Jó éjszakát neked is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 22:44

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó éjt mindenkinek! Szép álmokat!
jó éjt neked is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 22:44

Admin

Értjük mi 1mást férfiak...noh...ez a beszéd...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazad van ráér
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 22:14

Nyugi Sanyám...fogok írni...ehhez semmi köze ,hod ki nyitotta az topic...oksa?

Nyugi Sanyám...fogok írni...ehhez semmi köze ,hod ki nyitotta az topic...oksa?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 22:12

Hát észre vetem még most se irtál magadról,de a többiek se nagyon
Tudtam én ha TOM kéri senkit nem érdekel bezzeg ha a lányok nyitották volna?

Hát észre vetem még most se irtál magadról,de a többiek se nagyon
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 22:04

Juj...én olyat neeem...soha...nagyon wallomásos waok...tuod...+ szégyenlős....

inkább vagy mit tegyünk
asztán a vége, az első változat
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:59

Admin

No, akkor ma estére egy elgondolkodtató kérdés.
MIT KEZDJÜNK A VÁGYAINKKAL?
Mi van, ha olyasmire vágysz, amit nem szabadna megtenned, de beleőrülsz, annyira kívánod? Természetesen szexuális jellegű vágyra gondolok.
- Fojtsuk el? Úgyis elmúlik...
- Éljük ki? Hogy megszabaduljunk a kíntól...
- Vonjuk be a párunkat abba, hogy nekünk most ilyen vágyunk támadt, de nem akarjuk őt megbántani, ezért inkább elbeszélgetünk vele róla?
- vagy mit tegyünk?
Mi van, ha olyasmire vágysz, amit nem szabadna megtenned, de beleőrülsz, annyira kívánod? Természetesen szexuális jellegű vágyra gondolok.
- Vonjuk be a párunkat abba, hogy nekünk most ilyen vágyunk támadt, de nem akarjuk őt megbántani, ezért inkább elbeszélgetünk vele róla?
- vagy mit tegyünk?

Juj...én olyat neeem...soha...nagyon wallomásos waok...tuod...+ szégyenlős....
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha tudom hogy aval bárkinek is testi vagy lelki kárt okoznék elfojtanám magamba és utána egy megbizható társal megbeszélném hogy oldodjon a lelki szexuális feszültség
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:59
Admin

- vagy mit tegyünk?
- vagy mit tegyünk?

A ruha teszi a bilincset....
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)

- vagy mit tegyünk?
- vagy mit tegyünk?

Bocsi de ugyan az mint az enyém csak ruhában
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:54

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Nekünk ilyen puha rózsaszín van
Nem fogjuk összekaszabolni a csuklónkat, mint a hülye heterók.

Nekünk ilyen puha rózsaszín van
Nem fogjuk összekaszabolni a csuklónkat, mint a hülye heterók.

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Valami biztos összeköti őket?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:35

ti tényleg ennyire vagytok egymással?lezbikusok még nem válalták igy egymást a való világba, tapasztalatom ezt mutatja, csak a tüntetésekenn nyilvánitja ki mindegyik ezt
mindegy, ez nem téma, jó estét kedveskék
nagyon szép napom volt, nem adnám magamot egy vak lóért

Szerencsére New már betette az övéit, mert amilyet én akartam tenni, az nem tetszett volna neked. Csupasz vóóóót
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 13:41

teeee...édes egyetlen őszinte szerelmem...hol a tökös kép a tökfesztivál ajánlója mellől?
Gondolj bel hogy ez a fertő és csak te és ők
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Pffff..má szaladok is...
....áááááh....fertőőőő
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)

teeee...édes egyetlen őszinte szerelmem...hol a tökös kép a tökfesztivál ajánlója mellől?
ti tényleg ennyire vagytok egymással?lezbikusok még nem válalták igy egymást a való világba, tapasztalatom ezt mutatja, csak a tüntetésekenn nyilvánitja ki mindegyik ezt
mindegy, ez nem téma, jó estét kedveskék
nagyon szép napom volt, nem adnám magamot egy vak lóért

Estét!