Azért nem tartom a kúrá/s/t, mert Te nem hoztad a spermicid adagomat, Hipp meg nem hozta a partvisát! Pedig nem nagy a távolság, ugye a két tó között!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 03. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 09:59

má megint nem vetted be a mai spermicid adagod? és látom a partvis kúrát se folytatod rendesen!
csak és kizárólag ezért vagy még mindég beteg! vess magadra!
egyébként jobbulást "zelli mama"

csevap?
ha jól tudom marhahúsból készült húshenger. hasonló a mi fasírtunkból.
egyébként szilva jól írta, h szerb kaja és nagyon
.
de látom tommiboj megadta a pontos meghatározását és ebből beugrott, h télleg 2 fajta húsból készül. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 21:15
ha jól tudom marhahúsból készült húshenger. hasonló a mi fasírtunkból.
egyébként szilva jól írta, h szerb kaja és nagyon

de látom tommiboj megadta a pontos meghatározását és ebből beugrott, h télleg 2 fajta húsból készül. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nappalisok, volna egy kérdésem: Tudjátok e, hogy mi az a CSEVAP?

má megint nem vetted be a mai spermicid adagod? és látom a partvis kúrát se folytatod rendesen!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 21:04

Sziasztok, Drágáim!
Fontos konzultáción voltam! Lázam ismét felszökőben, úgyhogy elköszönök Mindenkitől! Jó éjt, szép álmokat!
Talán már hajnalban kísértek, de nem Surdit, mert nem ér rá olvasni!
Jó éjt!
Fontos konzultáción voltam! Lázam ismét felszökőben, úgyhogy elköszönök Mindenkitől! Jó éjt, szép álmokat!
Talán már hajnalban kísértek, de nem Surdit, mert nem ér rá olvasni!
Jó éjt!

húúú mekkora mázlim van, h már rég leléptem!
de ha azért tiltasz, h ágyhoz kötözés lehessen a büntetés és utánna vad szex, akkor inkább bánom h nem tudtalak provokálni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 20:39

de ha azért tiltasz, h ágyhoz kötözés lehessen a büntetés és utánna vad szex, akkor inkább bánom h nem tudtalak provokálni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

reszkessetek...ma rohadt egy napom volt, és ma tutira beszólok mindenkinek
még az is előfordulhat, hogy tiltok egy-két nappalist

nem lehetne inkább, h désasszonynak szólíthassalak?
könyörgöööömmm
legalább én!
Sárl:
azé így se jó! sztem te álláshalmozó vagy! igen is a napi kérdések tanszéket is Te vezeted másodállásban!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 18:33
könyörgöööömmm
legalább én!
Sárl:
azé így se jó! sztem te álláshalmozó vagy! igen is a napi kérdések tanszéket is Te vezeted másodállásban!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Élelmezési igazgató
Mától a megszólításom: tekintetes igazgatónő
Lehet talpat nyalni ha nem akartok éhen veszni

Mától a megszólításom: tekintetes igazgatónő

Lehet talpat nyalni ha nem akartok éhen veszni

hááááttt
ha létezne szemmelverés én egész nap a farkam nézném!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 18:02
ha létezne szemmelverés én egész nap a farkam nézném!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

"Néhány kultúra hite szerint a tartós szemkontaktus (lélek-látás) akár orgazmushoz is vezethet."
Hoppá-hoppá.
Ezzel lehet kapcsolatban a szemmel verés is
Hoppá-hoppá.
Ezzel lehet kapcsolatban a szemmel verés is

Ez már majdnem egy teljes focicsapat.
Azért köszönöm,hogy nem ültettél cserepadra
Söt a legjobb játékosnak járó mezszámot kaptam (10)
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 17:23
Azért köszönöm,hogy nem ültettél cserepadra

Söt a legjobb játékosnak járó mezszámot kaptam (10)
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Kedves Charlotte, kívánom, hogy minden kívánságod ilyen gyorsan teljesüljön.
A Nappaliban dolgozók beosztása:
1. Tom1019 Rektor
2. mmePrune Igazságügyi tanszék vezető
3. Surdapapa Nyalás-dugás tanszék vezető
4. Charlotte Erogén zónák vizsgálata és ingerlése tanszék vezető
5. Gázosgyuri Technikai referens
6. Willy Ifjúsági előadó
7. Moncy Élelmezési igazgató
8. Erdőkerülő Természetvédelmi felelős
9. Big Joe Italfelelős
10. New1 Külsős munkatárs
11. Hipp Mechatronikai asszisztens
12. Zelli Oktatási referens, tanulmányi felelős
a hálálkodás kevés, majd jelentkezni fogok a bérezésért...
A Nappaliban dolgozók beosztása:
1. Tom1019 Rektor
2. mmePrune Igazságügyi tanszék vezető
3. Surdapapa Nyalás-dugás tanszék vezető
4. Charlotte Erogén zónák vizsgálata és ingerlése tanszék vezető
5. Gázosgyuri Technikai referens
6. Willy Ifjúsági előadó
7. Moncy Élelmezési igazgató
8. Erdőkerülő Természetvédelmi felelős
9. Big Joe Italfelelős
10. New1 Külsős munkatárs
11. Hipp Mechatronikai asszisztens
12. Zelli Oktatási referens, tanulmányi felelős
a hálálkodás kevés, majd jelentkezni fogok a bérezésért...

