Szép estét mindenkinek.... ma még este is iszom kv t megint
de utoljára a héten .

Remek napot!
Napfény és jó idő ezerrel
Éjjel szórakozás volt az órákkal
Napfény és jó idő ezerrel

Éjjel szórakozás volt az órákkal

Végre szombat és forróság a szaunában... meló elött.....kv majd csak este megszokásból az íze miatt...
..
..

Jó reggelt! Nem tudom ki a szerencsés. Én, mert a kávét csak azért iszom, mert szeretem? Vagy az akire tényleg élénkítő hatással van, de nem ihatja lefekvés előtt? Minden esetre az alkoholmentes sőr is megszédít a placebo hatás miatt, ezért azt nem iszom
És ébren addig vagyok amíg van miért, aztán három másodperc alatt elalszom
Mára esernyő, gumicsizma kell ha kimentek, motor marad a garázsban

Mára esernyő, gumicsizma kell ha kimentek, motor marad a garázsban

Szép estét! Mindenki aki éjszakázik... ki így ki úgy fogyaszthat... bekészítettem
Én sajnos melo miatt kvzom...

Jó reggelt! És máris péntek! Jöhet a melóbúcsúztató kávé? Hogy kibírjuk két napig nélküle

Jó reggelt! Ma és holnap motoros kávé van
Megyek gyakorolni!
Nektek kitartás, kávé a kis csütörtöki plusz energiával bekészítve

Nektek kitartás, kávé a kis csütörtöki plusz energiával bekészítve

Jó reggelt! Nyomjunk egy felezőt. Persze egy jó kávéval kezdünk!
Bevállalós vagy! Én beleolvasni nem mertem ezekbe. Mint a pasik tangában is megíjesztett. Aztán beugrott, hogy neked is van. Lazacbőrből
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 03. 21. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 17:09

Remek napot!
Csillagászati tavasz elkezdve
Hajrá tavasz!
Látszik a tavaszi zsongás kezdete,a fórumon jókedvre derített az új téma,bár kedvet nem kaptam hozzá,"gyertya állásban pofánrecskázni magunkat tyű de szuper"
Hétfőt én is megtartottam,jobb túlesni rajta minél hamarabb mint halogatni.

Látszik a tavaszi zsongás kezdete,a fórumon jókedvre derített az új téma,bár kedvet nem kaptam hozzá,"gyertya állásban pofánrecskázni magunkat tyű de szuper"

Remek napot!
Hajrá tavasz!

Jó Napot!!

Jó reggelt! Én megtartottam a hétfőt, mert sok lett volna ha minden keddre marad
Biztos ti is érzitek... bár szeretjük a huncutt éjszakákat már kicsit elég volt a sötétből. Mától minden nappal kicsit többet van világos mint sötét
Jönnek a miniszoknyák és virágba borulás. Jajj de szép is.
Szép napot

Jönnek a miniszoknyák és virágba borulás. Jajj de szép is.
Szép napot

Jó napot! Qva hétfő elmaradt ismét :d Biztos a Napocska az oka ennek a jó érzésnek
délutáni kv betöltve

Jó reggelt! Ezek szerint mindenki kellemesen töltötte a hétvégét
Friss hétindító kávé a csipet fájdalomcsillapító plusszal bekészítve, hogy ne fájjon annyira a hétfő
Felénk kellemesen aktív és tartalmas volt, fel vagyunk töltekezve és vértezve a hétre. Nektek mi a taktikátok?
Szép napot
Van még egy kis időm, sütök bundáskenyeret.

Felénk kellemesen aktív és tartalmas volt, fel vagyunk töltekezve és vértezve a hétre. Nektek mi a taktikátok?
Szép napot

Van még egy kis időm, sütök bundáskenyeret.
Szép napot MIndenkinek!!! Ebéd utáni kv bekészítve... majd pihenés utánra....
Csuda napot meg vidámat!
Napfény meg jóidő ezerrel
Napfény meg jóidő ezerrel

Jó reggelt! Ma egy kis továbbképzés, holnap talán egy kis motorozás.
Szép hétvégét
Szép hétvégét

hétvégre péntek!!! Jó időben jó helyen... friss kv betöltve... Tea előkészítve...
Sziasztok, csodás pénteket! Már majdnem lendületet vett a munka, erre péntek. Na mindegy, nincs mit tenni, hát már csak nem fogok panaszt tenni
Nem akarom elkiabálni, de hétvégére mondanak ám jóidőt is! Irány a tavaszi zsongás
Szép napot

Nem akarom elkiabálni, de hétvégére mondanak ám jóidőt is! Irány a tavaszi zsongás

Szép napot