tanulmányt készít a szex és a jog kapcsolatáról
és a szexuális bűncselekmények lesz a szaktarülete! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 12:17
és a szexuális bűncselekmények lesz a szaktarülete! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt beirhatad volna oda is
Végül is milyen jogot akarsz tanulni?

Ezt beirhatad volna oda is
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 12:12

(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj, benéztem a Kinos topicba! Suuuuuuurdi
Ami az sms-eket illeti, most ide irom! Véletlenül küldtem egy üzenetet egy tanáromnak, közben meg az akkor aktuális pasinak akartam irni, és hát a telefonkönyvben egymás alatt volt a két név, és én véletlenül lejjebb hajtottam,és simán beirtam a számot, és elküldtem az üzenetet a tanáromnak.
Most jót röhögök rajta, de akkor egy kicsit szar volt!
És azóta az illető tanárom ostromol, de mondtam, hogy nem neki akartam küldeni.
Aztán elmondtam a pasinak is, jót röhögtünk! Az sms tartalma a következő volt: "Szia Édesem! Ma este 8-kor találkozzunk a medencénél a parkban, de többet akarok, mint tegnap éjjel...
" Még szerencse, hogy rögtön észrevettem, hogy kinek küldtem el, úgyhogy azonnyomban küldtem neki egy másik sms-t is, hogy tévedés van!
Alig merek azóta a szemébe nézni!

Ami az sms-eket illeti, most ide irom! Véletlenül küldtem egy üzenetet egy tanáromnak, közben meg az akkor aktuális pasinak akartam irni, és hát a telefonkönyvben egymás alatt volt a két név, és én véletlenül lejjebb hajtottam,és simán beirtam a számot, és elküldtem az üzenetet a tanáromnak.

és még csodálkozol, h a puncid akarja!
2007. 09. 06. csütörtök 12:12

Aztán elmondtam a pasinak is, jót röhögtünk! Az sms tartalma a következő volt: "Szia Édesem! Ma este 8-kor találkozzunk a medencénél a parkban, de többet akarok, mint tegnap éjjel...
" Még szerencse, hogy rögtön észrevettem, hogy kinek küldtem el, úgyhogy azonnyomban küldtem neki egy másik sms-t is, hogy tévedés van!

Köszönöm!
Valamikor régebben leírtam a nappaliban mennyi idős vagyok!
Lélekben sokszor tini vagyok(hülyébb, mint igazi tiniként), valamikor meg 80 éves!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Valamikor régebben leírtam a nappaliban mennyi idős vagyok!
Lélekben sokszor tini vagyok(hülyébb, mint igazi tiniként), valamikor meg 80 éves!

a 3 b betűs mondat jutott az eszembe!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor simán lehetsz admin
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 10:01

ácsi-bácsi!
no az én soha! pl. én se vállalnám!
Te aztán tudod, h tommal mennyit vitatkozunk, de ebben tökéletesen igaza van: "egy admin nem azért van, h szeressék!"
Te aztán tudod, h tommal mennyit vitatkozunk, de ebben tökéletesen igaza van: "egy admin nem azért van, h szeressék!"
Idősebb?NA EZT nem is olvastam te örök 18 éves vagy
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 12:01

Hát ezen is, meg azon is!
De szerintem te eltévesztetted a topicot! Javaslom először nézz körül, utána egy kicsit bővebben fejtsd ki, hogy mit is akarsz!
Szerintem te a társkereső topicban vagy érintett! Egyébként Én is csaj vagyok, csak egy kicsit idősebb verzióban.
De szerintem te eltévesztetted a topicot! Javaslom először nézz körül, utána egy kicsit bővebben fejtsd ki, hogy mit is akarsz!
Szerintem te a társkereső topicban vagy érintett! Egyébként Én is csaj vagyok, csak egy kicsit idősebb verzióban.

Hát ezen is, meg azon is!

pont a nappaliban?
Köszönöm, Köszönöm!
Szeretlek benneteket!
Sárl, elfelejtettem válaszolni a kérdésre! Ha ilyen hivás jönne, akkor garant megnézném a filet, már épp azért is, ha nem mondja, lehet, hogy megsem nézném!
De szándékosan megnézném!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 11:46

de az ász az Rád vonatkozik.
úgy teljes egészében RÁD!
miért is, hmm ma fényezzük egymást rendesen /de inkább puncival farkat jó fényezni, vagy farokkal puncit!/:
a stílusod
a szókimondásod
a bevállalósságod
stb stb stb
miért is, hmm ma fényezzük egymást rendesen /de inkább puncival farkat jó fényezni, vagy farokkal puncit!/:
a stílusod
a szókimondásod
a bevállalósságod
stb stb stb
Megnézném, sőt, ha olyan el is menteném
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:48

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Surdi írta a Hű de kínos topicban, hogy egyszer véletlenül nem jó helyre küldte el a farkáról készült képet. És azt is írta, hogy felhívta a hölgyet, és kérte, hogy ne nézze meg a képet.
Kérdés:
Ha titeket felhívnak telefonon, hogy kaptatok véletlenül egy fájlt, de semmiképpen se nézzétek meg, megnézitek?
Én tuti megnézem
Kérdés:
Ha titeket felhívnak telefonon, hogy kaptatok véletlenül egy fájlt, de semmiképpen se nézzétek meg, megnézitek?

