Rendben, félreértés tisztázva, legyen szép napod rózsalány!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 11:59

Sziasztok! Hipp az este kérdeztem, hogy mi a panasz és, hogy ki panaszkodik? Mi rosszat tettem? Most nyomaszt a dolog, úgyhogy mond el kérlek.

Hát nem olyan szép ember az a doki, mint Te Surdikám!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:31

bezzeg ha oljan jóképű /és szerény/ lenne mint én még el is fogadtad volna tőle!
mondom marad a surdamicin!
ha már a 2 hétben a hipp féle ecsetelés nem használt!

bezzeg ha oljan jóképű /és szerény/ lenne mint én még el is fogadtad volna tőle!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:18

Azzal a dokival nem állok szóba, aki itt van. Többet tudok a szakmáról, mint ő! Amikor erre laktam felkínálta a nyeles aszpirinjét, de közben szent a család, meg mélyen hívő vagyok! (Mármint ő, mert a rendszerváltás óta templomba jár!)
Jó, mondom, akkor k.rd a feleséged!

Azzal a dokival nem állok szóba, aki itt van. Többet tudok a szakmáról, mint ő! Amikor erre laktam felkínálta a nyeles aszpirinjét, de közben szent a család, meg mélyen hívő vagyok! (Mármint ő, mert a rendszerváltás óta templomba jár!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 11:11

de láthatóan nem hatásos a kezelésed!
ezért kínálom Neki a jóval nagyobb dózisú surdamicint!
hááá
cegény a 39 fok az qrva magas láz ...
nem elég a hőség!
zelli! a doki mit mondott!
de jó, h én még egy téli megfázást letudok egy forró fürdő-forralt bor- nyakig betakarózás- ágyból facsarni lehet a vizet kúrával!
bár lehet a kúr/a/ seg/g/ít a legjobb/an/

hááá
nem elég a hőség!
de jó, h én még egy téli megfázást letudok egy forró fürdő-forralt bor- nyakig betakarózás- ágyból facsarni lehet a vizet kúrával!
bár lehet a kúr/a/ seg/g/ít a legjobb/an/
Szia Rosemary! Semmit nem követtél el, azonkívül, hogy mindig eltűnsz. Mi lesz velünk ha elmégy Németországba tanulni? Igaz ott is van internet.
privát ment. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
privát ment. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hipp az este kérdeztem, hogy mi a panasz és, hogy ki panaszkodik? Mi rosszat tettem? Most nyomaszt a dolog, úgyhogy mond el kérlek.

rózsalyány!
erre sakk a hipp tud válaszolni ...
én bisztoss nem
mert jómunkásemberként a megérdemelt szabaccságom tőtöttem! úgyhogy nálam nincs info ... (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
erre sakk a hipp tud válaszolni ...
én bisztoss nem
mert jómunkásemberként a megérdemelt szabaccságom tőtöttem! úgyhogy nálam nincs info ... (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

eszméletlenül ötletes! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
hoztam valamit...főleg surdinak

de láthatóan nem hatásos a kezelésed!
hááá
nem elég a hőség!
bár lehet a kúr/a/ seg/g/ít a legjobb/an/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 11:00

hááá
nem elég a hőség!
bár lehet a kúr/a/ seg/g/ít a legjobb/an/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Helló surda! Zelli úgy akarta mondani, hogy borogatom, először felhevítem, utána ha lehűlt újra, addig amíg szemmel láthatóan kielégült képet nem vág.
Egyébként a szó maga: hűtőborogatás (priznic) nálunk is használatos. Többnyire gyerekeken alkalmazzák, dehát Zelli még hozzámképest gyerek. A cseppeket meg majd adagolom neki én, hamár borogatom is.
Egyébként a szó maga: hűtőborogatás (priznic) nálunk is használatos. Többnyire gyerekeken alkalmazzák, dehát Zelli még hozzámképest gyerek. A cseppeket meg majd adagolom neki én, hamár borogatom is.

