Jó reggelt! Kinyitott a talicska kölcsönző, toljuk! Mindegyik mellé jár a kávé hétfőn

pihenés amai cél.... Pihenjen mindenki!!! kv-t ma asszem mellőzöm... de nektek bekészítettem...
Jó reggelt! Jól esik. Szerencsére csak a kávé és nekem
Persze hagytam másnak is, sőt csüccs le mellém!
Tegnap nem épp lazulás volt a jellemző iránymutató a tevékenységemre. Jó kis disznóvágás és minden ami hozzá tartozik.
Ma egy kis utómunka még maradt...

Tegnap nem épp lazulás volt a jellemző iránymutató a tevékenységemre. Jó kis disznóvágás és minden ami hozzá tartozik.
Ma egy kis utómunka még maradt...
jó éjt....
Üdvözlet!
Napsütés,hétvége,lazulás,eredményes hétvégét!

Napsütés,hétvége,lazulás,eredményes hétvégét!

Jó reggelt! Óvatosan azzal a munkába menettel, veszélyes üzem! Készítettem kanyarálló kávét, hátha az segít.
Ma sincs jobb idő, készüljünk úgy hogy nem viccesek a kanyarok!
Szép napot
Ma sincs jobb idő, készüljünk úgy hogy nem viccesek a kanyarok!
Szép napot

Üdvözlet!
Hát na... forró kávé és forró este kombóra rá kell szoknom,majdnem eltörtem a kanyarba ahogy haladtam a melóba,olyan cudar idők vannak....mindenki vigyázzon a kanyarodással
Hát na... forró kávé és forró este kombóra rá kell szoknom,majdnem eltörtem a kanyarba ahogy haladtam a melóba,olyan cudar idők vannak....mindenki vigyázzon a kanyarodással

Jó reggelt! Szerda és hideg szél? Még jó,hogy a kávé és az este forró, így csak ki lehet bírni

regge!!!! ma végre vár a forróság megint este....reggel qva hideg szél van :( öltözzetek fel rendesen!!!
Jó reggelt! Valóban jó kis lendületes hétfő volt, kitartott keddig
Talán kávét sem iszom... ja de! Azért érezhetően nagyobb volt a nyüzsgés tegnap az utakon is!
A lényeg, hogy ráérünk... messze még a karácsony

Talán kávét sem iszom... ja de! Azért érezhetően nagyobb volt a nyüzsgés tegnap az utakon is!
A lényeg, hogy ráérünk... messze még a karácsony

Beköszönős!
Remek hétvége után,igazi sf hétfő is letudva
Remélem hogy mindenki túlélte
Lendütes és vidám hetet!

Remek hétvége után,igazi sf hétfő is letudva

Remélem hogy mindenki túlélte

Lendütes és vidám hetet!

qva hétfő letudva
kv éjjelre bekészítve ha esetleg valakinek szüksége lenne rá....

Szép mapsütéses reggelt mindenkinek !!!!!
Jó reggelt! Rendben, legyen lazulós vasárnapi kávé!
A hám maradt a fogason, nem volt rugdosás végül, de kellemesen telt a szombat.
Ma teszvesz és jösszmész van a naptárban.
Ó a finomságot elrejtette a termálvíz és a félhomály
Szép napot!
A hám maradt a fogason, nem volt rugdosás végül, de kellemesen telt a szombat.
Ma teszvesz és jösszmész van a naptárban.
Ó a finomságot elrejtette a termálvíz és a félhomály

Szép napot!

Remek reggelt!
Mondhatni,nekem is kellemes telt a tegnapi nap
Boldog lazulást mindenkinek
Mondhatni,nekem is kellemes telt a tegnapi nap

Boldog lazulást mindenkinek
Öcsyke mesélj mi volt a fínomság ???
Jó reggelt! Kávét már meg is ittam, persze csak a saját részemet! Volt forróság a szaunában és azon kívül is! Nevezzük ínyencségnek
Ma este is kirúgunk a hámból, ha marad a terv!
És hogy tetézzem, reggelire bundáskenyér lesz! Gyertek az asztalunkhoz!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2022. 01. 08. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 08. szombat 08:03

És hogy tetézzem, reggelire bundáskenyér lesz! Gyertek az asztalunkhoz!

jó reggelt!!Ínyencség elmaradt.... de legalább forróság meg volt a szaunában....kv bekészítve...
jó reggelt!!Ínyencség elmaradt.... de legalább forróság meg volt a szaunában....kv bekészítve...
Nincs mit tenni, igazán próbáltam ellenállni... Leadnám a foglalási igényemet két fő részérea legközelebbi szomszéd asztalra
Addig is leterítettem egy medveszőrt a kandalló elé a nappaliban, érezzétek jól magatokat és fogyasszatok kedvetekre
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 01. 07. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 07. péntek 11:23

Addig is leterítettem egy medveszőrt a kandalló elé a nappaliban, érezzétek jól magatokat és fogyasszatok kedvetekre

Azám, egy igazi finomság, profi módon tud tálalni, felszolgálni és mindíg szépen eltakarít maga után az asztalon. Beszéltünk már arról, hogy szeretjük megnézni, hogy a szomszéd asztalnál mit szolgálnak fel, előfordul hogy mi is szivesen megkóstolnánk azokat a finomságokat. Még azonban roskadásig van a miénk, azt fogyasztjuk, lehet egy korty frissítő lecsúszik néha, de ezt már a fantáziádra bízom

szép Napot!!Ha mindne jól megy én is megyek pucérkodni meg pancsolni és izzadni
!! délutáni kv bekészítve , valami ínyenc finomság jól esne estére......