Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1858 1859 1860 1861 1862 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11567   2007. 09. 04. kedd 08:13
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggelt...itt esik...beh...jóóó...+ fúú a szél...mék jobb... nyes

Muppet Show...jáá...a két öreg a legjobb hehe ...+ az idióta dobos...Topiról az jutott az eszembe,hogy wolt régen 1 tábor...ahol 1 "picit eláztam"...ketten cipeltek keresztül a táboron az ágyam felé...nagyon győzködtek,hogy ott a helyem és ne kiabáljak már...mert jönnek a tanárok és húúú mi lesz...én nm nagyon zawartattam
magam...így útközben wégig kajábaltam az utat,hogy...Én wagyok Topi a medwe a fő faszállító...rám is ragasztották a Topi newt...3 régi barát wan még aki így szólít...ha netalán együtt wagyunk 1 nagyobb társaságba...mindig wan 1-2 érdeklődő aki tudni szeretné mééé hínak Topinak...persze ezek nagy röhögések között előadják...úgy,hogy wigyázzatok miket csinájtok bebaxwa...
#11566   2007. 09. 04. kedd 00:46
zelli zelli
Mégsem tudtam elaludni! Én írtam sztorit ami elég égő volt, még a hétvégén, a kifestett néniről!
A Muppetben a két öreg, meg Breki bejön. Azt meg elfelejtettem, hogy Elmo ebben, vagy a szezám utcában szerepelt. Mert őt is szeretem.
Kérdezni mindig mertem!
Hát az iwiwen, mert most kezdtem kapcsolatot építeni, alig 40 perc múlva jött egy visszajelzés!
Eléggé bizsergető emlékekkel!(szexuális smájli)
Elég ütös helyzet volt, 10 éve, amikor a mai férjem és közte kellett választani. Őt 1 éve ismertem. Nagyon nem jött össze, hogy találkozzunk, mert az ország másik felén dolgozott. Telefonom nem volt. Az akkori albérletemből elköltöztem. Nem talált már meg. Meguntam a várakozást. Fülkéből hívtam néha, de a válasz mindig az volt, most nem tudok elmenni hozzád.
Aztán összejöttem a férjemmel karácsony előtt. Tavasszal összefutottam ismét a férfival, a férjem is jelen volt.(akkor még a menyasszonya sem voltam.) Odajött mosolyogva, folytatni, illetve komolyra fordítani a dolgokat. Percekig nem tudtam válaszolni! wow3
Pedig szép ember, egzisztenciája is van(akkor is volt),szerettem is, gyerekeink is lehetnének!
Hát megdobogtatta most is a szívem, meg Én is az övét!
rolleyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 09. 03. hétfő 22:10
Van olyan kérdés, amire nagyon kíváncsiak vagytok a másik nemmel kapcsolatban, de soha nem mertétek megkérdezni?
kerdes
#11565   2007. 09. 04. kedd 00:17
new1 new1
toby v.topy
ő a kedvencem wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 23:11
Jó éjt!

Köszönjük a zenéket smile

Kérdés mindenkihez:
Van kedvenc karakteretek a Muppet Show-ból?
kerdes

Én imádom a mindig szerelemre lobbanó, szexuálisan túlfűtött Miss Piggyt, és a két öreget a páholyban, akik folyton fikázzák a műsort
vigyor
#11564   2007. 09. 03. hétfő 23:11
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó éjt!

Köszönjük a zenéket smile

Kérdés mindenkihez:
Van kedvenc karakteretek a Muppet Show-ból?
kerdes

Én imádom a mindig szerelemre lobbanó, szexuálisan túlfűtött Miss Piggyt, és a két öreget a páholyban, akik folyton fikázzák a műsort
vigyor
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 23:09
#11563   2007. 09. 03. hétfő 23:09
erdokerulo erdokerulo
#11562   2007. 09. 03. hétfő 23:01
erdokerulo erdokerulo
Mielőtt elmegyek csicsikálni két nagy "öreg" a fiataloknak.

