lehet hát...de csak Neked..mert Téged ismerlek...
és...ha saját kezüleg készitett cézársalátával lepsz meg...még az ágyadat is megigazitom...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
és...ha saját kezüleg készitett cézársalátával lepsz meg...még az ágyadat is megigazitom...

jóregg
itt mindeki szörnyű viharokról beszél...én meg aludtam, mint a bunda
látok egy-pár letört gallyat,meg víz is áll a pocsolya-lyukakban, de én semmit nem tapasztaltam éjszaka...most még viharos szexet sem

látok egy-pár letört gallyat,meg víz is áll a pocsolya-lyukakban, de én semmit nem tapasztaltam éjszaka...most még viharos szexet sem

Jó az alwókád...
...pedig keményen fújt a szél...igazi orkosan...
...féltem is,nehogy az autókra baxon walami nagy gallyatot...Tomfönöx-nek is lefújta a wirág kiállítását a teraszról...+ a macskáját is elfújta ha jól hallottam...
...benne wót a pajtás újságba w a hahotába olwastam...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 07:40

jóregg

miwan gyurka bátyó?
kéne a cuna? mi????
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 07:32
kéne a cuna? mi????

Jó reg...
Úgy becsipásodott a szemem...alig tudtam kinyitni...mik wannak...
Micsoda szélwihar weót tennap...beszarás miket kell megélni mostanába...
Mi lesz még itt...cunami???

Úgy becsipásodott a szemem...alig tudtam kinyitni...mik wannak...

Micsoda szélwihar weót tennap...beszarás miket kell megélni mostanába...

Mi lesz még itt...cunami???

na ezé hijányoztatok nekem nagyon!
dobtam egy hátast!
tom macskátlonodott, mert a szél elfújta a macskáját!

gyuri bekekszeltem a röhögéstől! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 07:48
dobtam egy hátast!

gyuri bekekszeltem a röhögéstől! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó az alwókád...
...pedig keményen fújt a szél...igazi orkosan...
...féltem is,nehogy az autókra baxon walami nagy gallyatot...Tomfönöx-nek is lefújta a wirág kiállítását a teraszról...+ a macskáját is elfújta ha jól hallottam...
...benne wót a pajtás újságba w a hahotába olwastam...

Szija!
A cuna az kéne Péwel írwa és nyalwa...
De ma szerencsés napom wan...szilwa wár a szigeten széttett lábakkal...
...nm is kezdőthetne jobban a nap...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A cuna az kéne Péwel írwa és nyalwa...

De ma szerencsés napom wan...szilwa wár a szigeten széttett lábakkal...

Hát én is az újságban olwastam...
...de ettől lehet,hogy Tomfönöx kibax a nappalibóóó mint macskát carni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 08:27

na ezé hijányoztatok nekem nagyon!
dobtam egy hátast!

gyuri bekekszeltem a röhögéstől!
dobtam egy hátast!

gyuri bekekszeltem a röhögéstől!
hehe a pajtás újságba és a hahotába ...
akkor tedd be a pletykalapba!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 08:29

akkor tedd be a pletykalapba!

Hát én is az újságban olwastam...
...de ettől lehet,hogy Tomfönöx kibax a nappalibóóó mint macskát carni...

Szép jó reggelt mindenkinek!

Sziasztok, Drága Szíveim!
Nagyon akartam Én jönni Hozzátok, de a Szüszi macsekom megharapta a kezem néhány napja(agresszív az utóbbi időben) Amúgy is vírusos beteg voltam, de ez most nagyon betett!
Tegnap már 39 felé ment a lázam gyógyszer mellett.
Azt mondtam tegnap, mint Jarjar-"kampeca".
De nem bírtam tovább Nélkületek! Pedig rohadtul fáj az írás!
Nagyon akartam Én jönni Hozzátok, de a Szüszi macsekom megharapta a kezem néhány napja(agresszív az utóbbi időben) Amúgy is vírusos beteg voltam, de ez most nagyon betett!
Tegnap már 39 felé ment a lázam gyógyszer mellett.
Azt mondtam tegnap, mint Jarjar-"kampeca".
De nem bírtam tovább Nélkületek! Pedig rohadtul fáj az írás!

Szia Hipp!
Én még elszíwóm e cigimet és elindulok...de napközben benézek...mizú weletek...
Én még elszíwóm e cigimet és elindulok...de napközben benézek...mizú weletek...

