Szervusztok, szép napot, hogy itt micsoda fertő van, és én nem vehetem ki a részem.
Na majd jövök.
Kellemes vasárnapot mindenkinek!
Na majd jövök.
hí all, csak bekukkantok,hogy mizujs... jééé pókháló a bárpulton?
Sziasztok! Én nemrég keltem fel, eszméletlenül jót buliztam az éjjel a barátnőimmel, ez volt az utolsó hétvégém itthon.
Édes, Drága, Aranyos, Egyetlen, Kicsi Hippem! Hát hol vagy te elveszve?
Úgy hiányoztál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 10:23
Úgy hiányoztál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Szervusztok, szép napot, hogy itt micsoda fertő van, és én nem vehetem ki a részem.
Na majd jövök.
Na majd jövök.
Hercegnőm el vagyok keseredve, mert írtad mégy a svábokhoz tanulni. Remélem onnan is írsz majd. Négy napig Szegeden voltam, itt meg a felfordulás még mindig, talán a jövő héten befejeződik a felújítás. Nincs nagy kedvem netezni, csupa por minden. Kellemes vasárnapot neked hercegnőm!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 12:39
Sziasztok! Én nemrég keltem fel, eszméletlenül jót buliztam az éjjel a barátnőimmel, ez volt az utolsó hétvégém itthon.
Úgy hiányoztál...
Úgy hiányoztál...
Azt tudom, hogy voltál Szegeden.
Igen, megyek, de igyekszem nem elhanyagolni a GG-t és titeket (téged)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 13:27
Igen, megyek, de igyekszem nem elhanyagolni a GG-t és titeket (téged)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Hercegnőm el vagyok keseredve, mert írtad mégy a svábokhoz tanulni. Remélem onnan is írsz majd. Négy napig Szegeden voltam, itt meg a felfordulás még mindig, talán a jövő héten befejeződik a felújítás. Nincs nagy kedvem netezni, csupa por minden. Kellemes vasárnapot neked hercegnőm!
Szerbusztok nappalisok.
Véget ért a hosszú szabadságom. Szép szeptember eleji nap van. Pont ilyen:
Vincent
Vincent
Jó napot hoztam egy kis csámcsogni valot

szia
dobhatnál egy privit, hogy mizujs
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 14:56
dobhatnál egy privit, hogy mizujs
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerbusztok nappalisok.
Vincent
Vincent
Vazze, Sonkás! Ez volt a tegnapi menünk. Egésznap a füstben aszalódtam, hogy kész legyen, és estére seperc alatt eltünt az egész.
Nem Te jártál errefelé, míg mi pótsörökér' voltunk?
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem Te jártál errefelé, míg mi pótsörökér' voltunk?
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Dobok én egy puszit is. Itt, nyilvánosan mindenki előtt.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ment a privi, Te adminok gyöngye.
Jó estét!
Vácon és Esztergomban voltunk kirándulni. Jó volt
én meg kisSKAlandon :P (csütörtök-péntek)
LK.Beat (videjó!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 21:41
LK.Beat (videjó!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
Jó estét!
Vácott? Még időben kiengedtek a heti heteshez
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 21:41
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
Jó estét!
És hogy érezted magad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 22:11
Törölt felhasználó (24620)
én meg kisSKAlandon :P (csütörtök-péntek)
LK.Beat (videjó!)
LK.Beat (videjó!)
Jajdejóhogyszóltál, majdnem lemaradtam. Megyek nézni
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
borrrzasztóan, végig kellett pattognom egy csomó számot abban a rettenetesen bonyolult ska-s lépésekben, aztán a végén még a színpadra is fel kellett másznunk a többiekkel, hogy pózoljunk a zenészekkel.
Komolyabbra fordítva, baromi jól.
(mondjuk a Copyconnak a fűbuzisága kicsit idegesítő volt, semmi másról nem tud már beszélni a szerencsétlen, de amúgy nem volt rossz) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 22:17
(mondjuk a Copyconnak a fűbuzisága kicsit idegesítő volt, semmi másról nem tud már beszélni a szerencsétlen, de amúgy nem volt rossz) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
És hogy érezted magad?
Helyes! Örülök, hogy nem a sarokban gubbasztottál mozdulatlanul. Ismerek ilyen elvetemülteket...
No, jó éjt mindenkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
borrrzasztóan, végig kellett pattognom egy csomó számot abban a rettenetesen bonyolult ska-s lépésekben, aztán a végén még a színpadra is fel kellett másznunk a többiekkel, hogy pózoljunk a zenészekkel.
(mondjuk a Copyconnak a fűbuzisága kicsit idegesítő volt, semmi másról nem tud már beszélni a szerencsétlen, de amúgy nem volt rossz)
(mondjuk a Copyconnak a fűbuzisága kicsit idegesítő volt, semmi másról nem tud már beszélni a szerencsétlen, de amúgy nem volt rossz)
Jóóó reggelt...
Együnk wmit....

Együnk wmit....

Jóóó regg!
Kaphatok be belőle?
Kezdődik az oskola, meg a hét...
Ki új helyre megy ma dogozóba, ki a régire...
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaphatok be belőle?
Kezdődik az oskola, meg a hét...
Ki új helyre megy ma dogozóba, ki a régire...
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)

GG-ufsz

gyorboy
Syvette