Te jó ég! Eros itt játsza az eszét!
Én ugyan nem ápolom le Surdát, én téged akarlak leápolni!!! Surdi nem az esetem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 11:37

Törölt felhasználó (94621)

Szia Rosemary! ez az átok eros téged akar megbízni surda leápolásával, nem ismeri a körülményeket, csak belebeszél a nagyok dolgába.
Meg aztán megy itt ezerrel megint a hülyeség, szokás szerint. Kellemes napot neked is

Meg aztán megy itt ezerrel megint a hülyeség, szokás szerint. Kellemes napot neked is

gyurka bátyó!
milyen meztelen képekről beszélsz? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 20:13
milyen meztelen képekről beszélsz? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Szasz Rózsajány...köszönöm jóóól waok...ha Surdi is látta a meztelen képeidet akkor ne csodálkozz,hogy rád kattant...
...de megsúgom ha Moncy talján barátja meglátna...tutti benne lenne a közös szexbe...
...jaaa..jóó a hajad!

én látni akarom, h magadévá teszed moncyt!
igérem végérvényesen leszállok Rólad! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 19:31
igérem végérvényesen leszállok Rólad! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncy, mondtam már, hogy nagyon tetszik a frizud?
Majd még rádhajtok...
(Mostanában úgy érzem magam mint egy perverz, biszex, kis szajha)

ne haragudj tom de nekem erről ez a véleményem:
önmagában szép dolgok, amiből a Bíborszél c vers tényleg kiemelkedik.
de ez így összefűzve egy giccsparádé, semmi keresni valója nem volt a nappaliban. nem illik a nappali hangulatához!
és ne vedd magadra! nem miattad írom ezt, hanem ez a véleményem az ilyen nyálas hsz-ekről!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 15:59
önmagában szép dolgok, amiből a Bíborszél c vers tényleg kiemelkedik.
de ez így összefűzve egy giccsparádé, semmi keresni valója nem volt a nappaliban. nem illik a nappali hangulatához!
és ne vedd magadra! nem miattad írom ezt, hanem ez a véleményem az ilyen nyálas hsz-ekről!

az enyém! (tiszta játékkal, habár hipp bezsebelhette volna, de Ő egy ÚR!)
hippnek:

LÁNYOKNAK:

Bíborszél : Szép lányok
Minden oly' szép
Tudod, én még mindig álmodom
Egy elveszett nyárt
Szép álmokat, puha ágyakon
Fut az idő
Rég volt, mikor úgy átölelt
Az az őrült tánc,
Amiből kihalt lassan
Minden érzelem
Valahol jó
Valahol jó, hogy itt vagy még
De túl mély a csend,
Ez egy régesrégen megunt játék
Nekem elég
Döntsd el, hogy mégy vagy ittmaradsz
Elmúlt a tél,
De a nyárból te már semmit se kapsz
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Minden oly' szép
Egy elveszett nyárt
Nekem elég
Elmúlt a tél,
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
FIÚKNAK:

LGT : Álomarcú lány
Hívok egy régi álmot,
Várom, ki benne áll, álomarcú lány,
Értem, ha szólal bennem,
Érzem, ha megérint, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Átkarol, hogyha kérem,
Rámhajol, úgy, mint rég, álomarcú lány,
Érti, hogy miért is nézem,
Érzi, hogy miért is fáj, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Szép, mint egy színes álom,
Kár, hogy csak néha lát, álomarcú lány,
Vállamra száll a hajnal,
Búcsúzik ő is már, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Álomarcú lány!
Mindig gondolj rám!
Lépj közel hozzám!
Mindig gondolj rám!
Minden éjszakán!
Mindig gondolj rám!
Álomarcú lány!

LGT : Arra születtünk
Mi arra születtünk, hogy a föld sebeit begyógyítsuk,
életünkön át, életünkön át,
Arra születtünk, hogy mindig menjünk, meg ne álljunk,
induljunk tovább, induljunk tovább.
A holnapoknak minden kulcsa két kezedben van,
Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam.
Arra születtünk, hogy tiszta szívvel szerethessünk,
boldogok legyünk, boldogok legyünk,
Arra születtünk, hogy mégse dobjuk el hitünket,
hogyha szenvedünk, hogyha szenvedünk.
Mint a mécses világítson egész életed,
Fordulj felém, ha megérted, mit mondok neked.
Arra születtünk, hogy napsugárba kapaszkodjunk,
nem baj, hogyha fáj, nem baj, hogyha fáj,
arra születtünk, tiszta legyen még a szívünk,
s játszunk még tovább, játszunk még tovább.
hippnek:

LÁNYOKNAK:

Bíborszél : Szép lányok
Minden oly' szép
Egy elveszett nyárt
Fut az idő
Rég volt, mikor úgy átölelt
Az az őrült tánc,
Amiből kihalt lassan
Minden érzelem
Valahol jó
Valahol jó, hogy itt vagy még
De túl mély a csend,
Ez egy régesrégen megunt játék
Nekem elég
Elmúlt a tél,
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Minden oly' szép
Egy elveszett nyárt
Nekem elég
Elmúlt a tél,
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
FIÚKNAK:

