Drága Hippem! Most itt tudok lenni, de lehet, hogy fél óra múlva már nem! Szakadozik a kapcsolat! Reggel korán keltem, és csak nemrég tudtam bejönni az oldalra. Levelet is nemrég írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:56

Törölt felhasználó (94621)

Zelli! ha nem lenne jó a netkapcsolatod, akkor itt sem tudnál lenni.
És talán a leveleidet sem tudnád olvasni.
hátrébb ám a zagarakkal!
Rózsajány remélem bosszúálló vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:09

Rózsajány remélem bosszúálló vagy!

Charlotte drága aranyos kedves kisjány!
Megfogadtam, ha vége lesz ennek a mizériának, lecsaplak annak az átok surdilovicsnak a kezéről.
Kellemes napot neked tündérvirágszál, a kérdések alól még a héten felmentést kérek.
Megfogadtam, ha vége lesz ennek a mizériának, lecsaplak annak az átok surdilovicsnak a kezéről.
Kellemes napot neked tündérvirágszál, a kérdések alól még a héten felmentést kérek.

Charlotte drága aranyos kedves kisjány!

nem akarok gizellánk ügyvédje lenni, de kb. fél óráig én se tudtam bejönni a gége forumára ...
elég szar úgy netezni, h állandójan lefagy a rendszer! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
elég szar úgy netezni, h állandójan lefagy a rendszer! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)

és ez nekem bejött képileg...
mármint, hogy az orrodon fújod ki a tojást!
hipppijájééé!
végreeee aktívabb leszel Te is! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:01
mármint, hogy az orrodon fújod ki a tojást!

hipppijájééé!
végreeee aktívabb leszel Te is! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hipp kérlek...pont kemény tojatot ettem mikor olwastam a hsz-ed és wmi köhögösröhögös roham gyütt rám...majdnm a zorromon jött ki a tojat...

Idd csak le magad komám...utána wárom a sok hsz-ed...szeretek newetni...
...támogatom a wisszatérésed...főleg így...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:01

Surda és Gyuri öcsém! ne örüljetek, mert a hétvégén (remélem) befejeződik a felújítás, és a visszarámolás után, többet leszek. Tartok majd egy hálaadó misét, meg leiszom magam, amit ritán szoktam.
Surda és Gyuri öcsém! ne örüljetek, mert a hétvégén (remélem) befejeződik a felújítás, és a visszarámolás után, többet leszek. Tartok majd egy hálaadó misét, meg leiszom magam, amit ritán szoktam.
Hipp kérlek...pont kemény tojatot ettem mikor olwastam a hsz-ed és wmi köhögösröhögös roham gyütt rám...majdnm a zorromon jött ki a tojat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)

És talán a leveleidet sem tudnád olvasni. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:50
És talán a leveleidet sem tudnád olvasni. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Bár Én egy picit mérgelődöm, mert ez a 3. nap, amikor a netkapcsolatommal valami gond van!
Rózsajány jó utat, és jó tanulást!
Bár Én egy picit mérgelődöm, mert ez a 3. nap, amikor a netkapcsolatommal valami gond van!

én biztosan megnézném!
és utánna a lehető legdiszkrétebben viselkednék!
gyuri azé ez nem képzavar, ha nálad nem gáz?! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:48
és utánna a lehető legdiszkrétebben viselkednék!
gyuri azé ez nem képzavar, ha nálad nem gáz?! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Surdi írta a Hű de kínos topicban, hogy egyszer véletlenül nem jó helyre küldte el a farkáról készült képet. És azt is írta, hogy felhívta a hölgyet, és kérte, hogy ne nézze meg a képet.
Kérdés:
Ha titeket felhívnak telefonon, hogy kaptatok véletlenül egy fájlt, de semmiképpen se nézzétek meg, megnézitek?
Én tuti megnézem
Kérdés:
Ha titeket felhívnak telefonon, hogy kaptatok véletlenül egy fájlt, de semmiképpen se nézzétek meg, megnézitek?

Én tuti megnézem

Naná...hogy megnézném...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:48

Admin

Surdi írta a Hű de kínos topicban, hogy egyszer véletlenül nem jó helyre küldte el a farkáról készült képet. És azt is írta, hogy felhívta a hölgyet, és kérte, hogy ne nézze meg a képet.
Kérdés:
Én tuti megnézem
Kérdés:

Én tuti megnézem

Még nincs új munkahely...jöwő héten...
...addig szabadúszóm...
...ezzé nm gáz ha elalszom...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:45

Neki csak jog-gá kell válnia.
mert ásznak már most is ász!
1ébként: reggelt!
gyurka: az álmoskönyv szerint nem jó ómen az új munkahelyen késéssel kezdeni!

gyurka: az álmoskönyv szerint nem jó ómen az új munkahelyen késéssel kezdeni!
azt hittem Angelina Jolie
-ről írtad, h cép szopós a szája!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:36

Admin

Mondjuk én megnézném ugyanennek a kísérletnek az eredményét úgy, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt megy oda emberekhez ezzel a kérdéssel. (a női és a férfi név tetszés szerint behelyettesíthető
Szép szopós szája van a csajnak a klip elején.

