hehe beugrott a 15 évesre a zoptimális megoldás: lebasznám az anyját, h hogyan világosította fel a jányt! meg miatta van, h ez egyáltalán megtörténhetett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:49

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Moncy, Zelli, nagyon bíztok a lányotok eszében és a nevelésben.
Bedobnék nektek két dolgot:
- kamaszkor (lázadás - szülők ellen is!)
- nemi izgalom (= esztelenség, "majd vigyázok")
Ewwel 1etértek...a newelésnek nm sok köze wan ehhez a szitúhoz...de jó lecke...én inkább a fiatalok helyes kezelésében látnám a kiwezető utat...gondolok arra,hogy nm leűwöltöm a fejét hanm maximálisan segítenék neki ha már ekkora bajba került...bár magamat ismerwe a fijjút azzé legszíwesebben jól walagba rúgnám...hmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:49
Admin

Moncy, Zelli, nagyon bíztok a lányotok eszében és a nevelésben.
gigá gigá Gáspár vagyok
...
gigantikus gigám van!
a rántotta is jöhet, de erről: bundáskenyér, tükörtojás (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:52
...
gigantikus gigám van!

a rántotta is jöhet, de erről: bundáskenyér, tükörtojás (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Vuk, Mézga, Lúdas Matyi, rántotta, kolbász:OK!
A Lúdasban az tetszett, amikor a libák berúgtak a cefrétől!
Jaj most jön a tv-ből-Donatellácska iskolába megy!
Rózsaszín az iskolatáskája, meg a tolltartója.....

Csillagkapu,steetem
NCIS szeetem
És a nagy kedvencem,
Dr. Hause (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:50

NCIS szeetem

És a nagy kedvencem,
Dr. Hause (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Tv sorozatban szerintem kizárt, hogy dűlőre jussunk...
No, megyek élni az életemet. Pussz
No, megyek élni az életemet. Pussz
A wukba rúgtak be a libák...az én emlékeim szerint
...Haumann wót az egyik...tisztelt kolléga...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:52

Vuk, Mézga, Lúdas Matyi, rántotta, kolbász:OK!

te meg jó megkapnád a zannyátó, h látod ez mind miattad van!
mit is látott az apjától!
hehe lehet én is walagba rúgnám lexívesebben, ja és a zelli féle hátas is meglenne.
és ne tekintsük kívülről, h velünk ez nem történhet meg, mert ez nem igaz! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:53
mit is látott az apjától!
hehe lehet én is walagba rúgnám lexívesebben, ja és a zelli féle hátas is meglenne.
és ne tekintsük kívülről, h velünk ez nem történhet meg, mert ez nem igaz! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Ewwel 1etértek...a newelésnek nm sok köze wan ehhez a szitúhoz...de jó lecke...én inkább a fiatalok helyes kezelésében látnám a kiwezető utat...gondolok arra,hogy nm leűwöltöm a fejét hanm maximálisan segítenék neki ha már ekkora bajba került...bár magamat ismerwe a fijjút azzé legszíwesebben jól walagba rúgnám...hmmm
Ha nem kóstolod meg a főztömet, mást sem kapsz!
Az arány pedig nem jó! 3 fiú, 2 lány ez a heles!
Colombo, Sándor Mátyás nagyon jó. Tetthely? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Colombo, Sándor Mátyás nagyon jó. Tetthely? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
nawazze sose nézném meg egyiket se!
bár nem igaz. a tengerészeti helyszínelőket, mikor belenéztem még cerettem is. akkor revidiálok: NCIS OK! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
bár nem igaz. a tengerészeti helyszínelőket, mikor belenéztem még cerettem is. akkor revidiálok: NCIS OK! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóó reggelt mindenkinek!
Sárlot, nagyon szeretem, amikor kérdezősködsz!
No szóval:
Mi tennék, ha:
1. 15 éves lányom bejelentené, hogy terhes: huh, hát én sem vagyok sokkal idősebb most.
De, ha komolyan belegondolok, akkor segitenék neki maximálisan, nem ordibálnék rá, hogy egyátalán, hogy képzelt lefeküdni bárkivel is. Megértő ember vagyok különben is, úgyhogy nem csinálnék belőle olyan nagy problémát, de, hogy mit tanácsolnék, azt nem tudom.
2.A barát csuklója: hmmm, valószinűleg elbeszélgetnék a fejével.
3. A sógoromat kiherélném, vagy jobbik esetben fejbe illetve tökön rúgdosnám, vizipólós léttemre ez nem lenne nehéz dolog.
Aztán pedig húznák a rendőrségre, és feljelenteném. Milyen dolog az, hogy egy férfi él azzal, hogy erősebb a nőnél és akkor verekszik??? A nőknek meg ajánlom, hogy járjonak karate tanfolyamokra, ha ilyen vadállatoktól megakarják magukat védeni, vagy jöjjönek vizipólózni.
Sárlot, nagyon szeretem, amikor kérdezősködsz!