SZia Zelli! Szia hipp!
hehe zelli beteg, de eccerre kergülnek elő hippel...
sztem zelli annyira beteg, h ágynek is dőlt...
hipp ágyába beledőlt!
zelli, tudod a rudamicin sok mindenre jó! de ha az nem használ akkor jöhet a nyeles aszpirin!
még mindég a za vírusos nyavajád van, ami 2 hete is kínzott?
Te hipp! a hibás az Te vagy!
rádbíztam a jányokat erre a zegyik eltűnik a másikat meg betegen kapom vissza ...
de jut eszembe nem is egy tűnt el ...
a lotyókámon kívül Szilva is alig van /pedig úgy vágyok egy kis szilvalére/ na meg moncájca is egy hsz erejéig jelentkezett! pillécskéről meg nem is hallani!
nem lesz ez így jó!
gyuri!
legyen jó a napod! na + cépséges háziasszonyok kerüljenek az utadba a mai munkád során!
hipp ágyába beledőlt!

zelli, tudod a rudamicin sok mindenre jó! de ha az nem használ akkor jöhet a nyeles aszpirin!

rádbíztam a jányokat erre a zegyik eltűnik a másikat meg betegen kapom vissza ...
a lotyókámon kívül Szilva is alig van /pedig úgy vágyok egy kis szilvalére/ na meg moncájca is egy hsz erejéig jelentkezett! pillécskéről meg nem is hallani!

gyuri!
legyen jó a napod! na + cépséges háziasszonyok kerüljenek az utadba a mai munkád során!
és benne fexik egy szépséges tapasztalt asszony, aki kényeztetésre vágyik!

Te nem Surdamicint akartatál mondani, rudamicin helyett!?(fejbevágós szmájli)
Sajnos nyeles aszpirint nem vettem igénybe, pedig a fehérje éltető erejéről halottam!
Igen ez még az a vírus, ami volt!
Irígykedsz?
Hippel priznicelünk!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 09:28
Sajnos nyeles aszpirint nem vettem igénybe, pedig a fehérje éltető erejéről halottam!

Irígykedsz?

SZia Zelli! Szia hipp!
hipp ágyába beledőlt!
nem lesz ez így jó!
gyuri!
hipp ágyába beledőlt!

gyuri!
priznicelünk
-nem ösmerem ezt a szót! egye fene meg/be/kaphatod a farkamicint is!
molly én imádom, ha kényeztetnek, de kényeztetni is ceretek ám!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 10:24

Te nem Surdamicint akartatál mondani, rudamicin helyett!?(fejbevágós szmájli)
Irígykedsz?
Hippel priznicelünk!

Irígykedsz?

Helló surda! Zelli úgy akarta mondani, hogy borogatom, először felhevítem, utána ha lehűlt újra, addig amíg szemmel láthatóan kielégült képet nem vág.
Egyébként a szó maga: hűtőborogatás (priznic) nálunk is használatos. Többnyire gyerekeken alkalmazzák, dehát Zelli még hozzámképest gyerek. A cseppeket meg majd adagolom neki én, hamár borogatom is.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 10:51
Egyébként a szó maga: hűtőborogatás (priznic) nálunk is használatos. Többnyire gyerekeken alkalmazzák, dehát Zelli még hozzámképest gyerek. A cseppeket meg majd adagolom neki én, hamár borogatom is.

priznicelünk
-nem ösmerem ezt a szót! egye fene meg/be/kaphatod a farkamicint is!

de láthatóan nem hatásos a kezelésed!
ezért kínálom Neki a jóval nagyobb dózisú surdamicint!
hááá
cegény a 39 fok az qrva magas láz ...
nem elég a hőség!
zelli! a doki mit mondott!
de jó, h én még egy téli megfázást letudok egy forró fürdő-forralt bor- nyakig betakarózás- ágyból facsarni lehet a vizet kúrával!
bár lehet a kúr/a/ seg/g/ít a legjobb/an/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 11:00
ezért kínálom Neki a jóval nagyobb dózisú surdamicint!

hááá
cegény a 39 fok az qrva magas láz ...
nem elég a hőség!
zelli! a doki mit mondott!
de jó, h én még egy téli megfázást letudok egy forró fürdő-forralt bor- nyakig betakarózás- ágyból facsarni lehet a vizet kúrával!
bár lehet a kúr/a/ seg/g/ít a legjobb/an/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Helló surda! Zelli úgy akarta mondani, hogy borogatom, először felhevítem, utána ha lehűlt újra, addig amíg szemmel láthatóan kielégült képet nem vág.

hoztam valamit...főleg surdinak

eszméletlenül ötletes! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hipp az este kérdeztem, hogy mi a panasz és, hogy ki panaszkodik? Mi rosszat tettem? Most nyomaszt a dolog, úgyhogy mond el kérlek.