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Kérdés:
Én tuti megnézem
Kérdés:

Én tuti megnézem

Neki csak jog-gá kell válnia.
gyurka: az álmoskönyv szerint nem jó ómen az új munkahelyen késéssel kezdeni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:36

gyurka: az álmoskönyv szerint nem jó ómen az új munkahelyen késéssel kezdeni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó reggelt mindenkinek!
Rózsalány vigyázz magadra, és tanulj rendesen, hogy jó jogász váljék belőled.
Néha nézzél be majd a nappaliba, ott is van internet.
Hiányozni fogsz, hercegnőm!

Jó reggelt...
Jól bejaludtam...most nézem a tw-be,hogy németországban 10 cm-es hó esett...mik wannak...szeptemberi hógolyózás...
...wigyél sok meleg cuccost Rózsajány...

Jól bejaludtam...most nézem a tw-be,hogy németországban 10 cm-es hó esett...mik wannak...szeptemberi hógolyózás...

Szép jó reggelt mindenkinek!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:14

Jóóó reggelt! Úgylátom, ma én vagyok az első aki benéz a nappaliba, mármint most reggel!
Ez az utolsó napom itthon! Holnap 12:30-kor indul a buszom, és Stuttgartig megsem áll!
Nem mentem suliba, a kémia tanárom legnagyobb örömére!
Szegényt mindig szivatom/megszivom/.
Te Sárl, nincs kérdés? Vagy csak én vagyok lemaradva?

Mondjuk én megnézném ugyanennek a kísérletnek az eredményét úgy, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt megy oda emberekhez ezzel a kérdéssel. (a női és a férfi név tetszés szerint behelyettesíthető
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 01:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 01:46

Törölt felhasználó (24620)

Most nekem az jutott eszembe hogy:
Van ez a szám (ez egy amatőr klip, semmiképp se nézzétek, mert szerintem baromira lehúzza ezt a számot, márpedig nagyon szeretem, tegyétek le tálcára, és úgy hallgassátok)
Aki nem értené:
A tétova és szerintem irtó szexi női hang azt mondja:
Feltűntél nekem. Nagyon vonzónak talállak. Nem akarnál (öhm) lefeküdni velem?
Nemrég olvastam egy amerikai (vagy talán brit) egyetem kísérletéről:
A prof arra kérte meg néhány csinos diákját (mind fiúkat és lányokat), hogy az utcán, ellenkező neműekhez menjenek oda, és a fenti szöveggel tegyenek ajánlatot a tesztalanyoknak.
Az eredmény szerint a nők mindvégig egyöntetűen NEMet mondtak, míg a férfiak 70 százaléka szinte azonnali igent mondott, a maradék pedig többnyire azt hozta fel, hogy már házas és hasonlók.
Ennyire egyszerű ez?
Van ez a szám (ez egy amatőr klip, semmiképp se nézzétek, mert szerintem baromira lehúzza ezt a számot, márpedig nagyon szeretem, tegyétek le tálcára, és úgy hallgassátok)
Aki nem értené:
A tétova és szerintem irtó szexi női hang azt mondja:
Feltűntél nekem. Nagyon vonzónak talállak. Nem akarnál (öhm) lefeküdni velem?
Nemrég olvastam egy amerikai (vagy talán brit) egyetem kísérletéről:
A prof arra kérte meg néhány csinos diákját (mind fiúkat és lányokat), hogy az utcán, ellenkező neműekhez menjenek oda, és a fenti szöveggel tegyenek ajánlatot a tesztalanyoknak.
Az eredmény szerint a nők mindvégig egyöntetűen NEMet mondtak, míg a férfiak 70 százaléka szinte azonnali igent mondott, a maradék pedig többnyire azt hozta fel, hogy már házas és hasonlók.
Ennyire egyszerű ez?
Jó reggelt, Rosie!
A kérdés két hsz-szel lejjebb van
Mennyi időre mész el és mit fogsz ott csinálni?
Jó készülődést! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:14
A kérdés két hsz-szel lejjebb van

Mennyi időre mész el és mit fogsz ott csinálni?
Jó készülődést! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt! Úgylátom, ma én vagyok az első aki benéz a nappaliba, mármint most reggel!
Ez az utolsó napom itthon! Holnap 12:30-kor indul a buszom, és Stuttgartig megsem áll!
Nem mentem suliba, a kémia tanárom legnagyobb örömére!
Szegényt mindig szivatom/megszivom/.
Te Sárl, nincs kérdés? Vagy csak én vagyok lemaradva?