Jó utat,kellemes dugásokat,és ha tudzs irj
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 01. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 15:48

Sziasztok Drágáim!
Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje!
Bejelentést teszek, hogy jövő pénteken fogok indulni Németországba, remélem, hogy majd ott is tudok járni a GG-re.
Üdvözöllek benneteket!

Sziasztok Drágáim!
Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje!
Bejelentést teszek, hogy jövő pénteken fogok indulni Németországba, remélem, hogy majd ott is tudok járni a GG-re.
Üdvözöllek benneteket!

teeee...édes egyetlen őszinte szerelmem...hol a tökös kép a tökfesztivál ajánlója mellől?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 12:56
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Vigyazzatok a regi ezresekkel, mert mától nem lehet velük fizetni. Elmentem a boltba és kettőt rögtön vissza is dobott a pénztáros, hogy ezt a postán cseréltessem be.
Vagy bármelyik bankban is visszacserélik,Vagy tedd el emlékbe 50év múlva biztos lesz értéke egy gyűjtő számára
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 12:56

Admin

Vigyazzatok a regi ezresekkel, mert mától nem lehet velük fizetni. Elmentem a boltba és kettőt rögtön vissza is dobott a pénztáros, hogy ezt a postán cseréltessem be.
Legyen az az alcím, hogy DUGÁS. Ez elég figyelemelterelő
Na, mentem ebédhezvalót szerezni.
Pussz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 09:53

Na, mentem ebédhezvalót szerezni.
Pussz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)

már nekem is eszembe jutott egyszer, hogy kéne egy ilyen topic
aztán beszélgettünk tommal, hogy lassan a szexmentes kategóriákat sokkal jobban élvezzük, mint a szex-eseket
látom megtörtént a nyitás
csak annyit csajok, hogy próbáljatok belevinni sok-sok erotikát, mert picsán leszünk legyintve
például a szőlőszüretes képekhez rakjatok meztelen szőlőszemeket
...és moncy! találj ki valami szaftos címkiegészítést...mintegy elterelve a főszerk. figyelmét az abszolút szexmentességről

már nekem is eszembe jutott egyszer, hogy kéne egy ilyen topic
aztán beszélgettünk tommal, hogy lassan a szexmentes kategóriákat sokkal jobban élvezzük, mint a szex-eseket
csak annyit csajok, hogy próbáljatok belevinni sok-sok erotikát, mert picsán leszünk legyintve
...és moncy! találj ki valami szaftos címkiegészítést...mintegy elterelve a főszerk. figyelmét az abszolút szexmentességről
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 09:23

Vazze...
Ezekre gondoltam Én is
No és akkor ec-pec alapon?
Nyitok...

Ezekre gondoltam Én is

Nyitok...

Vazze...
Ezekre gondoltam Én is
Nyitok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 09:21

Ezekre gondoltam Én is

Nyitok...

Admin

Jó reggelt!
Vagy nyiss egy Programajánlat topicot a szexmentesbe, vagy írd a Fesztiválokba, vagy az Offba, vagy tematikától függően a Nyali-faliba, Turisztikába, vagy IDE!
Vagy nyiss egy Programajánlat topicot a szexmentesbe, vagy írd a Fesztiválokba, vagy az Offba, vagy tematikától függően a Nyali-faliba, Turisztikába, vagy IDE!

Nm! Csak felélénkül...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 01. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 08:32

Van egy tucat jó kis programajánlom erre az évre...
Hetente beírnám az aktuálisakat....
Kérdésem: mellik topicba engedélyezett?

Szia Hipp!
Remélem Te is jól elwótál ebben a pár napba...
Kellemes 7wégét neked is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 09:06
Remélem Te is jól elwótál ebben a pár napba...

Kellemes 7wégét neked is...

Törölt felhasználó (94621)

Szép napot mindenkinek!
Az este megérkeztem, kissé fáradt vagyok, hiányoztatok ebben a pár napban.
Szép szeptemberi szombatot mindenkinek!

Attól nőni fog??
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 09:04

Jóóó reggelt mindenkinek....
Szept.1.....húúú...hidegecske is wan csöppet...nm nagyon akartam kibújníi a meleg ágyból...le waok lassúlwa...álljak ki a napra(?)...

Szept.1.....húúú...hidegecske is wan csöppet...nm nagyon akartam kibújníi a meleg ágyból...le waok lassúlwa...álljak ki a napra(?)...

Wan mééééééég....tesssééééék....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 14:40

Admin

Mééééééééééééééééég

szép hétvégét és mindenbe gazdag őszt

Szép napot mindenkinek!

Jóóó reggelt mindenkinek....

Jó reggelt szeptember első napján!
Legyen mindenkinek szép és kellemes hétvégéje!

Legyen mindenkinek szép és kellemes hétvégéje!

szépségeske reggelt kiván a yanek

Van egy tucat jó kis programajánlom erre az évre...