LGT : Álomarcú lány
Hívok egy régi álmot,
Várom, ki benne áll, álomarcú lány,
Értem, ha szólal bennem,
Érzem, ha megérint, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Átkarol, hogyha kérem,
Rámhajol, úgy, mint rég, álomarcú lány,
Érti, hogy miért is nézem,
Érzi, hogy miért is fáj, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Szép, mint egy színes álom,
Kár, hogy csak néha lát, álomarcú lány,
Vállamra száll a hajnal,
Búcsúzik ő is már, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Álomarcú lány!
Mindig gondolj rám!
Lépj közel hozzám!
Mindig gondolj rám!
Minden éjszakán!
Mindig gondolj rám!
Álomarcú lány!

LGT : Arra születtünk
Mi arra születtünk, hogy a föld sebeit begyógyítsuk,
életünkön át, életünkön át,
Arra születtünk, hogy mindig menjünk, meg ne álljunk,
induljunk tovább, induljunk tovább.
A holnapoknak minden kulcsa két kezedben van,
Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam.
Arra születtünk, hogy tiszta szívvel szerethessünk,
boldogok legyünk, boldogok legyünk,
Arra születtünk, hogy mégse dobjuk el hitünket,
hogyha szenvedünk, hogyha szenvedünk.
Mint a mécses világítson egész életed,
Fordulj felém, ha megérted, mit mondok neked.
Arra születtünk, hogy napsugárba kapaszkodjunk,
nem baj, hogyha fáj, nem baj, hogyha fáj,
arra születtünk, tiszta legyen még a szívünk,
s játszunk még tovább, játszunk még tovább.
Szia Rosemary! ez az átok eros téged akar megbízni surda leápolásával, nem ismeri a körülményeket, csak belebeszél a nagyok dolgába.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 11:29

Szevasztok! Miről van szó? Miről maradtam le? Mivel kellene engem megbizni? Nem értek semmit... Magyarázzátok már el fiúk! Hipp te legyél a fő-fő!
Még ez van nálam...

Szevasztok! Miről van szó? Miről maradtam le? Mivel kellene engem megbizni? Nem értek semmit... Magyarázzátok már el fiúk! Hipp te legyél a fő-fő!
Még ez van nálam...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 10:28

A Rózsalányt kellene megbízni, legalább akkor kiderül, hogy csak a dékánoknak tetszik e a szopótechnikája
Persze ez csak azután következhet be miután lestrapálta Sárlottot meg Szilvát

Akkor enegem is szeretsz?
Én biztos nem voltam ott, dolgoztam az éjszaka
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 09:39

Én biztos nem voltam ott, dolgoztam az éjszaka

Szeretem az olyan embereket, akik azt hiszik van humorérzékük ha mások rovására viccelődnek, akit nem is ismernek. Az egyik te vagy, és most én sem vicceltem, van mikor engem is elhagy a humorérzékem.
hűűűű, de rég röhögtem ilyen jót, Willy felpaprikázta a felnyalófiút......
lásd kivel van dolgod, kapsz tőlem egy satyekot, hogy mindig emlékeztessen öreg provokátor barátodra........

és egy képet rólam, ha szeretnél látni is:

lásd kivel van dolgod, kapsz tőlem egy satyekot, hogy mindig emlékeztessen öreg provokátor barátodra........

és egy képet rólam, ha szeretnél látni is:

remélem Fred holnap délig a csomó kötését próbálgassa!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 10:45

Nya napalis uraságok tudtok ilyen csomót kötni a cérkára????
Én be valom férfiasan hogy nyem amit nyem is bánok

akkor mit írjak!
willyke te kis pöcs!
hogy akaszthatnék a nyakadba egy fasszopó kurvát aki a baszásban is otthonosan mozog!
és csak utánna derüljön ki, h pénzért árult testéből élt valaha miután beleszerelmesedtél!
kishüje!
azt értetted amit írtam? mé kéne azé elítélned mert az életében volt olyan időszak amikor ezt tette?!!!
és kispöcs mifaszt írjak, ha nekem ugyanúgy hibám, csak más dolgokkal vagyok ilyen "fafejű"?
oszt nyasgem!
akkor is istenkirály vagy!
haragudni meg nem rád haragszom, hanem erre a provokátor vénemberre!

Fredre a piszkosra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 10:35
willyke te kis pöcs!
hogy akaszthatnék a nyakadba egy fasszopó kurvát aki a baszásban is otthonosan mozog!
és csak utánna derüljön ki, h pénzért árult testéből élt valaha miután beleszerelmesedtél!
kishüje!
azt értetted amit írtam? mé kéne azé elítélned mert az életében volt olyan időszak amikor ezt tette?!!!
és kispöcs mifaszt írjak, ha nekem ugyanúgy hibám, csak más dolgokkal vagyok ilyen "fafejű"?
oszt nyasgem!
akkor is istenkirály vagy!
haragudni meg nem rád haragszom, hanem erre a provokátor vénemberre!

