Ezt wiccből írtad,ugye?
Nehéz elhinnem,hogy rá megy a kapcsolatod...azt meg még nehezebben,hogy Te ezt hagynád...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:07
Nehéz elhinnem,hogy rá megy a kapcsolatod...azt meg még nehezebben,hogy Te ezt hagynád...

ha én "csak" ennyivel megúsznám!
kezd rámenni a kapcsolatom a fórumra!

Én meg neked köszönhetem hogy már morcoskodás nélkül tudok itt lenni,a cicás képeidel levetted a lábairól
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:07

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:03

Hát ilyenről nm tuok...de ami késik nm múlik...
Kezdi elfogadni,hogy G.G.-zek...azzé néha kapok 1-2 beszólást...

A párom a kezelőbe rakta a gyógyszert a kolleganőjével,bementem váltotunk pár sort megfordultam valaminek,ahohy viszafordultam finoman a fenekére paskoltam és már majdnem adtam egy csókot is mikor észre vettem hogy célt tévesztettem,egy hétig ez volt a téma az osztályon,persze úgy hogy dugom a csajt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:00

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Addig jó, míg női nevek és egyéb sikamlós dolgok nem csúsznak ki a szádon ilyenkor...
Olyat még nem mondtál, hogy "ezt a sztorit még beszúrom a fórumba a kurvázás topicba"?
Olyat még nem mondtál, hogy "ezt a sztorit még beszúrom a fórumba a kurvázás topicba"?

Hát ilyenről nm tuok...de ami késik nm múlik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:00

Admin

Addig jó, míg női nevek és egyéb sikamlós dolgok nem csúsznak ki a szádon ilyenkor...

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 22:57

Én figyelő waok...állandóan tekerg a szemem...szakmai ártalom...rájadásul az agyam is jár állandóan...még alwás közben is melózom...a párom szokta mesélni,hogy például kelteget én meg egy csomó hülyeséget beszélek neki...ilyeneket:
-wárj még ezt meghegesztem...
-Balázska azt ott gipszeld még le...
-ezt még meg kell beszélnem Béla bácsiwal
-ne ott fogd hanm a cső wégén...
Ilesmiket...wan több is de nm jut eszembe...
Ilesmiket...wan több is de nm jut eszembe...
Én figyelő waok...állandóan tekerg a szemem...szakmai ártalom...rájadásul az agyam is jár állandóan...még alwás közben is melózom...a párom szokta mesélni,hogy például kelteget én meg egy csomó hülyeséget beszélek neki...ilyeneket:
Ilesmiket...wan több is de nm jut eszembe... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 22:52
Ilesmiket...wan több is de nm jut eszembe... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Én valahogy nem tudok fórumozás közben tv nézni vagy az egyik érdekel vagy a másik.Meg amugy is elég a meló helyen egyszere több fele figyelni

Én valahogy nem tudok fórumozás közben tv nézni vagy az egyik érdekel vagy a másik.Meg amugy is elég a meló helyen egyszere több fele figyelni
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 22:50

Fél szemmel kukkolom a tw-t...ez a zsánklónfándám milen kemény pasi...pfff...mekkora 1 xar film...

Fél szemmel kukkolom a tw-t...ez a zsánklónfándám milen kemény pasi...pfff...mekkora 1 xar film...

Bocsánat
ez igy tényleg félreérthető lett volna és durva.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 22:30

ez igy tényleg félreérthető lett volna és durva.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs...2sanyi74...te nm tudod...babát wárunk...
...február elején w közepén?...
...én csak fáradt waok...

