lassan lejár a műszakja.
Nektek van napotok?
Ha étvágy is van meg meló is,akkor mondhatni hogy oké minden
A napot ma még nem láttam, szerintem már nem is fogok,lassan lejár a műszakja.

Nektek van napotok?
Ha étvágy is van meg meló is,akkor mondhatni hogy oké minden

Kicsit sokkot kaptam a kórházi állapotoktólm de most màr tudok róla beszélni.
A nővérek durván túlterheltek, a fele nem is oda való... egy tollvonással átvezényelném őket munkatáborba szenet lapátolni nem pedig érző embereket ápolni
De aki megérdemelte kapott finom csokit. Fürdetős kaland kimaradt, de szerencsémre itthon van sajàt ápolónnőm
Szép napot, sok türelmet mára is!
A nővérek durván túlterheltek, a fele nem is oda való... egy tollvonással átvezényelném őket munkatáborba szenet lapátolni nem pedig érző embereket ápolni

De aki megérdemelte kapott finom csokit. Fürdetős kaland kimaradt, de szerencsémre itthon van sajàt ápolónnőm

Szép napot, sok türelmet mára is!

Jó reggelt! Vagy de
Persze csak finoman. A diétát is tartom, jól megrágom a szalonnás rántottát reggelire
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 12. 10. péntek 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 10. péntek 16:24

Beköszön!
Szokásos pénteki bolondokháza után,végre lezárva a hét
Nem is baj...
A gyerekmedve türelme is fogyóban,ma valahogy rengeteg hülyével hozott össze a sors..utakon,melóban stb..
jó lesz már az az év végi pihi mindenkinek szerintem
Öcsy,gondolom még lábadozol,nincs meló,vagy de?

A gyerekmedve türelme is fogyóban,ma valahogy rengeteg hülyével hozott össze a sors..utakon,melóban stb..

Beköszön!
Nem is baj...
jó lesz már az az év végi pihi mindenkinek szerintem

Jó reggelt!! Jobbulást a betegeknek.... És türelmet mindenkinek

Jó reggelt! Péntek vagy mifene! Szerintem a mai naphoz egy erősebb kávé illik! Év vége felé az emberek-birkák egyre türelmetlenebbek és ingerlékenyebbek. Mert jön a szeretet ünnepe...
Szóval csak óvatosan!
Szép napot
Szóval csak óvatosan!
Szép napot

Szerencsére nem vitt el az ördög és jobban vagy
Lányok szerintem nem a sarokban,hanem az ágy alatt bújkálnak
Jó vakbelet és jobbulást! (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 12. 09. csütörtök 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 09. csütörtök 09:18

Lányok szerintem nem a sarokban,hanem az ágy alatt bújkálnak

Jó vakbelet és jobbulást! (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 12. 09. csütörtök 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Nem vesztem el, csak az egészségügy vendégszeretetét ,,élveztem" Félúton ki akartak rakni meghalni, de gondoltam hamár elkezdték nem könnyítem meg a dolukat és maradtam. Így a végére megijedtek és megkaptam a megfelelő kezelést, tegnap gyógyultan jöhettem haza. Egyszerű ,,rutin" perforált vakbelem volt mint kiderült.
Látom a nappali rendben, tartja a férfi klub jellegét sajnos...
Szép napot, Puszi a lányoknak a sarokban

Halihó ! délen ahelyzet változatlan ...qva eső.... Fel a fejjel mindenki!!jön a hétvége

Sziasztok! Öcsy,örúlök,hogy túl vagy rajta! Nem egyszerű dolog mostanság,ha valami baj megtalálja az embert.
Jó reggelt! Nem vesztem el, csak az egészségügy vendégszeretetét ,,élveztem" Félúton ki akartak rakni meghalni, de gondoltam hamár elkezdték nem könnyítem meg a dolukat és maradtam. Így a végére megijedtek és megkaptam a megfelelő kezelést, tegnap gyógyultan jöhettem haza. Egyszerű ,,rutin" perforált vakbelem volt mint kiderült.

Kellemes reggelt!
Én meg lesütöttem a kávét,egs.
Vigyetek magatokkal esernyőt meg szánkót,az összes típusú csapadék beköszönt már reggel.
Én meg lesütöttem a kávét,egs.
Vigyetek magatokkal esernyőt meg szánkót,az összes típusú csapadék beköszönt már reggel.
Banzáj szerd letudva.....feltőltödve ugortam Neki az estének !! kellemes hétvégét Mindenkinek!!Reggelre bekészítettem a kv-t Bár én nem iszom most napokig....
?? Ekkora a hajtás ??
Reggelt!!!!remélem mindenki jó volt,éscsak az kap virgácsot aki Úgy szereti !!!

Kellemes reggelt,lendületes hetet!+ Vidám Mikulást
Csizmát/cipőt ellenőrizzétek,kávét nem oda öntöttem

Csizmát/cipőt ellenőrizzétek,kávét nem oda öntöttem

Akkor te esőgolyózz
Itt szép fehér reggelre ébredtünk,de olvad,csak előzetes volt.

Itt szép fehér reggelre ébredtünk,de olvad,csak előzetes volt.
Crazy hova ? Ittcsak az eső szakad......JÓ reggelt!!
Boldogot reggelt!
Menjetek hógolyózni
Menjetek hógolyózni