Fredre a piszkosra!

Törölt felhasználó (24620)

csak ezeket a szeduktív előnyalásokat hagynád el... mindig ha valami kritikát írsz nekem, előtte leírod mekkora arc vagyok... hagyd a francba, mondd el amit gondolsz, a felszopást meg felejtsd el.
A nyakfogós tetszik, vagy, hogy felállt a farka
Ez melyik film? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 14:01

Ez melyik film? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

nahát pont erről van szó! hogy kommuna van...de rosemary húzódozik surda ajánlatai elől...és majd meglátja, hogy neked bezzeg hajolgat...anyám...mi lesz itt
EZÉRT MEG ELNÉZÉST, DE BE KELLETT TENNEM...a vége tetszik nagyon
vagyis a vége előtt...a nyakfogós

EZÉRT MEG ELNÉZÉST, DE BE KELLETT TENNEM...a vége tetszik nagyon

Ez qva jó volt Willy, te vagy a fórum lelkiismerete, kiváncsi vagyok surda bratyód mit lép erre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 10:35

csak ezeket a szeduktív előnyalásokat hagynád el... mindig ha valami kritikát írsz nekem, előtte leírod mekkora arc vagyok... hagyd a francba, mondd el amit gondolsz, a felszopást meg felejtsd el.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 09:39

willyke!
te egy istenkirály ember vagy!
de neked /is, mert ez nekem is hibám/ van egy nagy hibád: tele vagy prjudikációkkal és prekoncepciókkal!
ez a fiatal korod miatt eléggé meglepő. és ahhoz hogy megtaláld a társad ezt le kell vetkőznöd. ha nem is teljesen, de sokat le kell dobnod belőle!
de neked /is, mert ez nekem is hibám/ van egy nagy hibád: tele vagy prjudikációkkal és prekoncepciókkal!
ez a fiatal korod miatt eléggé meglepő. és ahhoz hogy megtaláld a társad ezt le kell vetkőznöd. ha nem is teljesen, de sokat le kell dobnod belőle!
a rózsajány nekem nem köll!
1ébként sonka! erős! légy üdvözölve! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 10:28
1ébként sonka! erős! légy üdvözölve! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)

A Rózsalányt kellene megbízni, legalább akkor kiderül, hogy csak a dékánoknak tetszik e a szopótechnikája

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 03. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 20:15

Értem, és akkor "szegíny" surdát is megértem, miért veszik bele mindenkibe. Valakinek a nappalis lányok közül át kell vállalnia a pátyolgatását erre az időszakra, mert lehet bejön, és szétveri a berendezést az a nagy darab embör.
Surda vonít a puncihiány miatt:

Surda vonít a puncihiány miatt:

Köszönöm, Hippem!
Csupán csalódtam néhány emberben!
De manapság ez már természetes! Vagy nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 10:22
Csupán csalódtam néhány emberben!
De manapság ez már természetes! Vagy nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Zelli, csak nincs valami baj? egyébként tegnap hiányoztál, küldök neked egy szál rózsát hátha felvidulsz tőle.

Zelli, csak nincs valami baj? egyébként tegnap hiányoztál, küldök neked egy szál rózsát hátha felvidulsz tőle.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 09:32

Dolgokat intéztem, meg sokat gondolkodtam! Mert azt is szoktam!
Amúgy néha beleselkedtem!

Amúgy néha beleselkedtem!

Össze vekszünk eccakára és reggel mög kapod minden vágyad
Jóó napot napalisok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 07. kedd 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 08:36

nagyon régóta vágyom reggeliző asztalos, vajas, mézes, lekváros combon csorgatós szexre
willyke!
ez a fiatal korod miatt eléggé meglepő. és ahhoz hogy megtaláld a társad ezt le kell vetkőznöd. ha nem is teljesen, de sokat le kell dobnod belőle! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 09:34
ez a fiatal korod miatt eléggé meglepő. és ahhoz hogy megtaláld a társad ezt le kell vetkőznöd. ha nem is teljesen, de sokat le kell dobnod belőle! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Az, hogy egy senkiházi, emberi szemét.
Kösz, az én leendőm magától legyen kreatív, vagy együtt jöjjünk rá, ne azért mert 600-an végigb_szták.
Azért dicső, hogy csupán a tudat, hogy megfelelő szexet kapsz, kielégít, és elfeledtet minden mellékes körülményt.
Kösz, az én leendőm magától legyen kreatív, vagy együtt jöjjünk rá, ne azért mert 600-an végigb_szták.
Azért dicső, hogy csupán a tudat, hogy megfelelő szexet kapsz, kielégít, és elfeledtet minden mellékes körülményt.