én zánkán sosem voltam, mostanság átmentünk rajta, de vhogy nem fogott meg. sztem Tihany vagy Siófok biztosabb, h volt mmindenki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 22:56
Törölt felhasználó (21812)
Admin

LEGKISEBB KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS
(döntöttem, hogy addig játsszuk, amíg Hipp vissza nem ér és nem nyilatkozik, mert a végtelenségig húzni unalmas lenne)
Humor:
Hofi
Kaja:
Sült csülök
Palacsinta
Rántott sertéshús
Rántott sajt
Film:
Indul a bakterház
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Pogány Madonna
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Csendőr és a sorozat (Funes)
Oscar (Stallone)
Macskajaj
Hely:
Zánka
Egri vár
Mese:
Macskafogó
Magyar népmesék
(ha valaki nem látja a listában a javaslatát, és nem látja a fórumban az ellenvéleményt, az azt jelenti, hogy rám nem érvényes az a tétel...)
(döntöttem, hogy addig játsszuk, amíg Hipp vissza nem ér és nem nyilatkozik, mert a végtelenségig húzni unalmas lenne)
Humor:
Hofi
Kaja:
Sült csülök
Palacsinta
Rántott sertéshús
Rántott sajt
Film:
Indul a bakterház
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Pogány Madonna
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Oscar (Stallone)
Macskajaj
Hely:
Zánka
Egri vár
Mese:
Macskafogó
Magyar népmesék
(ha valaki nem látja a listában a javaslatát, és nem látja a fórumban az ellenvéleményt, az azt jelenti, hogy rám nem érvényes az a tétel...)
én szarul aludtam!
úgyhogy most nem álmosít (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 07:47
úgyhogy most nem álmosít (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Nm morgolódom...csak +jegyeztem...
Álmosít egy csöppet az idő...téged nm?

Álmosít egy csöppet az idő...téged nm?
ha szűkíteni akarsz így jó: a tihanyi révnél a puncidban ...
gyuri!
seminyő gabonapálesz nem jön be nékem, így a whiskey sem, de a vodka és a kognac sem /a metaxa a kivétel/ de a jager /ill szinte az összes gyomorkeserű/ a fehér hp; becher a kedvenceim ...
a rántott izék
és erről jut eszembe kihagytam a zegyik legfinomabb kaját a tintahalkarikát ...
zelli! Te fehérszemély Teeeee!
a sör az cseh és nem szlovák!
merev elutasítás: Heineken -jellegtelen szar, a "minőségiek" közüll ennél jobban csak a Gössert utálom!
ser /sorrend is/: Budweiser, Staropramen gránit; Pilsner; zöld címkés Kozel; eredeti Zlaty; Borsodi hínáros, Radaberger ...
ja és pillécske!
a nevedben megemlítem az Absinthot (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 21:33

gyuri!
seminyő gabonapálesz nem jön be nékem, így a whiskey sem, de a vodka és a kognac sem /a metaxa a kivétel/ de a jager /ill szinte az összes gyomorkeserű/ a fehér hp; becher a kedvenceim ...
a rántott izék

zelli! Te fehérszemély Teeeee!
a sör az cseh és nem szlovák!
merev elutasítás: Heineken -jellegtelen szar, a "minőségiek" közüll ennél jobban csak a Gössert utálom!
ser /sorrend is/: Budweiser, Staropramen gránit; Pilsner; zöld címkés Kozel; eredeti Zlaty; Borsodi hínáros, Radaberger ...
ja és pillécske!
a nevedben megemlítem az Absinthot (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Hofi oké, palacsinta v. csülök is mehet, szerintem a balaton túl tág...és ott valahol mindenki volt talán, de nem hinném, hogy pont ugyanazon az üdülőhelyen...én rejtőtől csak a vesztegzárat olvastam...mese: magyar népmesék, macskafogó
...film: ötvös csöpi filmek?
esti kérdés...puszi a nyakra, arcra, ujjaira...harapás: a mellbimbó és intim részek (néha még meg is feledkezem magamról kissé
)

esti kérdés...puszi a nyakra, arcra, ujjaira...harapás: a mellbimbó és intim részek (néha még meg is feledkezem magamról kissé

Szia!
Álmosít egy csöppet az idő...téged nm? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 07:44

nos: tessék mán figyelmesen olvasni...
aztat írtam, nemtom Ti millenek is vagytok, de a tapasztalatom az ...
tehát akivel telefonos kontaktusom volt többnyire ilyenek!
tessék megadni a telefonszámod, h le tuggyam ellenőrizni igaz-e amit állítasz!
1ébként kérek engedélyt a meghunyászkodásra!
osztán meg el ne felejcsek köszönni: Szépséges napot mindenkinek!
Gyurka bátyó ne morgológggyámá egy csöpp eső miatt ...

Álmosít egy csöppet az idő...téged nm? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyurka bátyó ne morgológggyámá egy csöpp eső miatt ...