Én tuti megnézem

Azt nem kell leírni az evidens
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Segithetek?

a stílusod
a szókimondásod
a bevállalósságod
stb stb stb
a stílusod
a szókimondásod
a bevállalósságod
stb stb stb
a stílusod
a szókimondásod
a bevállalósságod
stb stb stb (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 11:38
a stílusod
a szókimondásod
a bevállalósságod
stb stb stb (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sárl: tanulni megyek, 1 teljes iskolaévre, nagyon vágom a németet.
Aztán meg hogy hogyan tovább, majd meglátom!
Hipp Édesem: vigyázok magamra, de lehet, hogy jobb, ha a német pasik vigyáznak magukra!
Gyurikám: hát csak meleg holmikat viszek, meg egy rövidnadrágot, meg egy-két rövidújjút, torna órára! Ott is akarok focizni, de azért a havas pályán nem sűrűn fognak engem rövid nadrágban látni!
Vizipólózni is akarok, de akkor nem lehet fázni! Hacsak nem kint a szabad ég alatt edzek!
Surdikám: miért vagyok én ász? Vagy nem rám vonatkozik? Ja, valóban jogásznak készülök, csak még nem döntöttem el, hogy a nemzetközi, vagy az általános jogi karra iratkozom e!

Hipp Édesem: vigyázok magamra, de lehet, hogy jobb, ha a német pasik vigyáznak magukra!

Gyurikám: hát csak meleg holmikat viszek, meg egy rövidnadrágot, meg egy-két rövidújjút, torna órára! Ott is akarok focizni, de azért a havas pályán nem sűrűn fognak engem rövid nadrágban látni!

Surdikám: miért vagyok én ász? Vagy nem rám vonatkozik? Ja, valóban jogásznak készülök, csak még nem döntöttem el, hogy a nemzetközi, vagy az általános jogi karra iratkozom e!

Sárl: tanulni megyek, 1 teljes iskolaévre, nagyon vágom a németet.
Aztán meg hogy hogyan tovább, majd meglátom!
Vizipólózni is akarok, de akkor nem lehet fázni! Hacsak nem kint a szabad ég alatt edzek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:34

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt, Rosie!
A kérdés két hsz-szel lejjebb van
Mennyi időre mész el és mit fogsz ott csinálni?
Jó készülődést!
A kérdés két hsz-szel lejjebb van

Mennyi időre mész el és mit fogsz ott csinálni?
Jó készülődést!
tudod a memóriámnál egy nagyobb dolog van! a SZENILITÁSOM!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 10:32

Hát őszinte legyek nem emlékszek rád hogy bajuszt akasztotunk volna igaz már nem is hordok,vélemény külömbség volt mikor nyitottam az adminokat segitő topicot fagyasztották is.

Hát őszinte legyek nem emlékszek rád hogy bajuszt akasztotunk volna igaz már nem is hordok,vélemény külömbség volt mikor nyitottam az adminokat segitő topicot fagyasztották is.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:33

pedig vmin anno nagyon összekaptunk, de nem emléxem min is!
hasonpaci a véleményünk 1másról!
de így lassan surdilovics személyi kultusszá alakul...
hasonpaci a véleményünk 1másról!

de így lassan surdilovics személyi kultusszá alakul...
pl... mint Te+én!
bááárrr ha Szilva "karrierjébe" belegondolok
Ő az egyik legaranyosabb őrült közöttünk mégis admin lett.
csak az a baj, h emiatt nincs annyit a nappaliban! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:47
bááárrr ha Szilva "karrierjébe" belegondolok
Ő az egyik legaranyosabb őrült közöttünk mégis admin lett.
csak az a baj, h emiatt nincs annyit a nappaliban! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért, mi történt akkor
És sosem lennék admin, szegénykéknek ennyi őrültel kell foglakozni!

És sosem lennék admin, szegénykéknek ennyi őrültel kell foglakozni!

ácsi-bácsi!
Te aztán tudod, h tommal mennyit vitatkozunk, de ebben tökéletesen igaza van: "egy admin nem azért van, h szeressék!" (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:35
Te aztán tudod, h tommal mennyit vitatkozunk, de ebben tökéletesen igaza van: "egy admin nem azért van, h szeressék!" (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Alakul a diktatúrád!
Még a végén admin leszel, ha ennyien szeretünk!

Még a végén admin leszel, ha ennyien szeretünk!