Moncy, nincs saját kemencém, igy nem eszek sajátkészitésű kenyeret, a paradicsomot meg anyám valóban a kertben termeszti, és azt nagyon szeretem, mert azt legalább tudom, hogy nincs teli mindenfajta méreggel, állatokat nem tartunk, leszámitva a magyar pulikat, meg egy tacskót, meg a macskákat! Különben nagyon útálom a kecsketejből készült termékeket!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:49

Tudod mit Apa?
Nyazsgem
Tudod vidéki lyányka saját sütésű kenyeret eszik, saját termesztésű paradicsomot és két kis kacsójával készített kecskesajtot
Nyazsgem

Tudod vidéki lyányka saját sütésű kenyeret eszik, saját termesztésű paradicsomot és két kis kacsójával készített kecskesajtot

Akkor le kellene szerződnöd vmelyik szeszgyárral
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:40

(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Én bennevagyok, Moncy viszont tartózkodik egy kicsit a dologtól, majd leitatom és akkor már talán sinen leszek..

Az mire lenne jó? Nem értelek! Ügyvédnek készülök, nem italosnak...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát... akkor gondolkozz ügyvéd fejjel...
Kezd ott h. nézd meg melyik hsz-edre reagáltam
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:06

Sztem Gyurkáéknál valami orvosi vizsgálat esedékes...
No de ennyi ideig? Vagy tán már szülnek?
A nemét, h. fiú v. lány azt már sztem tudják...

akkor azt se értetted volna, h olyan lennél, mint József Attila
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:06

max a Gyurka szül, de naponta ...
tizenakárhányhetes korban nem szokás ...
sztem eddig nemigen tudták (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:09
sztem eddig nemigen tudták (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sztem Gyurkáéknál valami orvosi vizsgálat esedékes...

Jaj értem már, elvagyok én, figyelmetlenkedtem, máson jár az eszm, boccs!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:07

Hát... akkor gondolkozz ügyvéd fejjel...

Nahát ezt most végképp nem értem! No de mindegy, nincs erőm gondolkozni, és felfogni a dolgokat.
Kinyiffantam!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

te jány!
a szopáshoz + a baszáshoz jobban értesz mé a gondolkodással akarsz foglalkozni?
nem ezt írtad: "Én bennevagyok, Moncy viszont tartózkodik egy kicsit a dologtól, majd leitatom és akkor már talán sinen leszek.."
no menj kefélni egyet és utánna gyere vissza hozzánk!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:13
a szopáshoz + a baszáshoz jobban értesz mé a gondolkodással akarsz foglalkozni?

nem ezt írtad: "Én bennevagyok, Moncy viszont tartózkodik egy kicsit a dologtól, majd leitatom és akkor már talán sinen leszek.."

no menj kefélni egyet és utánna gyere vissza hozzánk!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Nahát ezt most végképp nem értem! No de mindegy, nincs erőm gondolkozni, és felfogni a dolgokat.
Kinyiffantam!

Segítek Rosemary:
Az egyik hsz-edben ezt írtad:
"Én bennevagyok, Moncy viszont tartózkodik egy kicsit a dologtól, majd leitatom és akkor már talán sinen leszek.."
Namost Moncy arra utal, hogy egy szeszgyárral kell szerződnöd ahhoz, hogy őt le tudjad itatni. Magyarul sok pia kell ahhoz, hogy ez sikerüljön. /ezt egyébként én sem tudtam Moncy/
2007. 08. 07. kedd 14:13
"Én bennevagyok, Moncy viszont tartózkodik egy kicsit a dologtól, majd leitatom és akkor már talán sinen leszek.."
Namost Moncy arra utal, hogy egy szeszgyárral kell szerződnöd ahhoz, hogy őt le tudjad itatni. Magyarul sok pia kell ahhoz, hogy ez sikerüljön. /ezt egyébként én sem tudtam Moncy/

Kinyiffantam!

1) Mindenki írjon egy mondatot! A mondatnak szexről kell szólnia és pontosan 10 szóból kell állnia.
Előre is bocs: de a lényeg h. tleg a szexről szól ez a mondat:
A nők egy férfit akarnak, aki minden szükségletüket kielégíti. A férfiak minden nőt akarnak, hogy az egyetlen szükségletüket kielégítse.
2) Írjatok 3 dolgot, amit utáltok egy nőben/pasiban. Írjatok 3 dolgot, amit imádtok egy nőben/pasiban!
Utálom ha:
- túl akar beszélni egy nőt
- botlábú
- hazug
/még vagy 10 percig tudnám sorolni az apró cseprő dolgokat/
Imádom, ha:
- tetőtől talpig, kívül belül FÉRFI,
- őszinte,
- nem horkol... stb stb stb
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 18:54
Előre is bocs: de a lényeg h. tleg a szexről szól ez a mondat:
A nők egy férfit akarnak, aki minden szükségletüket kielégíti. A férfiak minden nőt akarnak, hogy az egyetlen szükségletüket kielégítse.
2) Írjatok 3 dolgot, amit utáltok egy nőben/pasiban. Írjatok 3 dolgot, amit imádtok egy nőben/pasiban!
Utálom ha:
- túl akar beszélni egy nőt
- botlábú
- hazug
/még vagy 10 percig tudnám sorolni az apró cseprő dolgokat/
Imádom, ha:
- tetőtől talpig, kívül belül FÉRFI,
- őszinte,
- nem horkol... stb stb stb

