Beköszön!
Kösz a feszes bimbós tortát Öcsy,a szeletelés felejtős volt,úgy nyalogattam el,eddig tartott
Felvidékre sokat jártam régen, Dunaszerdahely és környéke,szerettem ott lenni
Hétvégén motoros buliban voltam gyalog,remek volt!
Kösz a feszes bimbós tortát Öcsy,a szeletelés felejtős volt,úgy nyalogattam el,eddig tartott

Felvidékre sokat jártam régen, Dunaszerdahely és környéke,szerettem ott lenni

Hétvégén motoros buliban voltam gyalog,remek volt!

Jó reggelt!!
Jó pihenést mindenkinek !!!Qva hétfő elmarad !!

Jó reggelt! Ki hogyan áll, vagy fekszik? Jöhet a kávé? Tegnap cukor helyett kavicsot kellett tenni a kávéba, nehogy elvigye a szél
Szép napot

Szép napot

Öcsyke köszönöm a kv-t!!Én készítettem limonádét... mert ugye meloóba nem lehet sörözni..... Kitartást az átalakításhoz!!!

Habos kávé kis fahéjjal, vagy kakaóval ízlés szerint. Egészségetekre!
Jó reggelt! Boldog születés harmad napot! Csomagoltam cicislányt a tortádba, ugye nem szeletelted fel?
Hűtőben volt, úgyhogy biztos feszes volt a bimbója
Én felvidéken öregbítettem jóhíremet a héten, meg belevágtam a nagy házalakítós műsorba is, csak épp szinte egyedül és így nem egy hét kicsomagolni és vissza....
Kellemes vasárnapot!

Én felvidéken öregbítettem jóhíremet a héten, meg belevágtam a nagy házalakítós műsorba is, csak épp szinte egyedül és így nem egy hét kicsomagolni és vissza....
Kellemes vasárnapot!

Jó reggelt! Végre péntek....
Beköszön!
Ma van a boldog születésnapom,"sütöttem" nektek tortát
Pár sört is fogtam a hűtőbe, további vidámat!
Ma van a boldog születésnapom,"sütöttem" nektek tortát

Pár sört is fogtam a hűtőbe, további vidámat!

Remek felezős napot!

Jó napot !!
limonádét csináltam kv nem fontos....

Remek reggelt!

Jó napot
elviselhető ez a reggel
Ágyból olvasgatva...

Jó reggelt! A kávé friss, mint a hét
Mindkettőből kihozzuk a legtöbbet!
Egyszer régen azt találtam mondani, hogy ha reggel felkelek, az már egy jó reggel. Nem is gondoltam milyen igaz... Minden adott egy jó naphoz. Lassan halad ez a motoros jogsi, ma is lesz egy kis rutin gyakorlás a hivatalos ügymenetben. A nem hivatalosban tegnap is mentem reggel a hűvösben egy 50km kis gyakorló kört
Szép napot!

Egyszer régen azt találtam mondani, hogy ha reggel felkelek, az már egy jó reggel. Nem is gondoltam milyen igaz... Minden adott egy jó naphoz. Lassan halad ez a motoros jogsi, ma is lesz egy kis rutin gyakorlás a hivatalos ügymenetben. A nem hivatalosban tegnap is mentem reggel a hűvösben egy 50km kis gyakorló kört

Szép napot!

Nálam általában kimeríti a jó történést velem az,hogy legalább nem történt rossz...

Szép estét mindenkinek ! Ha valami jóóóó történik vletek akkor legalább élménybeszámolót olvasnék.... KV okozott örömet csak Nekem ma igy este.....
Remek reggelt!
Irány a vízpart
Irány a vízpart

Szép estét!! Kv langi volt.... tettem oda frisset....

Jó reggelt! Kávét? Hagytam nektek is.
Lehet a bulitól fényérzékeny leszel? Ez valami középkorúakat támadó alattomos parazita lehet az agyban, ami azt suttogja úgy sem bírnád
No megyek, vár a sittelep...
Szép napot!
Lehet a bulitól fényérzékeny leszel? Ez valami középkorúakat támadó alattomos parazita lehet az agyban, ami azt suttogja úgy sem bírnád

No megyek, vár a sittelep...
Szép napot!