Reggelt!
a tököm tele van, h azzel kell kezdenem a napot, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni!
vazze ezt nem hiszem el!
ilyenkor szándékosan olvasol félre? /vmiért ezt érzem!/
akkor nézd meg mit is írtam!
ja és mit gondolsz miért ezt az ikont:
tettem be?
valóban mérges voltam, mert a válaszom már nem fedte azt amire válaszoltam, és így továbbra is manipulálhatónak érzem a dolgot!
ja és ne legyél már mindig nő! nem csak a sorok között kell olvasni! lehetőleg azt is értelmezni kéne ami valójában le van írva!
és továbbra is úgy érzem, h ha egy vitába/veszekedésbe leírok valamit erre vki mérgesen, akár tiltást érően reagál, amire hasonlóképp válaszolok utánna az előző hsz írója ne törölhesse ki a tiltást érő hozzászólását, mert akkor én maradok szarba!
és Nektek adminoknak fokozottan illene erre ügyelni, sőt tovább megyek illene példát mutatni!
ennek viszont a legcsekélyebb jelét sem lehet felfedezni semelyikőtöknél sem! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 15:00
a tököm tele van, h azzel kell kezdenem a napot, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni!
vazze ezt nem hiszem el!
ilyenkor szándékosan olvasol félre? /vmiért ezt érzem!/
akkor nézd meg mit is írtam!
ja és mit gondolsz miért ezt az ikont:

valóban mérges voltam, mert a válaszom már nem fedte azt amire válaszoltam, és így továbbra is manipulálhatónak érzem a dolgot!
ja és ne legyél már mindig nő! nem csak a sorok között kell olvasni! lehetőleg azt is értelmezni kéne ami valójában le van írva!
és továbbra is úgy érzem, h ha egy vitába/veszekedésbe leírok valamit erre vki mérgesen, akár tiltást érően reagál, amire hasonlóképp válaszolok utánna az előző hsz írója ne törölhesse ki a tiltást érő hozzászólását, mert akkor én maradok szarba!
és Nektek adminoknak fokozottan illene erre ügyelni, sőt tovább megyek illene példát mutatni!
ennek viszont a legcsekélyebb jelét sem lehet felfedezni semelyikőtöknél sem! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

rám mindent lehet mondani (fikázni), csak azt NEM, hogy gonosz, rosszindulatú és haragtartó!
(én voltam az, aki az összes amdin között /és még szilva/ ellene volt az utólagos változtatásnak)
Viszont a tíz percbe bőven belefértem, és ráadásul a kérésednek megfelelően azonnal reagáltam!
nyasgemmm
(na így kell viccesen és barátilag válaszolni és NEM ezzel az ikonnal
, mert ez már komoly sértésnek szoktuk szánni!
)
BÉKE! (zombiee-san!)
(én voltam az, aki az összes amdin között /és még szilva/ ellene volt az utólagos változtatásnak)
Viszont a tíz percbe bőven belefértem, és ráadásul a kérésednek megfelelően azonnal reagáltam!
nyasgemmm

BÉKE! (zombiee-san!)
Moncy, neked /is/ kötelességed, a többi nappalis csajhoz hasonlóan, a nappalis fiúk tökéletes kielégítése, ráadásul a kajáról te gondoskodsz.
Zellinél ugyanez, ha jól csinálja a dolgokat, előreléphet, kaphat magasabb beosztást a szopó tanszéken.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 03. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 07:38
Zellinél ugyanez, ha jól csinálja a dolgokat, előreléphet, kaphat magasabb beosztást a szopó tanszéken.

Jóóó reggelt!
Nos akkor igyekszem maradéktalanul ellátni az új munkakörömet...
Te hipp... azért... nem ártana pár dolgot írásba ölteni... amolyan kis munkaköri leírást...
Osszátok be a reggelit, mert ebéd csak 2 fele lesz
Szép napot!
Hurráááááá pééééntek
Te hipp... azért... nem ártana pár dolgot írásba ölteni... amolyan kis munkaköri leírást...

Szép napot!
Hurráááááá pééééntek

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ja, hogy Charlotte szőke, Te meg barna. ok, gyertek mindketten, ma amúgyis fickós napom van, amíg Charlotte lovagol egyet, tiédet meg fényesre nyalom...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 21:10

Ja, hogy Charlotte szőke, Te meg barna. ok, gyertek mindketten, ma amúgyis fickós napom van, amíg Charlotte lovagol egyet, tiédet meg fényesre nyalom...

ez rendben is lenne, de ez charlotte lehet csak...én bizti nem...én barna vagyok...még egy ilyen baklövés és...