Janis Joplin - Me and Bobby McGee

És egy ember feketében:
Johnny Cash - Me and Bobby Mcgee
#11561   2007. 09. 03. hétfő 22:45
Rosemary Rosemary
Jóóó estét Kedveseim! smile Én is előkerültem. Megkaptam a Seggemi vizumot. hehe Pénteken utazok a svábokhoz. Te Sárl, van sok ütős sztorim, de most... nyes No jó, most ez nem tudom, hogy ütős e vagy sem, leirom, hogy csak irjak valamit. nyes Szóval...Mivel az elmúlt szombat volt az utolsó szombatom itthon, a barátnőimmel elvándoroltunk egy discoba, ahol eszméletlenül jót buliztunk. Ott volt a velem együtt edző csávó is, aki nekem nagyon bejön, és hát a disco előtt ittunk is egy kis Kruskovácot(nem tudom a magyar nevét, olyan körte izű tömény, nagyon finom) persze a lányok, akárcsak én, nagyon bepörögtünk. nyes Fogdostuk sorba a pasik fenekét, és persze nem akartam kihagyni az "áldozatomat" sem. Egy pillanat alatt megfogtam azt a vaditóan izmos fenekét, megmarkoltam ám rendesen, a hülye gyerekje meg azt hitte, hogy a barátnőm volt, az meg szegény nem tudta miről van szó. hehe hehe hehe Aztán az egyik pincért is jól megfogdostuk, egyszer majdnem leejtette a teli tálcát. Egyszóval jól kifogdostuk magunkat. hehe No persze az én fenekem is megkapta a magáét... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 22:09
Senkinek sincs ütős sztorija az életéből?

Gyurkán kívül, aki még egyeztet a lehetséges börtönbüntetésről...
hehe
#11560   2007. 09. 03. hétfő 22:41
Vilikém, nem csalódtam benned.
Fetrengés ON.

Vazelinnel kenték be a kukid, ezt jobb, ha megtudod, de kérdés, hogy a szüleid mire használták?
ravasz1

A köldökzsinór hossza az érett újszülöttnél 50-60 cm. Egy potenciális guinness rekord születhetett volna, ha hagyják nőni wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 09. 03. hétfő 22:21
és a másik:

Szombat reggel indultam fel pestre (falusi suttyó vagyok, utáltam pestet). Benéztem a HÉV-pénztárba, láttam, hogy nem volt ott a kövérkarú néni. Bekopogtattam az üvegen, bekiabáltam, semmi...
Na jó, gondoltam, majd megveszem a héven, mint máskor...

Felszállok, egy idő után meg is jön a kalajuz. Mondom, csókolom, egy jegyet vágóhídig...
Aszongya 2000 Ft helyszíni bírság, vagy leszállhatok...
"Tessék?"
Mondom, csókolom, azt mondtam jegyet akarok VENNI..
mondja, hogy azt csak az angyali-sziget megállónál lehet, mert ott nincs jegypénztár...
Akkor onnan kérem, csókolom, ott szálltam fel.
Ott most nem állt meg a hév.
Mondom: Ügyes voltam b+! (azóta haverok közt szállóige, hogy ügyes voltál mint vilike)
Az egész addig ment, hogy megállítatta Tökölön a hévet, és elkezdett nekem sírni, hogy mennyibe is kerül a BKV-nak, hogy most itt vesztegelünk. (mondom; "je-gyet-ven-nék... csó-ko-lom. Fiztetni akarok PÉNZT, azért, hogy itt utazhassak") Lényeg, hogy megvárta míg felbőszülnek néhányan az utasközöndégből (az egyik szakasztott matisz nagypapa volt (részegen persze), a másik egy csuklyáspólós szipus állat), és levágnak a vonatról... (most 19 évesen vagyok 54 kg... ez volt két éve tán... vagy három)
Feltápászkodom, kihúzom az ernyőmet a seggemből, leporolom magam... bemegyek az irodába.
Néni lebeszél a panasztételről (bizonyítani tényleg nem tudtam... mégis mivel?)...
Mondom jjó... akkor csókolom, jegyet vennék vágóhídig.
Asztmondja: Itt Tökölön a héven kell megvenni...
#11559   2007. 09. 03. hétfő 22:32
erdokerulo erdokerulo
Gyerekek! Lehet, hogy nyitott kapukat döngetek, de nekem ez új, és szerintem qrva jók. Halgassátok meg őket:
HS7: Éjszaka
HS7: Dél-Amerika

És atöbbit is!!!!!!
#11558   2007. 09. 03. hétfő 22:21
X Törölt felhasználó (24620)
és a másik:

Szombat reggel indultam fel pestre (falusi suttyó vagyok, utáltam pestet). Benéztem a HÉV-pénztárba, láttam, hogy nem volt ott a kövérkarú néni. Bekopogtattam az üvegen, bekiabáltam, semmi...
Na jó, gondoltam, majd megveszem a héven, mint máskor...