Helló surda! Zelli úgy akarta mondani, hogy borogatom, először felhevítem, utána ha lehűlt újra, addig amíg szemmel láthatóan kielégült képet nem vág.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 10:51

priznicelünk
-nem ösmerem ezt a szót! egye fene meg/be/kaphatod a farkamicint is!
molly én imádom, ha kényeztetnek, de kényeztetni is ceretek ám!

priznicelünk
-nem ösmerem ezt a szót! egye fene meg/be/kaphatod a farkamicint is!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 10:24

Te nem Surdamicint akartatál mondani, rudamicin helyett!?(fejbevágós szmájli)
Sajnos nyeles aszpirint nem vettem igénybe, pedig a fehérje éltető erejéről halottam!
Igen ez még az a vírus, ami volt!
Irígykedsz?
Hippel priznicelünk!
Sajnos nyeles aszpirint nem vettem igénybe, pedig a fehérje éltető erejéről halottam!

Irígykedsz?

Te nem Surdamicint akartatál mondani, rudamicin helyett!?(fejbevágós szmájli)
Irígykedsz?
Hippel priznicelünk!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 09:28

Irígykedsz?

SZia Zelli! Szia hipp!
hehe zelli beteg, de eccerre kergülnek elő hippel...
sztem zelli annyira beteg, h ágynek is dőlt...
hipp ágyába beledőlt!
zelli, tudod a rudamicin sok mindenre jó! de ha az nem használ akkor jöhet a nyeles aszpirin!
még mindég a za vírusos nyavajád van, ami 2 hete is kínzott?
Te hipp! a hibás az Te vagy!
rádbíztam a jányokat erre a zegyik eltűnik a másikat meg betegen kapom vissza ...
de jut eszembe nem is egy tűnt el ...
a lotyókámon kívül Szilva is alig van /pedig úgy vágyok egy kis szilvalére/ na meg moncájca is egy hsz erejéig jelentkezett! pillécskéről meg nem is hallani!
nem lesz ez így jó!
gyuri!
legyen jó a napod! na + cépséges háziasszonyok kerüljenek az utadba a mai munkád során!
hipp ágyába beledőlt!

zelli, tudod a rudamicin sok mindenre jó! de ha az nem használ akkor jöhet a nyeles aszpirin!

rádbíztam a jányokat erre a zegyik eltűnik a másikat meg betegen kapom vissza ...
a lotyókámon kívül Szilva is alig van /pedig úgy vágyok egy kis szilvalére/ na meg moncájca is egy hsz erejéig jelentkezett! pillécskéről meg nem is hallani!

gyuri!
legyen jó a napod! na + cépséges háziasszonyok kerüljenek az utadba a mai munkád során!
és benne fexik egy szépséges tapasztalt asszony, aki kényeztetésre vágyik!

SZia Zelli! Szia hipp!
hipp ágyába beledőlt!
nem lesz ez így jó!
gyuri!
hipp ágyába beledőlt!

gyuri!
Szia Hipp!
Én még elszíwóm e cigimet és elindulok...de napközben benézek...mizú weletek...
Én még elszíwóm e cigimet és elindulok...de napközben benézek...mizú weletek...

Sziasztok, Drága Szíveim!
Nagyon akartam Én jönni Hozzátok, de a Szüszi macsekom megharapta a kezem néhány napja(agresszív az utóbbi időben) Amúgy is vírusos beteg voltam, de ez most nagyon betett!
Tegnap már 39 felé ment a lázam gyógyszer mellett.
Azt mondtam tegnap, mint Jarjar-"kampeca".
De nem bírtam tovább Nélkületek! Pedig rohadtul fáj az írás!
Nagyon akartam Én jönni Hozzátok, de a Szüszi macsekom megharapta a kezem néhány napja(agresszív az utóbbi időben) Amúgy is vírusos beteg voltam, de ez most nagyon betett!
Tegnap már 39 felé ment a lázam gyógyszer mellett.
Azt mondtam tegnap, mint Jarjar-"kampeca".
De nem bírtam tovább Nélkületek! Pedig rohadtul fáj az írás!

Szép jó reggelt mindenkinek!

hehe a pajtás újságba és a hahotába ...
akkor tedd be a pletykalapba!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 08:29

akkor tedd be a pletykalapba!

Hát én is az újságban olwastam...
...de ettől lehet,hogy Tomfönöx kibax a nappalibóóó mint macskát carni...