Oh zelli ,vén róka vagyok már.Rég megbeszéltem már a feleségemmel.
A külviálg az oda kint van.
Mi belül vagyunk egymásnak. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 23:31
A külviálg az oda kint van.
Mi belül vagyunk egymásnak. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen Nyú, van! A másik emberre való odafigyelés!
Ezeknek a dolgoknak az előjelei mind korábban észrevehetőek, mint ahogy a probléma jelentkezik! De manapság nem figyelnek az emberek egymásra! Még sokszor családon belül sem! Elidegenedés, civilizációs ártalom. A lumpen szaporodik, nem az értelmesebbje!
Ezeknek a dolgoknak az előjelei mind korábban észrevehetőek, mint ahogy a probléma jelentkezik! De manapság nem figyelnek az emberek egymásra! Még sokszor családon belül sem! Elidegenedés, civilizációs ártalom. A lumpen szaporodik, nem az értelmesebbje!
Igen Nyú, van! A másik emberre való odafigyelés!
Ezeknek a dolgoknak az előjelei mind korábban észrevehetőek, mint ahogy a probléma jelentkezik! De manapság nem figyelnek az emberek egymásra! Még sokszor családon belül sem! Elidegenedés, civilizációs ártalom. A lumpen szaporodik, nem az értelmesebbje! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezeknek a dolgoknak az előjelei mind korábban észrevehetőek, mint ahogy a probléma jelentkezik! De manapság nem figyelnek az emberek egymásra! Még sokszor családon belül sem! Elidegenedés, civilizációs ártalom. A lumpen szaporodik, nem az értelmesebbje! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Van összefüggés a három kérdés között?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 23:18

Ettől már csak az lenne vészesebb, ha 15 éves barátnő lenne terhes.
-kamu ilyet én is csinálhatnék ha akarok.
-nincs lánytestvérem,de ez az a dolog amit a legjobban elitélek.
-nincs lánytestvérem,de ez az a dolog amit a legjobban elitélek.
Ettől már csak az lenne vészesebb, ha 15 éves barátnő lenne terhes.
-nincs lánytestvérem,de ez az a dolog amit a legjobban elitélek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:50
-nincs lánytestvérem,de ez az a dolog amit a legjobban elitélek. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Igérem holnap nem teszek be kérdést, mert ma sokat kaptatok. Az utolsó mára:
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennétek ha:
- 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes?
- Egy barátotok csuklóján friss falcolást fedeznétek fel?
- Lánytestvéretek elmondaná nektek, hogy veri a férje.
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennétek ha:

Az asszociációkról jut eszembe, hogy amikor nézem a topicok címeit, mindig "nudlistának" olvasom a nudista topicot! Ez a nappalis "nagy zabálás" következménye!
Vagy Surdisan díszlexikonos vagyok?
Na akkor nekigyűrközök:
ősz-Szűzek hava
ágy-Szerelmesen Kedvesemmel
idő-megfoghatatlan, ez zavar benne, néha megállítanám, néha pörgetném.....
fórum-jó beszélgetések, sokszor punnyadás
éj-Szép álmokat Kedvesem!
bikaviadal-szerintem is állatkínzás
bikafuttatás-értelmetlen
paradicsomdobálás-Gyurinak igaza van, máshol éheznek! Meg kell a nappalis lecsóhoz, ne pazarolják már el!
Én is teszek bele petrezselymet!
Most a rázósabb kérdésekről:
1. Úgy nevelném a lányomat, hogy ne jusson ilyen helyzetbe! Időben felvilágosítanám mindenről, így a védekezésről is! Az általánosban elhanyagolják a témát, pedig 8.-ban előírt anyag biológiából.
Ha megtörténne mégis! Először dobnék egy hátast, majd elbeszélgetnék a friss anyuci-apuci párossal, hogy mi a tervük! De valószínűleg a gyerekem okos lenne(hiszen apja-anyja az), így továbbtanulási szándékai lennének. Lehet, hogy az a megoldás maradna, amit Gyuri is javasolt, az abortusz.(bár ellenzem) Természetesen bárhogy döntene, segítenék Neki!
2. Elég szomorú, ha egy barát nem veszi észre, hogy a barátja bajban van. A preventív módszerek híve vagyok. Még a szuicid(öngyilkos) kísérlet előtt észre kell vennem a bajt, és időben segíteni! Megkérdezni mi a baj, miben segíthetek barátom!
3. A lánytestvéremet terrorizáló sógoromat először jól tökönrúgnám, majd azonnal rendőrt hívnék, és feljelenteném!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:46

Na akkor nekigyűrközök:
ősz-Szűzek hava
ágy-Szerelmesen Kedvesemmel
idő-megfoghatatlan, ez zavar benne, néha megállítanám, néha pörgetném.....
fórum-jó beszélgetések, sokszor punnyadás
éj-Szép álmokat Kedvesem!
bikaviadal-szerintem is állatkínzás
bikafuttatás-értelmetlen
paradicsomdobálás-Gyurinak igaza van, máshol éheznek! Meg kell a nappalis lecsóhoz, ne pazarolják már el!

