Köszönöm Bo a visszajelzést, az igazság az, hogy az én nacim is hirtelen szűk lett, mert míg lejött a kávéd ránéztem a képeidre
De nyugtass meg, volt nyőgés utána!?
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2024. 02. 02. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 11:09

Kösziii, hogy gondolsz rám. Hát szó szó, ezen a héten is párszor nedves lett a bugyikám. Volt hogy kv elött, és volt hogy utána
. Mindenkinek szép napot ebben a ragyogó napsütésben!

Jó reggelt minden hétvégistának! Friss kávé, óvatos ajánlással, mellékhatásként a bugyisoknak
Férfiak még nem számoltak be ilyen mellékhatásokról. Ezért javasolt a hölgyeknek férfi jelenlétében fogyasztani

Hmmm ...Bo.. hogy mitől lett nedves a bugyid azt elmondod ?? Ha kv után lett nedevs egészhétvégén sütöm nektek Neked a kv-t
Öcsyke nekem sajnos a forróság kimarad a hétvégén.... 18.00 oig melo van még szombaton is.. :( de szemem rajtatok !!! Mindnki legyen résen !!! Akkinek meg olyanja van hagyja magát és élvezze....

Sziasztok! Na,öcsyke,Bo szavait bóknak veheted! Miket tud okozni egy jó kávé és pár izgató szó egy Igazi Nőnél!!!

Kösziii, hogy gondolsz rám. Hát szó szó, ezen a héten is párszor nedves lett a bugyikám. Volt hogy kv elött, és volt hogy utána
. Mindenkinek szép napot ebben a ragyogó napsütésben!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 02. 02. péntek 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 06:58

Jó reggelt! Péntek az én napom! Mondta egyszer Somló. Illetve énekelte
Kávé is erre hangolva, kinek mit ígér a hétvége? Talán egy jó kis pucérkodós szauna is belefér
Ezek a reggeli gondolatok csak úgy jönnek. Eljutnak Géza fejébe is. Kicsit még dolgozunk rajta, és a lányok bugyijába is eljuthat vajon? Kicsi Bo képeit nézve khmmm, megéri minden pillanatát a kigondolkodás
Miket írok már megint,lehet, hogy tavasz van?
Szép napot

Ezek a reggeli gondolatok csak úgy jönnek. Eljutnak Géza fejébe is. Kicsit még dolgozunk rajta, és a lányok bugyijába is eljuthat vajon? Kicsi Bo képeit nézve khmmm, megéri minden pillanatát a kigondolkodás

Szép napot

Jó reggelt! Péntek az én napom! Mondta egyszer Somló. Illetve énekelte
Kávé is erre hangolva, kinek mit ígér a hétvége? Talán egy jó kis pucérkodós szauna is belefér
Szép napot

Szép napot

Nem tudom ezt bóknak vegyem-e?!
Őszintén szólva szívesebben jártam volna Bo bugyijában a képeit elnézve
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 29. hétfő 21:44

Őszintén szólva szívesebben jártam volna Bo bugyijában a képeit elnézve

Qva hétfő ismét elmaradt
reggelre a kv bekészítve !! Öcsyke mintha a fejembe jártál volna a gondolataidért...

Jó reggel!! Napsütéses reggelre ébredtünk! Végre a középsőnap.. ha minden jól megy vár a forróság estére ..... kv tea bekészítve !!

Szép napot sorstársak! Nyomjunk egy felezőt, igyunk egy jó kávét és ragyogjuk be környezetünket!
Qva hétfő ismét elmaradt
reggelre a kv bekészítve !! Öcsyke mintha a fejembe jártál volna a gondolataidért...

Jó reggelt! Jó kis hétfői kávé, hogy vártam már! Ti is?
Géza biztos meló közben bekukkantott, szeme a pályán!
A lényeg, a lányok azért olyan gyönyörűek, hogy nekünk legyen miért kinyitni reggel a szemeinket, Mondhat bárki bármit, a Nő akkor a legszebb, amikor örömet szerzünk neki, akkor tud igazán ragyogni. Mi meg a ragyogásukból táplálkozunk
No megint osztom itt a... na nem az észt, csak a gondolataimat. Szóval lányok legyetek szépek nekünk, srácok ti meg tettre készek, lassan itt a tavaszi zsongás

A lényeg, a lányok azért olyan gyönyörűek, hogy nekünk legyen miért kinyitni reggel a szemeinket, Mondhat bárki bármit, a Nő akkor a legszebb, amikor örömet szerzünk neki, akkor tud igazán ragyogni. Mi meg a ragyogásukból táplálkozunk

No megint osztom itt a... na nem az észt, csak a gondolataimat. Szóval lányok legyetek szépek nekünk, srácok ti meg tettre készek, lassan itt a tavaszi zsongás

Sziasztok,jó reggelt! Öcsyke,te vagy a profi. Gézának légyszi süssél egy szemeketvisszaragasztó kávét!! Géza,csak kóstolgatnánk Öcsyvel egymás.....bundáskenyerét!

Sziasztok,jó reggelt! Öcsyke,te vagy a profi. Gézának légyszi süssél egy szemeketvisszaragasztó kávét!! Géza,csak kóstolgatnánk Öcsyvel egymás.....bundáskenyerét!

Vidám vasárnap! Hétágra sütő napot mindenkinek!
Új bejegyzés a bakancs listára, Kutyunénak megsúgni hol lakom, senki nem kerülheti el a sorsát
Gyerünk ki a szabadba, kell egy kis felfrissülés, a kávén innen és túl is.
Laza vasárnapi lágy pörkölésű kávét hoztam, finoman ráhangol mire is lesz legjobb ez a nap.
Új bejegyzés a bakancs listára, Kutyunénak megsúgni hol lakom, senki nem kerülheti el a sorsát

Gyerünk ki a szabadba, kell egy kis felfrissülés, a kávén innen és túl is.
Laza vasárnapi lágy pörkölésű kávét hoztam, finoman ráhangol mire is lesz legjobb ez a nap.

Öcsyke,bár tudná,hogy hol laksz és hogy milyen jó vagy......kávéban is!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 01. 27. szombat 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 08:06

Sziasztok, vidám hétvégét! A nagy varázslók is azt mondják, csak egy kávét főztem nektek, de meginni nem tudom helyettetek
Kutyu ne keress külső okot, roppant jó csaj a párod, így nem csoda az ha még mindíg megkívánod
Így magunk közt megsúgom, én is várnám haza
Kávé hétvégére hangolva/és másra is
/ Bekészítve, finoman ízlelgessétek, mintha a kávénak is örömet akarnátok szerezni.
Szép napot

Kutyu ne keress külső okot, roppant jó csaj a párod, így nem csoda az ha még mindíg megkívánod

Szép napot

csak bekukk
kellemes hétvégét mindenkinek... kv bekészítve

Sziasztok, vidám hétvégét! A nagy varázslók is azt mondják, csak egy kávét főztem nektek, de meginni nem tudom helyettetek
Így magunk közt megsúgom, én is várnám haza
/ Bekészítve, finoman ízlelgessétek, mintha a kávénak is örömet akarnátok szerezni.
Szép napot

Szép napot

Öcsyke a kandalló elött? csodálja?? csak nézi vagy tevékenykedik is a hölgy testén ??
kv ujra töltve....
kv ujra töltve....
Sziasztok! Aki gondolja az és és és kávéból igyon!! Öcsyke valami extrát tett bele!! Csak jöjjön haza az Asszonyka!!