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Megnéztem. Hihi
Szép délutánt mindenkinek!
Játék:
1) Mindenki írjon egy mondatot! A mondatnak szexről kell szólnia és pontosan 10 szóból kell állnia.

Szép délutánt mindenkinek!
Játék:

No nem azért... hanem hogy belemenjek...
Örök hetero maradok nagy bánatotokra úgyh. nem lesz Rózsalányos action
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:25

Örök hetero maradok nagy bánatotokra úgyh. nem lesz Rózsalányos action

Törölt felhasználó (94621)

Segítek Rosemary:

Ja vagy úúúúúgy....
Azt hittem Ő is az utolsó harmadban vonyít
De akkor az Te vagy...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:11
Azt hittem Ő is az utolsó harmadban vonyít

De akkor az Te vagy...

max a Gyurka szül, de naponta ...
sztem eddig nemigen tudták
sztem eddig nemigen tudták
szívesen,
neked bármikor, csak egy kis pucsitást kérek, hogy kényelmesebb legyen (mint amikor kapálod a kertedet...

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:49
neked bármikor, csak egy kis pucsitást kérek, hogy kényelmesebb legyen (mint amikor kapálod a kertedet...

Tudod mit Apa?
Nyazsgem
Nyazsgem

Mármint... Neked legyen kényelmesebb?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 14:45

szívesen,

ahha, igen...
nem is tudom hogyan jöttünk mi össze:
- minden nőt (kivétel a tiszteletnek) túlbeszélek
- botlábú vagyok (kivéve, ha a partnerem, jól vezet)
- folyamatosan hazudok, mint a vízfolyás (most is)
- tetőtől talpig zizzent vagyok (nem én mondom, megállípították)
- háton horkolok (kivéve, ha lovagol valaki rajtam)
csak az a szerencsém, hogy a sok rossz tulajdonságom mellett is van, akinek kellek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
nem is tudom hogyan jöttünk mi össze:
- minden nőt (kivétel a tiszteletnek) túlbeszélek
- botlábú vagyok (kivéve, ha a partnerem, jól vezet)
- folyamatosan hazudok, mint a vízfolyás (most is)
- tetőtől talpig zizzent vagyok (nem én mondom, megállípították)
- háton horkolok (kivéve, ha lovagol valaki rajtam)
csak az a szerencsém, hogy a sok rossz tulajdonságom mellett is van, akinek kellek!

Rosemary sajnos én már nem lehetek a tiéd, mert én már elköteleztem magam Zelli mellett, és nem vagyok egy hűtlen dög. Rendes voltál, hogy megvédtél ezektől az átokfajzatoktól, de hát az én szívem már csak Zelliért dobog, és ezt ő is tudja. Remélem nem haragszol öreg haverodra.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:53

Zelli kedves, ne akarjad te Hippet, ő az enyém, vigyázz, mert még féltékeny leszek!!!

jól van máááá
hisz zellinek is szüksége van ránk! Te se taszíts el egy ilyen kedves aranyos és cép teremtést, mint a rózsalány! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 15:09
hisz zellinek is szüksége van ránk! Te se taszíts el egy ilyen kedves aranyos és cép teremtést, mint a rózsalány! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Rosemary sajnos én már nem lehetek a tiéd, mert én már elköteleztem magam Zelli mellett, és nem vagyok egy hűtlen dög. Rendes voltál, hogy megvédtél ezektől az átokfajzatoktól, de hát az én szívem már csak Zelliért dobog, és ezt ő is tudja. Remélem nem haragszol öreg haverodra.

Figyelj surda! Tudom nagy szíved van, belefér a fél dunántúl, de te úgy jársz egyszer mint a Zola regényben / NANA / a boltos. A csajok fogják a tökeidet a markodba adni, ha egyszer rájönnek, hogy mindenkit csak vadítasz. Tudd meg, én nem vagyok egy hűtelen dög. Vetted? Ja és Rózsalányt én nem taszítottam el, nagy tévedés, őt is szeretem, csak Zellié vagyok.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 15:11

jól van máááá
hisz zellinek is szüksége van ránk! Te se taszíts el egy ilyen kedves aranyos és cép teremtést, mint a rózsalány!
hisz zellinek is szüksége van ránk! Te se taszíts el egy ilyen kedves aranyos és cép teremtést, mint a rózsalány!