Vidámat!
Én is betartottam,senki muterjára sem hoztam csuklást
A nem kedvenc nap letudva,,innen már csak jó jöhet
Azért na,jobban bejött a 4 napos munka, még a ráncaim is kisimultak
Én is betartottam,senki muterjára sem hoztam csuklást

A nem kedvenc nap letudva,,innen már csak jó jöhet

Azért na,jobban bejött a 4 napos munka, még a ráncaim is kisimultak

Qva Hétfő letudva ... És itt is van a pihenős kedd
Anyukáknak boldogat!!! Ja és én sem szidtam senkiét sem

Vidám hétfő, sok boldoggá tett anyukával bízom benne. Én kitettem magamért
Nem szidtam senkiét
Kávé kicsit erősre hagyva, szerintem jól fog esni. Rég dolgoztunk már öt napot egymásután, nehogy csütörtökön abbahagyjuk
Lendületes szép napot

Nem szidtam senkiét

Kávé kicsit erősre hagyva, szerintem jól fog esni. Rég dolgoztunk már öt napot egymásután, nehogy csütörtökön abbahagyjuk

Lendületes szép napot

Szép napot!
Boldogot az anyukáknak!
Ma ne szidjuk senkiét
Boldogot az anyukáknak!

Ma ne szidjuk senkiét

Jó reggelt, vidám vasárnapot és kitartást a dolgozóknak! A reggeli kávé bekészítve, az Anyákat virágcsokorral is köszöntve!
Szép napot!
Szép napot!

Szép Napot mindenkinek.... sajnos melós a hétvége ... Jó napozást annak aki teheti...kv ebédutánra bekészítve :d
Akkor hajrá szombat!
Napfény,hétvége,rock
Mi kell még?
Napfény,hétvége,rock

Mi kell még?

No akkor nyitom a szombatot egy jó kávéval, és persze szóljon a rock
Igy kell ezt csinálni, meló letudva, jöhet a hétvége

Jó reggelt, nyitom a pénteket! Kávé és jókedv adott, a többi rajtatok múlik
Nem ragadunk le színeknél, de ez a szőke beégett a retinámba
És ha már itt tartunk, jobban belegondolva vörös dögöshöz még nem volt szerencsém. De állok elébe
Szép napot

Nem ragadunk le színeknél, de ez a szőke beégett a retinámba

Szép napot

Halihó srácok!! Szerintem a színeknél ne ragadjatok le ennyire !!Minden hölgy olyan amit kihouznk belőle!!
és mindegyik kavaros tud lenni
KV bekészítve..

Jó reggelt! Legyen ez a ma reggeli kávé a kavarós szőkéké!
Majd elválik lesz-e dolgunk vele
Ma irodai munka lesz. Hű de mennék inkább a tetőre... nincs egy csajszi aki besegítene? Nem lennék hálátlan, nagyon szenvedős tud lenni. Mint a hátramenet olyan a lendületem ilyenkor
Szép napot

Ma irodai munka lesz. Hű de mennék inkább a tetőre... nincs egy csajszi aki besegítene? Nem lennék hálátlan, nagyon szenvedős tud lenni. Mint a hátramenet olyan a lendületem ilyenkor

Szép napot

Szépet!
Szerintem a formás,jól kavaró szőke csajszikkal kell hogy legyen dolga az embernek...
Szerintem a formás,jól kavaró szőke csajszikkal kell hogy legyen dolga az embernek...

szép Napot igy ébredés után
Végre középső nap és vár a forróság.... kv letudva .. friss bekészítve...

Jó reggelt! Van egy egészséges érzése az embernek, mi a dolga és mivel csak az övé, le is tudja ha alkalma van rá. Jöjjön most egy ilyen legyűrős kávé, hogy ezután se legyen kétségünk, mi a dolgunk
Fura ez... A hétvégi borfesztiválon volt egy jó forma szőke csajszi, akivel jókat kavartunk tánc közben. Lehet vele is lenne dolgom?
Szép napot

Szép napot

Beköszön
Bár nem szeretem a hétfőt,( a keddfő sem esik jól
),de úgy kb vasárnap este egy kicsit "várom",jobb hamarabb letudni

Bár nem szeretem a hétfőt,( a keddfő sem esik jól

SZép napot mindenkinek ! Jó érzés hogy a qva hétfő elmaradt
Végre a napocska is előkerült
kv bekészítve...

Jó reggelt! Hosszú volt a hétvége. Ezt onnan tudni, hogy készülünk munkába, de olyan érzés mintha egy hete lett volna az utolsó alkalom
És nem hiányzott
Egy jó káve a nehéz pillanatokra, mikor felismerjük, igen ez már az a reggel.
Szép napot

Szép napot

Jó reggelt! A ma reggeli kávé ritka finom aromával, a nemdolgozós hétfő utánozhatatlan hangulatát hozza. Ki ne hagyjátok!
Ajánlom figyelmetekbe az abasári pincesort. Finom boraik vannak és a szép menyecskék is ringatták a csípőjüket az esti szabadtéri mulatságban
Jó pihengetést mára
Ajánlom figyelmetekbe az abasári pincesort. Finom boraik vannak és a szép menyecskék is ringatták a csípőjüket az esti szabadtéri mulatságban

Jó pihengetést mára

szép estét mindenkinek....