Felszállok, egy idő után meg is jön a kalajuz. Mondom, csókolom, egy jegyet vágóhídig...
Aszongya 2000 Ft helyszíni bírság, vagy leszállhatok...
"Tessék?"
Mondom, csókolom, azt mondtam jegyet akarok VENNI..
mondja, hogy azt csak az angyali-sziget megállónál lehet, mert ott nincs jegypénztár...
Akkor onnan kérem, csókolom, ott szálltam fel.
Ott most nem állt meg a hév.
Mondom: Ügyes voltam b+! (azóta haverok közt szállóige, hogy ügyes voltál mint vilike)
Az egész addig ment, hogy megállítatta Tökölön a hévet, és elkezdett nekem sírni, hogy mennyibe is kerül a BKV-nak, hogy most itt vesztegelünk. (mondom; "je-gyet-ven-nék... csó-ko-lom. Fiztetni akarok PÉNZT, azért, hogy itt utazhassak") Lényeg, hogy megvárta míg felbőszülnek néhányan az utasközöndégből (az egyik szakasztott matisz nagypapa volt (részegen persze), a másik egy csuklyáspólós szipus állat), és levágnak a vonatról... (most 19 évesen vagyok 54 kg... ez volt két éve tán... vagy három)
Feltápászkodom, kihúzom az ernyőmet a seggemből, leporolom magam... bemegyek az irodába.
Néni lebeszél a panasztételről (bizonyítani tényleg nem tudtam... mégis mivel?)...
Mondom jjó... akkor csókolom, jegyet vennék vágóhídig.
Asztmondja: Itt Tökölön a héven kell megvenni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 14:44
Tudom, hogy azt igértem, nem lesz ma kérdés, de beteszek egyet, nem azért, hogy azonnal válaszoljatok, hanem hogy gondolkodjatok, emlékezzetek, mert ez olyan sztorizós kérdés lesz.

Szóval. Néhányan biztosan emlékeztek a Nem kell mindig kaviár c. film végére: HA ÉN EZT A KLUBBAN EGYSZER ELMESÉLEM...

A kérdésem pedig a következő, van olyan sztoritok, amit soha nem fogtok elfelejteni, mert annyira vicces/groteszk/nevetséges/furcsa? Amire azt szoktuk mondani: legalább lesz mit elmesélni az unokáknak...

kerdes kerdes
#11557   2007. 09. 03. hétfő 22:18
X Törölt felhasználó (24620)
még tavaly tavasszal volt egy poszt a szánin, amiben életünk legnagyobb szívását írhattuk meg.
Én két sztorival is szolgáltam:

Az osztállyal sétáltunk a Moszkva környékén...
Mindenki elmesélte, hogy milyen kellemetlen emléke van a radiátorokkal. Van aki a karját törte el rajta, van akinek a szemöldökét tépte fel...
Nekem eszembe villant egy sokkal kellemetlenebb emlék... melyet most megosztok veletek.

Ötéves kiscsikó lehettem. Emeletes házban lakunk, és szinte minden ablak alatt egy radiátor áll. Az emeleten voltam, és épp a pizsit akartam nappali mackóra cserélni. Ám félúton megakadtam, mert csöngettek. Tehát egyszál pizsifelsőben odarohantam az egyik emeleti abalkhoz, hogy megnézzem, ki jött. Kicsi voltam még, ezért lábujjhegyre álltam, hogy kilássak az abalakon, le az utcára. Megnéztem ki az, majd mikor kielégült kíváncsiságom, visszaereszkedtem talpra...
Au
Létpem volna hátra, de minhta a gyomromat akarták volna alulról kirángatni...

A kukim valahogy becsípődött a radiátor bordái közé. Próbáltam húzni...
Fájt...
Nagyon...
mintha mindenedet alul akarnák kirántani. (belestül-heréstül)
Csakhamar megjelent édesanyám.
Ő is megpróbálta kiszedni. Még jobban fájt...