Jó reggelt Mindenkinek!
Igen a munkaköri leírás, és a szabályos munkaszerződés is fontos!
Írjuk már le, ki mihez tartsa Magát!
Hippem, a referensi beosztásnál azért magasabbra vágytam, minimum dékáni szintre. Az, ugye a rektori felett van? Nem volt dolgom velük a suli alatt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 03. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 07:38
Igen a munkaköri leírás, és a szabályos munkaszerződés is fontos!
Írjuk már le, ki mihez tartsa Magát!
Hippem, a referensi beosztásnál azért magasabbra vágytam, minimum dékáni szintre. Az, ugye a rektori felett van? Nem volt dolgom velük a suli alatt!

Jóóó reggelt!
Szép napot!
Hurráááááá pééééntek

Szép napot!
Hurráááááá pééééntek

Jóóó reggelt!
Szép napot!
Hurráááááá pééééntek

Szép napot!
Hurráááááá pééééntek

Jó reggelt!
Moncy:-Te kapd be...
...mit mondottam
én totál behawazwa...sőt elötte mint mondottam augusztusban totál hülye leszek mert wáltozások wannak az életembe...augusztus wan...pucy
Robogtam is el...mindenkinek kellemes napot...
"szeretném ha mán szeptember wóna"...
Moncy:-Te kapd be...

én totál behawazwa...sőt elötte mint mondottam augusztusban totál hülye leszek mert wáltozások wannak az életembe...augusztus wan...pucy
Robogtam is el...mindenkinek kellemes napot...

"szeretném ha mán szeptember wóna"...
Te... lyány... hol is élsz?
Csevapcsicsa... Vagy erre é-nyon már túlmondják?
Ott van... Apa már ki is vette a fakanalat a kezemből...
Vaj'h miért?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Csevapcsicsa... Vagy erre é-nyon már túlmondják?

Ott van... Apa már ki is vette a fakanalat a kezemből...
Vaj'h miért?

Szeretsz festeni???
Ezt most mondod????
Tudod mit? Kapd be...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 21:09

Ezt most mondod????
Tudod mit? Kapd be...

Konkrétan nekem mi lesz a feladatom a nappaliban???
Én szeretek festeni...segítenék is neked szíwesen...de még magamat sem érem utol...

Én szeretek festeni...segítenék is neked szíwesen...de még magamat sem érem utol...
Tán Mikulás....?
Mivel telihold már fogyóban
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 20:39
Mivel telihold már fogyóban

reszkessetek...ma rohadt egy napom volt, és ma tutira beszólok mindenkinek
még az is előfordulhat, hogy tiltok egy-két nappalist

Csevap (Szerb specialitás)
Hozzávalók:
40 dkg darált marhahús,
20 dkg darált sertéshús,
4 gerezd fokhagyma,
bors,
só,
1-2 kanál olaj,
4 fej vöröshagyma
Elkészítés: A kétféle húst a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól összedolgozzuk, majd kb. 5 cm hosszú és 2 cm széles kolbászkákat formálunk belőle vizes kézzel. Olajon kisütjük, és sok apró kockára vágott vöröshagymával tálaljuk.
Megjegyzés:
Aki nem szereti a fokhagymát, ne tegyen bele, az étel jellegét nem rontja a hiánya. Szerb kajmakkal az igazi!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hozzávalók:
40 dkg darált marhahús,
20 dkg darált sertéshús,
4 gerezd fokhagyma,
bors,
só,
1-2 kanál olaj,
4 fej vöröshagyma
Elkészítés: A kétféle húst a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól összedolgozzuk, majd kb. 5 cm hosszú és 2 cm széles kolbászkákat formálunk belőle vizes kézzel. Olajon kisütjük, és sok apró kockára vágott vöröshagymával tálaljuk.
Megjegyzés:
Aki nem szereti a fokhagymát, ne tegyen bele, az étel jellegét nem rontja a hiánya. Szerb kajmakkal az igazi!

Nem élek vele, és nem néztem meg a neten, de nekem valami nyársrahúzott valami dereng!
De amikor 20 éve arra jártam, a "güvecs" nevű kaját emlegették, ami nagyon jó volt étteremben, de leírást nem adtak! Talán káposzta, paradicsom, kakukkfű, oregano, stb.
Na, de tényleg alucica, mert kidőlök!
De amikor 20 éve arra jártam, a "güvecs" nevű kaját emlegették, ami nagyon jó volt étteremben, de leírást nem adtak! Talán káposzta, paradicsom, kakukkfű, oregano, stb.
Na, de tényleg alucica, mert kidőlök!

valami szláv kaja...orosz vagy szerb vagy bolgár?