Jaj értem már, elvagyok én, figyelmetlenkedtem, máson jár az eszm, boccs!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:07

Hát... akkor gondolkozz ügyvéd fejjel...
Kezd ott h. nézd meg melyik hsz-edre reagáltam

max a Gyurka szül, de naponta ...
tizenakárhányhetes korban nem szokás ...
sztem eddig nemigen tudták (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:09
tizenakárhányhetes korban nem szokás ...
sztem eddig nemigen tudták (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sztem Gyurkáéknál valami orvosi vizsgálat esedékes...
No de ennyi ideig? Vagy tán már szülnek?
A nemét, h. fiú v. lány azt már sztem tudják...

akkor azt se értetted volna, h olyan lennél, mint József Attila
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:06

Az mire lenne jó? Nem értelek! Ügyvédnek készülök, nem italosnak...

Sztem Gyurkáéknál valami orvosi vizsgálat esedékes...

Hát... akkor gondolkozz ügyvéd fejjel...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:06

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor le kellene szerződnöd vmelyik szeszgyárral
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:40

(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Én bennevagyok, Moncy viszont tartózkodik egy kicsit a dologtól, majd leitatom és akkor már talán sinen leszek..

Moncy, nincs saját kemencém, igy nem eszek sajátkészitésű kenyeret, a paradicsomot meg anyám valóban a kertben termeszti, és azt nagyon szeretem, mert azt legalább tudom, hogy nincs teli mindenfajta méreggel, állatokat nem tartunk, leszámitva a magyar pulikat, meg egy tacskót, meg a macskákat! Különben nagyon útálom a kecsketejből készült termékeket!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:49

Tudod mit Apa?
Nyazsgem
Tudod vidéki lyányka saját sütésű kenyeret eszik, saját termesztésű paradicsomot és két kis kacsójával készített kecskesajtot
Nyazsgem

Tudod vidéki lyányka saját sütésű kenyeret eszik, saját termesztésű paradicsomot és két kis kacsójával készített kecskesajtot

Zelli kedves, ne akarjad te Hippet, ő az enyém, vigyázz, mert még féltékeny leszek!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:24

Nembaj, Hippem, majd Én leápollak! De akkor már a járókeret sem lesz elég!
Már tolókocsi kell akkor, mert nem tudsz lábraállni sem!

Én sem... ebben hasonlítunk...
Bár jobb lenne az óvatosság...
Tudnék mesélni... de... inkább nem mondok semmit... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 08:26

Bár jobb lenne az óvatosság...
Tudnék mesélni... de... inkább nem mondok semmit... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)

rájöttem moncyval mi is a baj!
nem szereti a gumit!
különösen a szájába érezni!
Drága moncy! hidd el önfeláldozó vagyok! ha a szádba akarsz érezni én nem ragaszkodom a gumihoz!
egyébként: reggelt mind1kinek!
nem szereti a gumit!
különösen a szájába érezni!

Drága moncy! hidd el önfeláldozó vagyok! ha a szádba akarsz érezni én nem ragaszkodom a gumihoz!

egyébként: reggelt mind1kinek!

Tudod mit Apa?
Nyazsgem
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 08:24
Nyazsgem

Moncy drága tele van a kajád E baromságokkal (valami gumis guánóval)!
(különben imádlak, de ma nem reggelizek semmit, mert későn feküdtem le)

(különben imádlak, de ma nem reggelizek semmit, mert későn feküdtem le)

ezt én is ceretem:
bebebe!
gyurka mikó gyösz má?
fijjú vagy lyány? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:41
bebebe!

gyurka mikó gyösz má?
fijjú vagy lyány? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Na most már egy külön osztályt kell nyitni az ápolásotokra! Minden problémára van megoldás!
A harmadik láb kezelésére titkos módszerem is van!
De nem árulom el. Bebe!

Na most már egy külön osztályt kell nyitni az ápolásotokra! Minden problémára van megoldás!
De nem árulom el. Bebe!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:36

hipp!
ezt ne hagyd ki!
addig szerelmeskedjetek és addig szopjon Téged a zelli míg ezt az állapotot el nem éred!
ezt ne hagyd ki!
addig szerelmeskedjetek és addig szopjon Téged a zelli míg ezt az állapotot el nem éred!
a lábam között lévő rövidebb lábam sérült meg a legjobban!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:36

Surdi, Fiam, akkor te is az ápolásomra szorulsz!
Hol ért a bibi, babám?
Hol ért a bibi, babám?

hipp!
ezt ne hagyd ki!
addig szerelmeskedjetek és addig szopjon Téged a zelli míg ezt az állapotot el nem éred! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:24
ezt ne hagyd ki!
addig szerelmeskedjetek és addig szopjon Téged a zelli míg ezt az állapotot el nem éred! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi, Fiam, akkor te is az ápolásomra szorulsz!
Hol ért a bibi, babám?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:34
Hol ért a bibi, babám?

surda elé leteszed a Szilva által javasolt seritalt és mán el is boldogultál!
eros!
hipp a végelgyengülés határán lenne?
nekem nem úgy tűnik!
az előbbi poénért úgy hozzám vágta széket, h kettétört! én meg mehetek az ügyeletre!
eros!
nekem nem úgy tűnik!
az előbbi poénért úgy hozzám vágta széket, h kettétört! én meg mehetek az ügyeletre!

