Ugyan arra a gyűrűre gondolunk???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

tényleg mostanság ritkán vagy mesin...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
én is csak a te gyűrűdre várok
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 09:39

Miért? Mi történik a megyében?...beszélgetésen kiwül?
AZ a kép csak NEKED készült Kincsem...
...jóóó?!...csak Neked Hercignőm...

Miért? Mi történik a megyében?...beszélgetésen kiwül?
...jóóó?!...csak Neked Hercignőm...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 09:20

ez a nappali zuhanyzója
én biztos nem lehetek...kicsit nagyobbak az...khm..idomaim...mindenhol
jah...és még te vagy megsértődve??? asszed nem látok át a megyébe? teee, spermahajder

jah...és még te vagy megsértődve??? asszed nem látok át a megyébe? teee, spermahajder

sajnos téged még nem tudtalak ott rajtacsípni
Pedig szeretek kukkolni néha :-P (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 09:20

Pedig szeretek kukkolni néha :-P (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)

ez a nappali zuhanyzója

ez a nappali zuhanyzója
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

A nappali melletti zuhanyzóra gondoltam...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Jah..kérlek..nm tudtam,hogy a zuhanyzód átjáróház...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)

ha tudnám ki van bent nem kérdezném
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 09:04

Hááát...ha elárulod biztos okosabb leszek...
Én wáom a lángosomat a pejacról...
...mert a csajok ott wannak...

Hááát...ha elárulod biztos okosabb leszek...
...mert a csajok ott wannak...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 09:00

közben bekukkoltam a zuhanyzó felé. Egy tipikusan reggeli kép fogadott, vajon ki lehet bennt?

közben bekukkoltam a zuhanyzó felé. Egy tipikusan reggeli kép fogadott, vajon ki lehet bennt?

kösz Gyuri, addigis rájagyújtok, míg elkészítem hozzá a perejtóst...
Maradt hát...neked ne maradt wóna...úgyis oly ritkán jössz...
...mijapálya fönök...???
Bah...Pruncihoz nm szólok ma...még,hogy 2sanyi74 megkérje a kezét...pfff...így hátba szúrni...
Bár ha 2sanyi74 felesége elübb hállgatá meg az éneked....
...minden esélyed meg wan Prunikám,hogy kapsz még egy társat...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Bah...Pruncihoz nm szólok ma...még,hogy 2sanyi74 megkérje a kezét...pfff...így hátba szúrni...

Bár ha 2sanyi74 felesége elübb hállgatá meg az éneked....

Jóó regg(ááasíít)eelt... Maradt még kávéé?
surda hétfőn nagyon boldog lesz
én viszont sanyisanyimat várom már szívrepesve...vajon megkéri ma végre a kezemet? hiszen olyan szépet énekeltem neki
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 08. szombat 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 07:34

én viszont sanyisanyimat várom már szívrepesve...vajon megkéri ma végre a kezemet? hiszen olyan szépet énekeltem neki

Jó reggelt Molly!
Itt wagyok én is...ne kw-z egyedül...
Nédd meg Wilika ajándékát Surdinak..tetszeni fog...
...ügyes gyerek ez a Wilika..komolyan...nekem persze főleg a 2. kép tetszett de a többi is jóóó...

jóregg
csatlakoznék a kávéegylethez
rágjunk közös babkávét

rágjunk közös babkávét

Jó reggelt Molly!
...ügyes gyerek ez a Wilika..komolyan...nekem persze főleg a 2. kép tetszett de a többi is jóóó...

TESZT: NYALJÁTOK KI A PINÁMAT!
(No, ezt módosítottam, de kib@szott velem! Azért mindenkinek, kemény f@szut és gyengéd pinát!

(No, ezt módosítottam, de kib@szott velem! Azért mindenkinek, kemény f@szut és gyengéd pinát!

Meee mindig kombinálol...
...kis lepcsi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 14:08

Törölt felhasználó (52127)

hohooo...a gyurci is beteg....micsoda véletlenek

OK, de van egy olyan topicunk, aminek a címe: Dallamok hullámhosszán!
(ott mehet a kívánságműsor is, biztosan mások is segítenek!)
Érdemes oda rendszeresen belátogatni (csodálatos zenéket láthatsz és hallhatsz ott!)
(ott mehet a kívánságműsor is, biztosan mások is segítenek!)
Érdemes oda rendszeresen belátogatni (csodálatos zenéket láthatsz és hallhatsz ott!)