Gyurka bátyó ne morgológggyámá egy csöpp eső miatt ... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 29. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt a hsz-t követelem átírni azzal a kiegészítéssel hogy "ezalól Moncy a kivétel"
Teeee átkozott nőgyűlölő papucs

Teeee átkozott nőgyűlölő papucs

Reggelt!
Esik ez a francos...
Te,Char néni,a húslewes mét nintse fönn a kaják között az első helyen..nm értem...hmm
Zwack unikum...nah arról csak rókás emlékem wan...nekem az nm gyűn be...
Képzeljétek azt álmodtam,hogy megkefélem az
exszomszédasszonyomat...a fűnyíróst..mán 1szer írtam róla...borzasztó rémálmaim wannak...
Esik ez a francos...

Te,Char néni,a húslewes mét nintse fönn a kaják között az első helyen..nm értem...hmm
Zwack unikum...nah arról csak rókás emlékem wan...nekem az nm gyűn be...
Képzeljétek azt álmodtam,hogy megkefélem az
exszomszédasszonyomat...a fűnyíróst..mán 1szer írtam róla...borzasztó rémálmaim wannak...

Pia javaslat: Absint, pezsgő, Skót Whiskey, Zwack unikum
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:11

Admin

Írt valaki pia javaslatot?
Én is léptem. Jó éjt, szép álmokat!
No én megyek is aludni, holnap kelnem kell, iratkozás van. (Nem értem minek beiratkozni a következő évre, mire jó az iskola?)
Arra, hogy az egyik tanárom ostromoljon???
No jó éjszakát mindenkinek!

amelyik a legnagyobbat tudta sikitani,azt vettük észre a leghamarabb
joc
cakát!
Moncy! rémlik a talján.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 23:14

joc
cakát!
Moncy! rémlik a talján.

Gondolom...
...mi mindig lebuktunk...csak azt nm értettem soha,hogy minek síkitoznak a csajok...

Sziasztok...jóccakát...

Gondolom...
...mi mindig lebuktunk...csak azt nm értettem soha,hogy minek síkitoznak a csajok...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Most bennem van az ihlet, a költői pillanat a durva dolgokra.
Szóval durvát fogok irni.
Ne adjatok tiltást nekem, olyan védtelen vagyok most, hogy Hipp elment.
No: "Hogy baszódnál meg te geci, puhapöcsű, hazug, barom, haszonleső állat!!!" Ez annak szól, amelyik elhagyott még annakidején. Akit meg én hagytam el, annak a következő: Ne haragudj, amiért elhagytalak, nem volt szándékos.

Ugyanmár, nem gond, én is ahogy visszaolvastam, elég mókás.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 23:05

Ugye nm baj,hogy szétröhögtem a fejem...nm wagy pitlák..."kislány"...háááát ez nm semmi...hihihi
Ja, naon szép emlék.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Kukkoló...szatír...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 23:03

Baker ,Zánka !
Az X épületek 3. szintjének teraszáról,pont be lehetett látni a 2. szint lányzuhanyzóiba.
Az X épületek 3. szintjének teraszáról,pont be lehetett látni a 2. szint lányzuhanyzóiba.

Ugye nm baj,hogy szétröhögtem a fejem...nm wagy pitlák..."kislány"...háááát ez nm semmi...hihihi
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 29. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 23:00

No: "Hogy baszódnál meg te geci, puhapöcsű, hazug, barom, haszonleső állat!!!" Ez annak szól, amelyik elhagyott még annakidején. Akit meg én hagytam el, annak a következő: Ne haragudj, amiért elhagytalak, nem volt szándékos.

Baker ,Zánka !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 22:56

Admin

LEGKISEBB KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS
Humor:
Hofi
Kaja:
Sült csülök
Palacsinta
Rántott sertéshús
Rántott sajt
Film:
Indul a bakterház
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Pogány Madonna
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Oscar (Stallone)
Macskajaj
Hely:
Zánka
Egri vár
Mese:
Macskafogó
Magyar népmesék
Humor:
Hofi
Kaja:
Sült csülök
Palacsinta
Rántott sertéshús
Rántott sajt
Film:
Indul a bakterház
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Pogány Madonna
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Oscar (Stallone)
Macskajaj
Hely:
Zánka
Egri vár
Mese:
Macskafogó
Magyar népmesék
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 21:39

Admin

Na és egy hülye kérdést is felteszek.
Mit üzennétek az exe(i)teknek (mondjuk a legemlékezetesebb(ek)nek)? (nem olyan üzenetre gondolok, amit át is adunk, hanem olyat, amit a levegőbe suttogunk.)
1 mondat legyen csak, ne monológ!
Mit üzennétek az exe(i)teknek (mondjuk a legemlékezetesebb(ek)nek)? (nem olyan üzenetre gondolok, amit át is adunk, hanem olyat, amit a levegőbe suttogunk.)

Amiben 20 éve megegyeztünk, azt tartsuk is be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 21:39

Admin

Na és egy hülye kérdést is felteszek.