Exuram is számon tartja...
Talján meg előre figyelmeztet
Szééép kis banda vagyunk mi?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:23

Talján meg előre figyelmeztet

Szééép kis banda vagyunk mi?

Azért ez érdekes dolog tőled,hogy számon tartod.
A taljánnak ne emlitsd,
nem lessz kedve megünnepelni

A taljánnak ne emlitsd,

látom a Te surdid megihletett!
a bikaviadalt eccer megnézném, de elég állatkínzás jellegű
bikafuttatás=parifesztivál
1ébként gyakorolhatnád a férjed által preferált népszokást rajtam is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:44
a bikaviadalt eccer megnézném, de elég állatkínzás jellegű
bikafuttatás=parifesztivál
1ébként gyakorolhatnád a férjed által preferált népszokást rajtam is

Törölt felhasználó (21812)
Admin

No, a városokról, országokról eszembe jutott egy kérdés.
Mi a véleményetek az alábbi népszokásokról, eseményekről:
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Paradicsomdobáló fesztivál
(a kérdésen gondolkodva odafordultam a férjemhez:
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- Az milyen népnek a szokása?
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram
Mi a véleményetek az alábbi népszokásokról, eseményekről:
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Paradicsomdobáló fesztivál
(a kérdésen gondolkodva odafordultam a férjemhez:
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- Az milyen népnek a szokása?
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram

Azért ez érdekes dolog tőled,hogy számon tartod.
A taljánnak ne emlitsd,
nem lessz kedve megünnepelni
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A taljánnak ne emlitsd,

lehet ösmerem, de nem tudom hová tenni
volt egy Stallonés /nagyon ritka az iljen/ kamionos film ami teccett arról van szó??? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Eszembe jutott egy gyerekkori nagy kedwenc film...
KONWOJ...
...akkor imádtam meg a 18 kereküeket...azóta is csodálom a remek főleg amarikai kamionokat...
KONWOJ...

ha elfogy még hozatunk
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

ááááá
ezt tanítják a szakácsoknak
hogyan lehet a világ legjobb kajáját elcseszni!
ááááá a fasznak kell a lecsóba cukor?
a fejére önteném annak aki elém így teszi le!
a paradicsom kellő sütéssel enyhén karamellizálódik ....
áááá nekem köll elmondanom ezt egy szakácsnak!
ffffáááááááááááájjjjjjjjjjj
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:05
ezt tanítják a szakácsoknak

hogyan lehet a világ legjobb kajáját elcseszni!
ááááá a fasznak kell a lecsóba cukor?
a fejére önteném annak aki elém így teszi le!
a paradicsom kellő sütéssel enyhén karamellizálódik ....
áááá nekem köll elmondanom ezt egy szakácsnak!

ffffáááááááááááájjjjjjjjjjj

Kedvenc külföldi városaim:
Krakkó, Poprád, Zakopane, Moszkva, Bécs, Los Angeles, Las Vegas, Phönix
Kedvenc magyar városaim: Győr, Pécs, Sopron, Salgótarján, Vác, Balatonföldvár, Füred és Siófok, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeded és Szolnok
Anyós: mindegyikkel jóban voltam
Ropi: kizárólag társasági beszélgetés és pia közben
Lecsó: minden változatban szeretem (de a paradicsom bőrét soha nem főzőm bele, viszont friss petrezselymet mindig szórok a tetejére íznek és dísznek)--> natúr lecsó, vagy tojással, kolbásszal, gombával, virslivel, sonkával, császár szalonnával és ezek különböző együttes használatával is (lényeges, hogy a végén két kiskanál cukrot hintek az utolsó rottyanás előtt hozzá, valamint a paprikát nem főzőm benne szarrá, hanem csak enyhén ropogósra hagyom) stb.
Főnökök: régebben mindig hadilábon álltam velük, mert egy öntörvényű ember vagyok, ma már inkább magam főnöke szeretek lenni, és ez igaz a magánéletemre is (kivéve, ha szerelmes vagyok, mert akkor kicsit elhagyom magamat, és átadom az irányítást az általam preferált embernek)
milyen kérdéseket hagytam ki?
nem fért volna bele ezek a kérdések abba a topicba, ahol mindenki önmagáról és büntetlenül önvallomásozhat?
Krakkó, Poprád, Zakopane, Moszkva, Bécs, Los Angeles, Las Vegas, Phönix
Kedvenc magyar városaim: Győr, Pécs, Sopron, Salgótarján, Vác, Balatonföldvár, Füred és Siófok, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeded és Szolnok
Anyós: mindegyikkel jóban voltam
Ropi: kizárólag társasági beszélgetés és pia közben
Lecsó: minden változatban szeretem (de a paradicsom bőrét soha nem főzőm bele, viszont friss petrezselymet mindig szórok a tetejére íznek és dísznek)--> natúr lecsó, vagy tojással, kolbásszal, gombával, virslivel, sonkával, császár szalonnával és ezek különböző együttes használatával is (lényeges, hogy a végén két kiskanál cukrot hintek az utolsó rottyanás előtt hozzá, valamint a paprikát nem főzőm benne szarrá, hanem csak enyhén ropogósra hagyom) stb.
Főnökök: régebben mindig hadilábon álltam velük, mert egy öntörvényű ember vagyok, ma már inkább magam főnöke szeretek lenni, és ez igaz a magánéletemre is (kivéve, ha szerelmes vagyok, mert akkor kicsit elhagyom magamat, és átadom az irányítást az általam preferált embernek)

milyen kérdéseket hagytam ki?
nem fért volna bele ezek a kérdések abba a topicba, ahol mindenki önmagáról és büntetlenül önvallomásozhat?