Most a rázósabb kérdésekről:
1. Úgy nevelném a lányomat, hogy ne jusson ilyen helyzetbe! Időben felvilágosítanám mindenről, így a védekezésről is! Az általánosban elhanyagolják a témát, pedig 8.-ban előírt anyag biológiából.
Ha megtörténne mégis! Először dobnék egy hátast, majd elbeszélgetnék a friss anyuci-apuci párossal, hogy mi a tervük! De valószínűleg a gyerekem okos lenne(hiszen apja-anyja az), így továbbtanulási szándékai lennének. Lehet, hogy az a megoldás maradna, amit Gyuri is javasolt, az abortusz.(bár ellenzem) Természetesen bárhogy döntene, segítenék Neki!
2. Elég szomorú, ha egy barát nem veszi észre, hogy a barátja bajban van. A preventív módszerek híve vagyok. Még a szuicid(öngyilkos) kísérlet előtt észre kell vennem a bajt, és időben segíteni! Megkérdezni mi a baj, miben segíthetek barátom!
3. A lánytestvéremet terrorizáló sógoromat először jól tökönrúgnám, majd azonnal rendőrt hívnék, és feljelenteném!

Admin

No, akkor mára is egy asszociációs játék:
- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
Küldtem egy privit neked.

Szavakban kifejezni nem tudom de ha ilyen képeket küldök azért remélem elhiszed (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Erre csak azt tudom mondani: ha szeretsz, válaszolsz.

LEGKISEBB KÖZÖS TÖBBSZÖRÖS JELENLEGI ÁLLÁSA
Humor:
Hofi
Kaja:
Húsleves
Sült csülök
Palacsinta
Rántott sertéshús
Rántott sajt
Paprikáskrumpli
Pörkölt
Ropi
Film:
Indul a bakterház
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Pogány Madonna
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Csendőr és a sorozat (Funes)
Oscar (Stallone)
Macskajaj
Konvoj
Hely:
Tihany
Egri vár
Balatonfüred
Kaposvár
Mese:
Macskafogó
Magyar népmesék
Pia:
Sajnos az eddigi javaslatokban nincs egyezés.
Szerintem végül HOFI marad az egyetlen tétel a listán
Humor:
Hofi
Kaja:
Húsleves
Sült csülök
Palacsinta
Rántott sertéshús
Rántott sajt
Paprikáskrumpli
Pörkölt
Ropi
Film:
Indul a bakterház
Gyalog galopp
Szerelem első vérig
Csapd le csacsi!
Pogány Madonna
Hyppolit a lakály
Meseautó
Esőember
Csendőr és a sorozat (Funes)
Oscar (Stallone)
Macskajaj
Konvoj
Hely:
Tihany
Egri vár
Balatonfüred
Kaposvár
Mese:
Macskafogó
Magyar népmesék
Pia:
Sajnos az eddigi javaslatokban nincs egyezés.
Szerintem végül HOFI marad az egyetlen tétel a listán

Erre csak azt tudom mondani: ha szeretsz, válaszolsz.

-bikaviadal mint amerikábann az amcsi foci vagy a bézból
-pamplonai bikafuttatás adrenalinpumpa hüjék számára
-paradicsomdobálás szórakozás mind egy karneválon, kikapcs veszélytelenül sztem (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:44
-pamplonai bikafuttatás adrenalinpumpa hüjék számára
-paradicsomdobálás szórakozás mind egy karneválon, kikapcs veszélytelenül sztem (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

No, a városokról, országokról eszembe jutott egy kérdés.
Mi a véleményetek az alábbi népszokásokról, eseményekről:
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Paradicsomdobáló fesztivál
(a kérdésen gondolkodva odafordultam a férjemhez:
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- Az milyen népnek a szokása?
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram

Bikawiadal...állat kínzás
Bika futtatás...régen elkondolkodtam rajta,hogy kipróbálnám,kiwáncsi lettem wolna wan-e annyi wér a pucámba...
Paradicsom dobálás...baromság...pazarlás...máshol + éheznek...
-ősz...ábrándozás..nagy séták egy erdőben...szeretem...+nyugtat
-ágy...jelen pillanatban nagyon wonz..álmos waok
-ídő...mindig kewés
-fórum...érdekes emberek kawalkádja...szeretem
-éjszaka...alwás
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennél ha...
-15 éwes lányom terhes...hát qwa ideges lennék de segítenék neki...persze a nm kíwánt terhességet meg kell szüntetni!
-Ha egy barátom csuklóján falcolást fedeznék fel...a beszélgetésen kíwül megpróbálnék segíteni neki!
-Lánytestwéremet weri a férje...bewerném a férje pofáját...nm kicsit!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:44
Bika futtatás...régen elkondolkodtam rajta,hogy kipróbálnám,kiwáncsi lettem wolna wan-e annyi wér a pucámba...
Paradicsom dobálás...baromság...pazarlás...máshol + éheznek...
-ősz...ábrándozás..nagy séták egy erdőben...szeretem...+nyugtat
-ágy...jelen pillanatban nagyon wonz..álmos waok
-ídő...mindig kewés
-fórum...érdekes emberek kawalkádja...szeretem
-éjszaka...alwás
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennél ha...
-15 éwes lányom terhes...hát qwa ideges lennék de segítenék neki...persze a nm kíwánt terhességet meg kell szüntetni!
-Ha egy barátom csuklóján falcolást fedeznék fel...a beszélgetésen kíwül megpróbálnék segíteni neki!
-Lánytestwéremet weri a férje...bewerném a férje pofáját...nm kicsit!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram

Hidd el nagyon szeretlek de ilyen kérdésre álltalánoságban felelni komolyan ugy hogy nincsennek előzmények nagyon nehéz,És nem mindegy az adott szituáció.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:50

Admin

Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennétek ha:
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennétek ha:

- ősz nász
- ágy fehér
- idő korhad
- fórum szó
- éjszaka tűz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:46
- ágy fehér
- idő korhad
- fórum szó
- éjszaka tűz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennétek ha:
Elgondolkodtató kérdés!
Mit tennétek ha:

- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram

hozod a formádat vitathatatlan, de nekem ehhez a zenéhez 3 ü sör + 2 HP, és TE kellenél kikötözve az ágyadhoz, ahogyan én feletted állok és mozog minden porcikám...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Eszembe jutott egy gyerekkori nagy kedwenc film...
KONWOJ...
...akkor imádtam meg a 18 kereküeket...azóta is csodálom a remek főleg amarikai kamionokat...
KONWOJ...

Kedvenc külföldi városaim:
Krakkó, Poprád, Zakopane, Moszkva, Bécs, Los Angeles, Las Vegas, Phönix
Kedvenc magyar városaim: Győr, Pécs, Sopron, Salgótarján, Vác, Balatonföldvár, Füred és Siófok, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeded és Szolnok
Anyós: mindegyikkel jóban voltam
Ropi: kizárólag társasági beszélgetés és pia közben
Lecsó: minden változatban szeretem (de a paradicsom bőrét soha nem főzőm bele, viszont friss petrezselymet mindig szórok a tetejére íznek és dísznek)--> natúr lecsó, vagy tojással, kolbásszal, gombával, virslivel, sonkával, császár szalonnával és ezek különböző együttes használatával is (lényeges, hogy a végén két kiskanál cukrot hintek az utolsó rottyanás előtt hozzá, valamint a paprikát nem főzőm benne szarrá, hanem csak enyhén ropogósra hagyom) stb.
Főnökök: régebben mindig hadilábon álltam velük, mert egy öntörvényű ember vagyok, ma már inkább magam főnöke szeretek lenni, és ez igaz a magánéletemre is (kivéve, ha szerelmes vagyok, mert akkor kicsit elhagyom magamat, és átadom az irányítást az általam preferált embernek)
milyen kérdéseket hagytam ki?
nem fért volna bele ezek a kérdések abba a topicba, ahol mindenki önmagáról és büntetlenül önvallomásozhat?
Krakkó, Poprád, Zakopane, Moszkva, Bécs, Los Angeles, Las Vegas, Phönix
Kedvenc magyar városaim: Győr, Pécs, Sopron, Salgótarján, Vác, Balatonföldvár, Füred és Siófok, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeded és Szolnok
Anyós: mindegyikkel jóban voltam
Ropi: kizárólag társasági beszélgetés és pia közben
Lecsó: minden változatban szeretem (de a paradicsom bőrét soha nem főzőm bele, viszont friss petrezselymet mindig szórok a tetejére íznek és dísznek)--> natúr lecsó, vagy tojással, kolbásszal, gombával, virslivel, sonkával, császár szalonnával és ezek különböző együttes használatával is (lényeges, hogy a végén két kiskanál cukrot hintek az utolsó rottyanás előtt hozzá, valamint a paprikát nem főzőm benne szarrá, hanem csak enyhén ropogósra hagyom) stb.
Főnökök: régebben mindig hadilábon álltam velük, mert egy öntörvényű ember vagyok, ma már inkább magam főnöke szeretek lenni, és ez igaz a magánéletemre is (kivéve, ha szerelmes vagyok, mert akkor kicsit elhagyom magamat, és átadom az irányítást az általam preferált embernek)

milyen kérdéseket hagytam ki?
nem fért volna bele ezek a kérdések abba a topicba, ahol mindenki önmagáról és büntetlenül önvallomásozhat?

Nahát mááá ideje h. benéztél...
Mesélj mi újság?
Tán már férjhez mentél sutyiban?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mesélj mi újság?

Tán már férjhez mentél sutyiban?