Kihívta az ügyeletest. Kicsit nézegette az esetet, majd a fiatal, és csinos nővérke összesúgott szüleimmel, majd anyám bólintott, benyúlt az éjjeliszekrényük fiókjába és egy tubust vett elő. Furcsa, illatos, és felettéb csúszós anyag volt benne, melynek mivoltát a mai napig titok övezi fejemben. Kicsit megkenegette vele a nővérke, és egy mozdulattal kirántotta..

Ja nem, apám autószerelő haverja jött fel, és épp volt nála egy flakon WD40...

Ja nem is, tűzoltók jöttek és kivágták az egész ház falát-...

Fenét! Nekem nincs is pöcsöm, mert hossza miatt születésemkor összetévesztették a köldökzsinórommal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom, hogy azt igértem, nem lesz ma kérdés, de beteszek egyet, nem azért, hogy azonnal válaszoljatok, hanem hogy gondolkodjatok, emlékezzetek, mert ez olyan sztorizós kérdés lesz.

Szóval. Néhányan biztosan emlékeztek a Nem kell mindig kaviár c. film végére: HA ÉN EZT A KLUBBAN EGYSZER ELMESÉLEM...

A kérdésem pedig a következő, van olyan sztoritok, amit soha nem fogtok elfelejteni, mert annyira vicces/groteszk/nevetséges/furcsa? Amire azt szoktuk mondani: legalább lesz mit elmesélni az unokáknak...

kerdes kerdes
#11556   2007. 09. 03. hétfő 22:18
erdokerulo erdokerulo
Édespillém! Az eredetit nem találtam, de gondold ide...
Hogyan mondjam el Neked..
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 21:41
mára sajnos ennyi. csak benéztem, mi van errefelé, s nem birtam megállni, ne ölelgesselek meg virtuálisan!
szép álmokat, erdokerülő. wave
#11555   2007. 09. 03. hétfő 22:10
Van olyan kérdés, amire nagyon kíváncsiak vagytok a másik nemmel kapcsolatban, de soha nem mertétek megkérdezni?
kerdes
#11554   2007. 09. 03. hétfő 22:09
Senkinek sincs ütős sztorija az életéből?

Gyurkán kívül, aki még egyeztet a lehetséges börtönbüntetésről...
hehe

kerdes kerdes
#11553   2007. 09. 03. hétfő 22:08
Köszi, a voksolást. Megtennéd, hogy oda beírod a topicba, hogy egy helyen legyenek a tippek?

Köszönöm smile

Te is, te csavargó! smile
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 22:03
Na, akkor Én is menek! Mindenkinek jó éjt kívánok!
Én a 3. csajszira szavaznék, a sötét hajúra! Ha jól emlékszem Barczi a neve! wink
#11552   2007. 09. 03. hétfő 22:07
erdokerulo erdokerulo
Jó éjt! az ízlésünk úgy látom, egyezik.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 22:03
Én a 3. csajszira szavaznék, a sötét hajúra! Ha jól emlékszem Barczi a neve! wink
#11551   2007. 09. 03. hétfő 22:03
zelli zelli
#11550   2007. 09. 03. hétfő 22:02
simishake simishake
Szívesen megnézném azt a spárgát, na meg a hidat is.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 21:00
A hidat megcsinálom, meg a spárgát is. Bár már nem úgy, mint régen! Nem spárgakrémlevesnek! hehe A KM-t belülről is tudom! eplus2
Sanyikám, Te kis bókoló! Elalélok! wink
Na látom már alakul az esti gruppen! hehe
#11549   2007. 09. 03. hétfő 21:59
erdokerulo erdokerulo
Lassan megyek én is. Borulj csak ide a vállamra és szuszogj álomba engem is... wave
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 21:41
mára sajnos ennyi. csak benéztem, mi van errefelé, s nem birtam megállni, ne ölelgesselek meg virtuálisan!
#11548   2007. 09. 03. hétfő 21:41
édespille édespille Admin
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 21:32
Kardot ide, hadd dőljek bele.
Édespillém, tejfölöm! Aszthiszemrobbanok! Úgy örülök Neked. Kötelet, bilincset, kalodát, hogy ideláncoljalak. (Bazi nagy puszilós, csókolós, örömet sírós szmájlit...)

... 1858 1859 1860 1861 1862 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: ma 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!