Szép napot!
Boldogot az anyukáknak!
Ma ne szidjuk senkiét
Boldogot az anyukáknak!

Ma ne szidjuk senkiét

Jó reggelt, vidám vasárnapot és kitartást a dolgozóknak! A reggeli kávé bekészítve, az Anyákat virágcsokorral is köszöntve!
Szép napot!
Szép napot!

Szép Napot mindenkinek.... sajnos melós a hétvége ... Jó napozást annak aki teheti...kv ebédutánra bekészítve :d
Akkor hajrá szombat!
Napfény,hétvége,rock
Mi kell még?
Napfény,hétvége,rock

Mi kell még?

No akkor nyitom a szombatot egy jó kávéval, és persze szóljon a rock
Igy kell ezt csinálni, meló letudva, jöhet a hétvége

Jó reggelt, nyitom a pénteket! Kávé és jókedv adott, a többi rajtatok múlik
Nem ragadunk le színeknél, de ez a szőke beégett a retinámba
És ha már itt tartunk, jobban belegondolva vörös dögöshöz még nem volt szerencsém. De állok elébe
Szép napot

Nem ragadunk le színeknél, de ez a szőke beégett a retinámba

Szép napot

Halihó srácok!! Szerintem a színeknél ne ragadjatok le ennyire !!Minden hölgy olyan amit kihouznk belőle!!
és mindegyik kavaros tud lenni
KV bekészítve..

Jó reggelt! Legyen ez a ma reggeli kávé a kavarós szőkéké!
Majd elválik lesz-e dolgunk vele
Ma irodai munka lesz. Hű de mennék inkább a tetőre... nincs egy csajszi aki besegítene? Nem lennék hálátlan, nagyon szenvedős tud lenni. Mint a hátramenet olyan a lendületem ilyenkor
Szép napot

Ma irodai munka lesz. Hű de mennék inkább a tetőre... nincs egy csajszi aki besegítene? Nem lennék hálátlan, nagyon szenvedős tud lenni. Mint a hátramenet olyan a lendületem ilyenkor

Szép napot

Szépet!
Szerintem a formás,jól kavaró szőke csajszikkal kell hogy legyen dolga az embernek...
Szerintem a formás,jól kavaró szőke csajszikkal kell hogy legyen dolga az embernek...

szép Napot igy ébredés után
Végre középső nap és vár a forróság.... kv letudva .. friss bekészítve...

Jó reggelt! Van egy egészséges érzése az embernek, mi a dolga és mivel csak az övé, le is tudja ha alkalma van rá. Jöjjön most egy ilyen legyűrős kávé, hogy ezután se legyen kétségünk, mi a dolgunk
Fura ez... A hétvégi borfesztiválon volt egy jó forma szőke csajszi, akivel jókat kavartunk tánc közben. Lehet vele is lenne dolgom?
Szép napot

Szép napot

Beköszön
Bár nem szeretem a hétfőt,( a keddfő sem esik jól
),de úgy kb vasárnap este egy kicsit "várom",jobb hamarabb letudni

Bár nem szeretem a hétfőt,( a keddfő sem esik jól

SZép napot mindenkinek ! Jó érzés hogy a qva hétfő elmaradt
Végre a napocska is előkerült
kv bekészítve...

Jó reggelt! Hosszú volt a hétvége. Ezt onnan tudni, hogy készülünk munkába, de olyan érzés mintha egy hete lett volna az utolsó alkalom
És nem hiányzott
Egy jó káve a nehéz pillanatokra, mikor felismerjük, igen ez már az a reggel.
Szép napot

Szép napot

Jó reggelt! A ma reggeli kávé ritka finom aromával, a nemdolgozós hétfő utánozhatatlan hangulatát hozza. Ki ne hagyjátok!
Ajánlom figyelmetekbe az abasári pincesort. Finom boraik vannak és a szép menyecskék is ringatták a csípőjüket az esti szabadtéri mulatságban
Jó pihengetést mára
Ajánlom figyelmetekbe az abasári pincesort. Finom boraik vannak és a szép menyecskék is ringatták a csípőjüket az esti szabadtéri mulatságban

Jó pihengetést mára

szép estét mindenkinek....
Szép napot! A bort mind megittuk, ma a készleteinket igyekszünk visszatölteni
Faintos csajszik, sajnos tovább sodorta őket innen az élet.
Jó humorú kacér csajszik nyugodtan jöhetnének ide, jól körbe-udvarolgathatnánk őket most is

Faintos csajszik, sajnos tovább sodorta őket innen az élet.
Jó humorú kacér csajszik nyugodtan jöhetnének ide, jól körbe-udvarolgathatnánk őket most is

Remek reggelt!
Nem tojásos volt szerencsére hanem cicis-popsis,szemrevaló csajszi
Jókat lehetett bolondozni vele,meg Afterrel is.
Nem tojásos volt szerencsére hanem cicis-popsis,szemrevaló csajszi

Jókat lehetett bolondozni vele,meg Afterrel is.
kiröl is maradtam le gyerekek??? tojásos nokedli vagy csak sima?? vagy kapros ?? harcsához ??