Ismét egy nap a paradicsomban... Kv ujra töltve... Csajok bealudtatok??? srácok mindnki ennyire hajt ???
Szép Napot!Bo ha lehet kérni dokumentáld a cserét!!!
kv ujra töltve... irány a forróság végre....

Köszi a kávét, rajta leszek a bugyicserén

Neked is legyen jó!
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Gyere Bo, ragyogjuk be egymás napját! Készítettem neked is bugyicserélős kávét
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2024. 02. 02. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 11:09

Kösziii, hogy gondolsz rám. Hát szó szó, ezen a héten is párszor nedves lett a bugyikám. Volt hogy kv elött, és volt hogy utána
. Mindenkinek szép napot ebben a ragyogó napsütésben!

Igazi kincs vagy
Mondom ezt én így ismeretlenül, de szerintem a férfi vagy férfiak is megerősítenének ebben akik élvezik ezt személyesen! Mert ugye vannak ilyenek?
(Ez egy válasz SecretMilf üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 22:31

Extrém kicsivel még nem volt dolgom. De szerintem nincs is olyan,ha valaki igazán akar valamit,az tesz érte! Számomra nincs lehetetlen ezen a téren!

Jó reggelt! Felezős kávét valaki? Persze csak azoknak akinek hosszú
a hét
Én ledolgoztam a szerdát is, így ráérek elmélkedni az élet kicsi és nagy dolgain.
Tisztára tavasz van, érzi ezt mindenki szerintem. Ilyenkor a világ minden energiája bennünk van. Biológi-google keresőnk csak a szép női pillantást és a formás idomokat kutatja univerzum szerte.

Tisztára tavasz van, érzi ezt mindenki szerintem. Ilyenkor a világ minden energiája bennünk van. Biológi-google keresőnk csak a szép női pillantást és a formás idomokat kutatja univerzum szerte.
Oppá jó benézni a nappaliba
szaporodnak a hölgyek álltal készített hozzászólások....
csak be qukk volt...

Extrém kicsivel még nem volt dolgom. De szerintem nincs is olyan,ha valaki igazán akar valamit,az tesz érte! Számomra nincs lehetetlen ezen a téren!

Öcsyke te is tudod jól ki a kicsit nem becsüli... az sose látja meg a na gyobbat
Qva hétfő elmaradt
kv bekészítve

Igazad lehet, szokták is mondani a csajszik, hogy a humorérzék fontos hozzávalója a bugyiba vezető útnak. Nekem könnyű a dolgom, ha megakarom nevettetni őket, csak letolom a gatyámat
Vidám vasárnapot
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 11:17

Vidám vasárnapot

Öcsyke fel a fejjel !! Veled nevetnek nem rajtad !!! Vidám vasárnapot MIndenkinek!!!KV bekészítve

Öcsyke-Géza, veszett jó a dumátok!!
Öcsyke fel a fejjel !! Veled nevetnek nem rajtad !!! Vidám vasárnapot MIndenkinek!!!KV bekészítve
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 02. 03. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Próbálom röviden. Egy zárdában a rendfőnöknő így szól az apácákhoz:-Az éjjel férfi járt a zárdában.
--Hűha-mondja az apácák zöme.
-Hihi-kuncog egy fiatal apáca.
-Óvszert találtunk.-mondja a főnöknő.
-Hűha!-néznek össze az apácák.
-Hihi!-kuncog a fiatalka.
-Az óvszer lyukas volt!-folytatja a főnőknő.
-Hihi!-somolyognak az apácák.
-Hűha!-döbben a fiatal apáca.
-
--Hűha-mondja az apácák zöme.
-Hihi-kuncog egy fiatal apáca.
-Óvszert találtunk.-mondja a főnöknő.
-Hűha!-néznek össze az apácák.
-Hihi!-kuncog a fiatalka.
-Az óvszer lyukas volt!-folytatja a főnőknő.
-Hihi!-somolyognak az apácák.
-Hűha!-döbben a fiatal apáca.

-
Gőzöm sincs mindíg csak az egyiket hallom
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 02. 03. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 08:27

Szép napos reggelt!! Mindenkinek!!Kvóvatosan fogyasztva... friss bekészítve!! Vidámság miatt kérdezném :Tudjátok mi a külömbség a HŰHA meg haha közt ???
Szia TitokzatosÉrettSzexiAnyuka! Így van ez rendjén! Ki elől titkolod magad? Itt bevallhatod, senki nem hallgatózik! Gyere igyunk egy kávét és mesélj mi szépet nézelődsz felénk?
(Ez egy válasz SecretMilf üzenetére (2024. 02. 03. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Láttam és átéltem már ezt azt
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 02. 03. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy látom tapasztalt lehetsz
(Ez egy válasz SecretMilf üzenetére (2024. 02. 03. szombat 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó pár centi??
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 02. 03. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 08:27

Szép napos reggelt!! Mindenkinek!!Kvóvatosan fogyasztva... friss bekészítve!! Vidámság miatt kérdezném :Tudjátok mi a külömbség a HŰHA meg haha közt ???