Eh.. ma lenne a házassági évfordulóm ...

surdapapa az iljen kajcsiárt nagyon hálás tud ám lenni!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:15

Igaza van Gyurkának...
De ma szabizok és így sikerült is elaludnom
Jóóóó reggelt!
Azért hoztam Nektek reggelit ... bár lassan ebédnek is megteszi

Jóóóó reggelt!

ropi

ami nasi az nálam szinte minden kilőve ... áááá semmi normális funkciója nincs!
bezzeg a szotyolának annak van! az

a zelli által felsoroltakból nem sok marad versenyben nálam, csak ezek: DUNAKAVICS, FRUTTI, ZIZI, SPORT SZELET. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

A városokat igazából azért soroltam fel, hogy ki melyikben járt már.
És Rosemarytől függ, hogy mi az eredmény, ugyanis Miskolc és Pécs van versenyben, és neki kell nyilatkozni, hogy járt-e már ott.
Aztán persze még várjuk a többiek válaszát (Prune, Hipp, stb)
A többi dolgot este összesítem.
De két új kaját bedobok a köztudatba:
- ROPI
- LECSÓ
Szeretitek?
És Rosemarytől függ, hogy mi az eredmény, ugyanis Miskolc és Pécs van versenyben, és neki kell nyilatkozni, hogy járt-e már ott.
Aztán persze még várjuk a többiek válaszát (Prune, Hipp, stb)
A többi dolgot este összesítem.
De két új kaját bedobok a köztudatba:
- ROPI
- LECSÓ
Szeretitek?
Igaza van Gyurkának...
Jóóóó reggelt!

Jóóóó reggelt!

Nah...fiúk...igyunk tejet...

Szia nyú!
Pont így listázza a wap is...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Pont így listázza a wap is...

Erről meg az jut eszembe,hogy a Moncy bocy mennyire elhanyagolja a pozicióját...

Sokszor tanultságos a történelem!
amugy meg,Jóreggelt mindenki (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 07:36
amugy meg,Jóreggelt mindenki (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok...jóó reggelt!
Wan 1 hülye szokásom(több is)..nos wittem a telómat ama helyre reggel és felmentem a wap-ra...majd csak úgy megkerestem a G.G.-t...hát elég körülményes rajta kiigazodni...mind1...lépkedtem ide-oda...FÓRUM...benéztem...találtam is szöweget 2004. 09.13.TOM1019 hsz-wel kezdődik...
majd Crazy-Baby...utána...mouradi...nagyon érdekes!
Gondoltam majd megkeresem a nappalit is...

Wan 1 hülye szokásom(több is)..nos wittem a telómat ama helyre reggel és felmentem a wap-ra...majd csak úgy megkerestem a G.G.-t...hát elég körülményes rajta kiigazodni...mind1...lépkedtem ide-oda...FÓRUM...benéztem...találtam is szöweget 2004. 09.13.TOM1019 hsz-wel kezdődik...

Sziasztok...jóó reggelt!

Jó éjt, zelli!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 23:50

Itt a fórumon sok értelmes, kedves, nagyszívű emberrel ismerkedtem meg! Ez nagyon jó!
Sajnos kényszerből nem szeretek semmit csinálni!
Musztáng vagyok ebből a szempontból.
Na, de már eléggé álmoska vagyok! Ezért jó éjt Neked, Nyú! Köszi a beszélgetést!

Na, de már eléggé álmoska vagyok! Ezért jó éjt Neked, Nyú! Köszi a beszélgetést!

Akkor vágtass,én is azt teszem
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 23:50

Itt a fórumon sok értelmes, kedves, nagyszívű emberrel ismerkedtem meg! Ez nagyon jó!

(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 23:45

Én meg rá vagyok kényszeritve ,hogy foglalkozzam velük.
Vagyis ,magamat kényszeritettem rá.
Én meg rá vagyok kényszeritve ,hogy foglalkozzam velük.
Néhány éve már Én is igyekszem kizárni a külvilágot! Pedig régebben nagyon szerettem emberekkel foglalkozni!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 23:38

Oh zelli ,vén róka vagyok már.Rég megbeszéltem már a feleségemmel.
A külviálg az oda kint van.
Mi belül vagyunk egymásnak.
A külviálg az oda kint van.
Mi belül vagyunk egymásnak.