Bocs...2sanyi74...te nm tudod...babát wárunk...
...február elején w közepén?...
...én csak fáradt waok...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen...
...a páromnak megérkezett a dilihopp...hiszti...és fáradt waok wonat a zagyába...
...mindenre ugrik...
...wannak ilyen napok is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 22:19

Admin

Most összezavartál. Nálatok a megjön az már másra utal, nem?
Gyurikám kitartás,majd el múlik
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Állitólag ha egy asztmás beteg érzi hogy elkezd fulladni,és persze a körülményekett figyelembe veszük elkezd önkielégiteni,állitólag jó,lehet hogy igaz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 21:59
Admin

Ha nemsokára láttok egy olyan jelenetet a nyílt utcán, ahol a pasi rettentően köhögni kezd, egy nő pedig odaugrik és elkezdi markolászni a nadrágját, akkor tudni fogjátok, hogy az illető hölgy olvassa a nappalit
De nem akarom elviccelni, hiszen ez valakinek komoly betegség...
A szex nagyon-nagyon sok mindenre gyógyír. Ez tény. Mit ültök a gép előtt? Nyomás szexelni!!!

A szex nagyon-nagyon sok mindenre gyógyír. Ez tény. Mit ültök a gép előtt? Nyomás szexelni!!!
Most összezavartál. Nálatok a megjön az már másra utal, nem?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyomás szexelni????Höhö...nm lehet...megjött...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 21:59

Admin

Ha nemsokára láttok egy olyan jelenetet a nyílt utcán, ahol a pasi rettentően köhögni kezd, egy nő pedig odaugrik és elkezdi markolászni a nadrágját, akkor tudni fogjátok, hogy az illető hölgy olvassa a nappalit

A szex nagyon-nagyon sok mindenre gyógyír. Ez tény. Mit ültök a gép előtt? Nyomás szexelni!!! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 21:19