én a Heinekent max ilyen formába ceretem!
nem ismerem a Bíborszél nevú együttest, de a szöveg nagyon tetszett! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:04
nem ismerem a Bíborszél nevú együttest, de a szöveg nagyon tetszett! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

HP-t egy darabig kihagyom az életemből (nem miattad, hanem magam miatt, maradok a jól bevált Tokajinál, és a hideg

nél!)
dalszöveg: Fábián Zsolt

Fábián Zsolt (A Bíborszél énekese, szövegírója)
1971 nyarán született Miskolcon és az első hangszerét - egy dobgitárt - valamikor 11 éves kora körül vásárolta, de mivel a bátyja viszonylag rövid időn belül elcserélte egy Deep Purple dupla koncertlemezre, így a gitáros karriere, mondhatni a kezdet kezdetén derékba tört. Ezután fordult a ritmushangszerek közül a dob felé és ehhez a hangszerhez kötődik az első koncertélménye is, aztán a sors úgy hozta, hogy mégis frontemberként ért el komolyabb (?) sikereket. Történt ugyanis, hogy a próbateremként funkcionáló hétvégi házba betörtek, majd távozáskor fel is gyújtották, így az ott található hangszerek a házzal együtt egy nagy halom hamuvá váltak, kivéve a fémtestű Premier pergőjét és a szerelés egyéb fém alkatrészeit, de ez így önmagában az újrakezdéshez kicsit kevés volt. Igaz a biztosító fizetett, de valahogy úgy alakult a helyzet, hogy a pénzből mikrofont vásárolt és egy-két – komolynak nem nagyon nevezhető – zenekari próbálkozás után került1988 -ban az akkor még GMK, később Bíborszél néven üzemelő, miskolci formációba, ahol jelenleg is az éneklésen kívül a szövegekért még felelős. A története innentől kezdve kapcsolódik össze a zenekar történetével. A számára etalon énekhang egy Steve Hogarth nevű úriember birtokában van, aki a Marillion énekes-zeneszerzője, így természetesen a zenekar munkássága is nagy hatással van rá, de nagyon sok formációval van így, tényleg a teljesség igénye nélkül néhány név: Simple Red, Simple Minds, Seal, U2, Corrs, Sting, Craig David és még lehetne sorolni, ezek tényleg csak a legmeghatározóbbak.

nél!)
dalszöveg: Fábián Zsolt

Fábián Zsolt (A Bíborszél énekese, szövegírója)
1971 nyarán született Miskolcon és az első hangszerét - egy dobgitárt - valamikor 11 éves kora körül vásárolta, de mivel a bátyja viszonylag rövid időn belül elcserélte egy Deep Purple dupla koncertlemezre, így a gitáros karriere, mondhatni a kezdet kezdetén derékba tört. Ezután fordult a ritmushangszerek közül a dob felé és ehhez a hangszerhez kötődik az első koncertélménye is, aztán a sors úgy hozta, hogy mégis frontemberként ért el komolyabb (?) sikereket. Történt ugyanis, hogy a próbateremként funkcionáló hétvégi házba betörtek, majd távozáskor fel is gyújtották, így az ott található hangszerek a házzal együtt egy nagy halom hamuvá váltak, kivéve a fémtestű Premier pergőjét és a szerelés egyéb fém alkatrészeit, de ez így önmagában az újrakezdéshez kicsit kevés volt. Igaz a biztosító fizetett, de valahogy úgy alakult a helyzet, hogy a pénzből mikrofont vásárolt és egy-két – komolynak nem nagyon nevezhető – zenekari próbálkozás után került1988 -ban az akkor még GMK, később Bíborszél néven üzemelő, miskolci formációba, ahol jelenleg is az éneklésen kívül a szövegekért még felelős. A története innentől kezdve kapcsolódik össze a zenekar történetével. A számára etalon énekhang egy Steve Hogarth nevű úriember birtokában van, aki a Marillion énekes-zeneszerzője, így természetesen a zenekar munkássága is nagy hatással van rá, de nagyon sok formációval van így, tényleg a teljesség igénye nélkül néhány név: Simple Red, Simple Minds, Seal, U2, Corrs, Sting, Craig David és még lehetne sorolni, ezek tényleg csak a legmeghatározóbbak.
surda elé leteszed a Szilva által javasolt seritalt és mán el is boldogultál!
eros!
nekem nem úgy tűnik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:05
eros!
nekem nem úgy tűnik!

Törölt felhasználó (94621)

eros te meg menj el gyúrni, mert láttalak, és nem vagyunk egy súlycsoportban, így téged nem bántalak,
surdával meg majd csak elboldogulok valahogy....

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:05

Törölt felhasználó (94621)

eros te meg menj el gyúrni, mert láttalak, és nem vagyunk egy súlycsoportban, így téged nem bántalak,

Mégaha csak az eszemet játszanám
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:39

Te jó ég! Eros itt játsza az eszét!
Én ugyan nem ápolom le Surdát, én téged akarlak leápolni!!! Surdi nem az esetem...