Jó estét!
Jó estét!!!Ma isméthasznátveszem a kvnak az éjszakai órákban
Frisset reggelre bekészítem !!!!

Jó reggelt! Friss ropogós hétfő, ahogy szeretjük
Egy kávé, hogy jól induljon a hét? Vagy van más trükk a tarsolyban? Ki vele! Enyhítő körülmény, ha most bevalljátok
Szép napot

Szép napot

JÓ reggelt!! öcsyke egy hétfő reggeli szex szerintem törli a "Qva hétfő "érzést!! ez nekem sajnos nem volt meg..... csak fejben alvás közben

Jó reggelt! Túlélőknek főztem kávét, akár szexel indult a hét, akár nem. Nekem most nyugodtabb napjaim vannak, a kályhák duruzsolnak és ontják magukból a meleget. Ez egy ilyen hosszú hónap...
A kávé készletek kitartanak és tudjuk a szabályt, a puskaport szárazon, a puncit nedvesen
A kávé készletek kitartanak és tudjuk a szabályt, a puskaport szárazon, a puncit nedvesen

Jó reggelt! Kávén mi is túl vagyunk, reggeli megvolt
, száraz november után volt egy lucskos december, most jöhet a nedves január

Szia Bo,helló srácok! Én nem bánom,ha "nedves"lesz a január! Teszek is érte,rajtam nem múlik. Öcsy,a sültsajtos kenyérből bazira nem hagytál!!!
Szép estét mindenkinek!!!KV Bekészítve reggelre!! Huzzatok vastag alsót reggel felénk állítólag -5 fok várható!!!!
Jó szerdát! Szuper hideg tél, én nem bánom. Kávé-punci-bundáskenyér legyen már mondtam
Bocsi Kutyu, ez olyan mint a szex minden este 8-kor, aki ott van az ott van, aki nincs az nincs. Az asszony megmondta
De ne búsúlj, megvan a recept sütöttem neked frisset!
Bo, van egy olyan sejtésem, a nedves január a közeledben igen kellemesen telhet

Bocsi Kutyu, ez olyan mint a szex minden este 8-kor, aki ott van az ott van, aki nincs az nincs. Az asszony megmondta

Sziasztok! Öcsy,az én asszonyom meg azt mondja,ha más sültsajtjára csorgatom a.....nyálam,levágja a répám!! Utána mi legyen,legyek nyelvész???
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 01. 17. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 17. szerda 09:08

Jó szerdát! Szuper hideg tél, én nem bánom. Kávé-punci-bundáskenyér legyen már mondtam
De ne búsúlj, megvan a recept sütöttem neked frisset!

Sziasztok!Öcsyke a Jó szerda megvolt
Forróság volt Hertelenden
Kutyu nem kell mindent tudnia az asszonynak......Kv bekészítve.... reggelre

Jó reggelt! Jól tetted Géza, nekünk talán holnap kijut végre a forróságból egy kicsi.
Kutyu talán ismer az asszony?
Nyelvedre vennél más finomságot is? Ez csak akkor szabályos, ha játékban van Ő is és osztanak neki is lapot
Másrészt valószínű jobban szereti a nyelvedet mint a répádat?! Másrészt nem vagyok irígy sütök neki is nyelvére valót, ha szabad
Szép napot
Kutyu talán ismer az asszony?

Szép napot

Sziasztok,jó reggelt! Igen,Géza,igazad van. Ha voltam is "kóstoláson",azt elrejtettem magamban. Öcsyke,az van,hogy az asszony féktékeny a főztjére! Túl sokat dicsértem talán. És nem,a répáért jobban odavan,ezért annak lenyisszantása neki is bünti lenne!!

Jó reggelt!! Ismét a forraltbor atuálisabb felénk mint a kv..... Kóstolgassunk csak.....
de azért bundáskenyérhez a tea jobb... Bekészítve minden...

Én meg a teához jobban kedvelem a bundás puncit! Természetesen bekészítve
))
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 09:16

Jó reggelt!! Ismét a forraltbor atuálisabb felénk mint a kv..... Kóstolgassunk csak.....
de azért bundáskenyérhez a tea jobb... Bekészítve minden...

Az tea nélkül is jó,bármikor!!
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2024. 01. 20. szombat 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 11:01

Én meg a teához jobban kedvelem a bundás puncit! Természetesen bekészítve
))

Úgy látom mindenki vélemény hasonló
A bundáskenyér csak körítés .....a fő fogás a hús mindekinél a lényeg
kv bekészítve ... elfogyott a borom a forraláshoz.....

Ilyen időben, mi mást lehet csinalni, mint a meleg szobában a kandalló mellett habzsolni az élvezeteket. Persze tea, forró csoki és egy kis pálinka bekészítve mellé

Jó reggelt! Akkor mindenkinek bejön a bundás? Legyen az kenyér vagy punci körül, teával vagy finom borral!
Szép idő van érdemes kimenni sétálni, utána kiterülni a kandalló előtt, ropogó tűz, csodás női testet csodálni és áldozni a gyönyör oltárán.
Persze lehet séta előtt is
Szép idő van érdemes kimenni sétálni, utána kiterülni a kandalló előtt, ropogó tűz, csodás női testet csodálni és áldozni a gyönyör oltárán.
Persze lehet séta előtt is

Jó reggelt!! Mindenkinek Vidám vasárnapot!! KInek így kinek úgy !!! tundra bugyit azért huzzatok fel a ha sétálni mentek....!Qva hideg van kint.... Kv bekészítve....