A szex nagyon-nagyon sok mindenre gyógyír. Ez tény. Mit ültök a gép előtt? Nyomás szexelni!!! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezekben sok igazság van,nyersen fogalmazva pl:dugás közben az asztmás beteg nem fullad be.Ez bizonyitott tény,egy asztmás beteget szexuálisan elkezdenek akkor izgatni mikor kezdi érezni hogy nehezzeb a levegő akkor olyan anyagok szabadulnak fel a szervezetben ami a fullás érzést megakadályozza.
Ellnézést a fogalmazásért de törekedtem hogy minnél egyszerűbb legyek
Ellnézést a fogalmazásért de törekedtem hogy minnél egyszerűbb legyek
Ezekben sok igazság van,nyersen fogalmazva pl:dugás közben az asztmás beteg nem fullad be.Ez bizonyitott tény,egy asztmás beteget szexuálisan elkezdenek akkor izgatni mikor kezdi érezni hogy nehezzeb a levegő akkor olyan anyagok szabadulnak fel a szervezetben ami a fullás érzést megakadályozza.
Ellnézést a fogalmazásért de törekedtem hogy minnél egyszerűbb legyek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 20:59
Ellnézést a fogalmazásért de törekedtem hogy minnél egyszerűbb legyek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Vaginatérkép (mivel a reflexpontok a hüvelyben helyezkednek el, ábrázolásuk nehézkes) - A vagina esetében az alábbi szervek és területek között van kapcsolat: Szív és a méhnyakszáj körüli terület. Szemek és a fej valamint a méhnyakszáj előtti terület. Gerinc és a hüvely bejárata, valamint a méhnyakszáj közötti terület. Vesék és a hüvely bejárata. Máj, gyomor és a hüvely második negyedrésze közötti terület. Lép, hasnyálmirigy és a hüvely középső területe valamint a tüdő és a hüvely utolsó negyedrésze.
A nő érintése
A nő nemi szervének stimulálása történhet belülről illetve kívülről. Ha ujjal stimuláljuk a nő nemi szervét - ami főleg menzesz előtt, illetve terhesség alatt hat jótékonyan - mindenképp használjunk sok síkosítót, ami férfiak esetében is elengedhetetlen. Ha magunknak csináljuk a masszázst, akkor a hüvelykujjat, ha a párunk csinálja, akkor a mutatóujját helyezze be a hüvelybe körülbelül 5 cm mélyen, és körözzünk az óra lapján a 3 óra és 9 óra között oda-vissza, vagyis úgy, hogy a hüvely popsihoz közeli oldalát stimuláljuk.
Igyekezzünk minél mélyebbre ható mozdulatokkal körözni, hogy kinyújtsuk és ellazítsuk a vagina falát. Ezt követően helyezzük hüvelykujjunkat a hüvelybe, kívülről pedig illesszük a gát területére a mutatóujjunkat, és hasonló mozgással masszírozzuk a két ujj közé eső területet. Mivel a legtöbb reflexzóna mélyen a hüvelyben található, azok megfelelő stimulálása leghatásosabban a közösülés révén érthető el, vagyis amikor a férfi a nő testébe hatol, péniszét irányítsa a vaginatérképnek megfelelő területekre. Külső izgatás esetén azonban a Jóni-masszázs technikája a leghatásosabb.
A nő érintése
A nő nemi szervének stimulálása történhet belülről illetve kívülről. Ha ujjal stimuláljuk a nő nemi szervét - ami főleg menzesz előtt, illetve terhesség alatt hat jótékonyan - mindenképp használjunk sok síkosítót, ami férfiak esetében is elengedhetetlen. Ha magunknak csináljuk a masszázst, akkor a hüvelykujjat, ha a párunk csinálja, akkor a mutatóujját helyezze be a hüvelybe körülbelül 5 cm mélyen, és körözzünk az óra lapján a 3 óra és 9 óra között oda-vissza, vagyis úgy, hogy a hüvely popsihoz közeli oldalát stimuláljuk.
Igyekezzünk minél mélyebbre ható mozdulatokkal körözni, hogy kinyújtsuk és ellazítsuk a vagina falát. Ezt követően helyezzük hüvelykujjunkat a hüvelybe, kívülről pedig illesszük a gát területére a mutatóujjunkat, és hasonló mozgással masszírozzuk a két ujj közé eső területet. Mivel a legtöbb reflexzóna mélyen a hüvelyben található, azok megfelelő stimulálása leghatásosabban a közösülés révén érthető el, vagyis amikor a férfi a nő testébe hatol, péniszét irányítsa a vaginatérképnek megfelelő területekre. Külső izgatás esetén azonban a Jóni-masszázs technikája a leghatásosabb.
Tenyleg mindenkit szeretsz ? (mar kiveve azokat,kiket nem )
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 07. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 14:54

kaptam ma egy jogos kritikát...hogy nem vagyok elég kedves...mindenkitől elnézést kérek ezért
én tényleg szeretek itt mindenkit...surdát, newt, hippet, erost meg a többieket(nem próbálkozom felsorolással, úgyis kihagynék valakit, így meg legalább mindenki beleérti magát, még az is, akit véletlenül mégse szeretnék
)
kicsit el vagyok úszva..meg le is vagyok maradva...tényleg keveset időzőm a nappaliban...de vigasztaljon az a tudat mindenkit, hogy legelőször a nappalit olvasom el mindig, ha belépek

kicsit el vagyok úszva..meg le is vagyok maradva...tényleg keveset időzőm a nappaliban...de vigasztaljon az a tudat mindenkit, hogy legelőször a nappalit olvasom el mindig, ha belépek
...zöld szemekkel.
olyat én is szeretnék.
DE NEKEM SZABAD IS!
:P
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 09:38
olyat én is szeretnék.
DE NEKEM SZABAD IS!

egy harmonikus archoz nem tartozik ez hozzá?
hát nekem baromi izgató a barna haj gyönyörű kék szemmel, de a szőke barna szemmel is!
de most én egy valódi vörösre vágyok!
hát nekem baromi izgató a barna haj gyönyörű kék szemmel, de a szőke barna szemmel is!
de most én egy valódi vörösre vágyok!