Mi tennék, ha:
1. 15 éves lányom bejelentené, hogy terhes: huh, hát én sem vagyok sokkal idősebb most.

2.A barát csuklója: hmmm, valószinűleg elbeszélgetnék a fejével.
3. A sógoromat kiherélném, vagy jobbik esetben fejbe illetve tökön rúgdosnám, vizipólós léttemre ez nem lenne nehéz dolog.

Sztem azt is fogjuk
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Dr. House-t imádom, NCIS elmegy, de a Csillagkaput kinem állom!
Ki szereti az Agatha Christie regényei alapján készült filmeket?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Csillagkapu...csillagkapu atlantisz...woyager...hősök...dr.csont...walker
...N.C.I.S...angel...buffy...jóbarátok...x akták...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)

cukros lecsót?
akkor inkább mást se kóstolok, de az én gyomrom felfordul a cukros lecsótól ...
aszem azt is cerettem
de a kérdésfeltevője definiálhatná mit tekintsünk sorozatnak ...
de akkor már az Agathe Cristei /így köll írni/, vagy Poirot ... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:56
akkor inkább mást se kóstolok, de az én gyomrom felfordul a cukros lecsótól ...
aszem azt is cerettem
de a kérdésfeltevője definiálhatná mit tekintsünk sorozatnak ...
de akkor már az Agathe Cristei /így köll írni/, vagy Poirot ... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nem kóstolod meg a főztömet, mást sem kapsz!
Colombo, Sándor Mátyás nagyon jó. Tetthely?

Colombo, Sándor Mátyás nagyon jó. Tetthely?

Dr. House-t imádom, NCIS elmegy, de a Csillagkaput kinem állom!
Ki szereti az Agatha Christie regényei alapján készült filmeket?

Na.. Moncy el... 86 x 2 ablakot kell pucerálnom...
lesz időm kamaszkoromon meg a filmeken meditálnom
Na szééép napot Néktek!

Na szééép napot Néktek!

Haus-t nézd meg!Nagyon ott van.
Ha teheted a legelejétől. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 08:58
Ha teheted a legelejétől. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)

nawazze sose nézném meg egyiket se!
bár nem igaz. a tengerészeti helyszínelőket, mikor belenéztem még cerettem is. akkor revidiálok: NCIS OK!
bár nem igaz. a tengerészeti helyszínelőket, mikor belenéztem még cerettem is. akkor revidiálok: NCIS OK!
csillagkapu???
Akkor mán inkább az Orion űrhajó. hehe erről mé a Tau bácsi jutott a zeszembe, de az is OK!
nyú House: egymástól független, vagy egymáshoz kapcsolódó részei vannak? utóbbi esetben nem wok hajlandó.
de ffi létemre a Született feleségek és a Ssex és nyúúúúú jork is bejövős ...
Gyuri: Jóbarátok
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:01
Akkor mán inkább az Orion űrhajó. hehe erről mé a Tau bácsi jutott a zeszembe, de az is OK!
nyú House: egymástól független, vagy egymáshoz kapcsolódó részei vannak? utóbbi esetben nem wok hajlandó.
de ffi létemre a Született feleségek és a Ssex és nyúúúúú jork is bejövős ...
Gyuri: Jóbarátok

Csillagkapu...csillagkapu atlantisz...woyager...hősök...dr.csont...walker

No legalább ezzel szereztél nálam jó pontot!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:03
Surdapapa két kézzel, két lábbal és egy álló farokkal jelentkezik!

pedig hidd el nem ez a célom!
ha a Fred barátom kivetette a hálóját az a számomra tabu! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ha a Fred barátom kivetette a hálóját az a számomra tabu! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
SG, NCIS, House, Agathe:
Vészhelyzet?
Charlotte korán reggel nevelési kérdések?
Bízok a nevelés erejében, de inkább törődésnek, odafigyelésnek tekintem. Egyenrangú félnek tekintettem a gyerekeket mindig, de azzal tisztában voltak, hogy nem a "nyúl viszi a puskát"! Ja és a személyes példamutatás ereje is fontos. A kamaszkort én tudtam kezelni a tanítványaimnál, Én meg "áldott jó gyerek" voltam!
A nemi izgalomtól pedig néha meggondolatlanul elvesztettem a fejemet!
Surdi, most eltaszítasz Magadtól emiatt a Qrva lecsó miatt?
Szia, Moncy! Jó munkát!

Vészhelyzet?
Charlotte korán reggel nevelési kérdések?
Bízok a nevelés erejében, de inkább törődésnek, odafigyelésnek tekintem. Egyenrangú félnek tekintettem a gyerekeket mindig, de azzal tisztában voltak, hogy nem a "nyúl viszi a puskát"! Ja és a személyes példamutatás ereje is fontos. A kamaszkort én tudtam kezelni a tanítványaimnál, Én meg "áldott jó gyerek" voltam!
A nemi izgalomtól pedig néha meggondolatlanul elvesztettem a fejemet!
Surdi, most eltaszítasz Magadtól emiatt a Qrva lecsó miatt?

Szia, Moncy! Jó munkát!