Jó reggelt! Egy kávé Szabinak is jár, valamit tudhat 
  Minimum miegymást 
  illetve nehogy gyanúba keveredjek Őkegymást 

Péntek, újra jó idő. Délelőtt végzünk a munkával és még az is lehet, hogy csobbanok egy jót!
Kitartás

Minimum miegymást 
  illetve nehogy gyanúba keveredjek Őkegymást 
 Péntek, újra jó idő. Délelőtt végzünk a munkával és még az is lehet, hogy csobbanok egy jót!
Kitartás

Szerintem a miegymás ami ilyen sokáig lefoglalja őket.

Haliho csak  bekukk! DE ki az a  Szabi  aki ilyen szerencsés  hogy az összes csaj  rá  ment ??  
   Frissitő  kv  bekészítve !!!

Frissitő  kv  bekészítve !!!

Remek napot.
Csajszikáink jól máshol vannak mostanában,mondjuk említették hogy szabi,pihi meg miegymás,de azt nem mondták hogy a nappaliból is szabin

Csajszikáink jól máshol vannak mostanában,mondjuk említették hogy szabi,pihi meg miegymás,de azt nem mondták hogy a nappaliból is szabin

Jó reggelt! Nincs pacsálás, meló van reggeltől estig. Aztán vacsi és ágybazuhanás. Így egy napot nyerünk amit otthon tölthetünk 

Kávé adott, igény szerint vegyétek magatokhoz ha eljön az ideje.
Nagyon korrekt a megrendelőnk, volt reggeli! És vacsira főzött egy kondér gulyáslevest is nekünk! Finom is lett, jól is esett. Testnek és lélek is táplálva lett.

Kávé adott, igény szerint vegyétek magatokhoz ha eljön az ideje.
Nagyon korrekt a megrendelőnk, volt reggeli! És vacsira főzött egy kondér gulyáslevest is nekünk! Finom is lett, jól is esett. Testnek és lélek is táplálva lett.
                	Sziasztok! Bocs,de betemet a meló! Csak a kávé tart életben.  Miért nem sunnyogósnak születtem? Körülöttem annyian vannak,hogy még! Minden baromnak gerincsérve van,de azért gyúrni jár! Nem is folytatom. Öcsyke,ha mégis marad időd,legalább te pacsálj egyet ,aztán mesélj,milyen a környék!

Jó reggelt! A bekészített kávégránát kibiztosítva! Ma kicsit korábban.
Kutyu maholnap gondolok rád, a nyéki tó mellett fogok dolgozni és jó esély van rá, hogy nem fogok megmártózni benne. Pedig kedvenc a tó, gyönyörű víz és még pucérkodni is lehet. Meglátjuk

Szép napot

Kutyu maholnap gondolok rád, a nyéki tó mellett fogok dolgozni és jó esély van rá, hogy nem fogok megmártózni benne. Pedig kedvenc a tó, gyönyörű víz és még pucérkodni is lehet. Meglátjuk
 Szép napot

Be kukk csak...  de látom a csajok  nagyon elfoglaltak.....   kv  bekészítve...

Jó reggelt! Tegnap kicsit alábecsültem a sötét oldalt, de szerencsére eszembe jutott egy régi kávébableves recept 

Ma a kávénám már rendben, ne is kísérletezzetek a nem kérek ma kávét hülyeséggel.
Viszont a szemem nem a régi. És sajnos szemüvegben sem látom kacér a csajszikat. Biztos valaki dugdossa őket
   A mázlista... jól teszi! De néha hagyhatná pihenni őket itt a nappali ölén is 

Szép napot

Ma a kávénám már rendben, ne is kísérletezzetek a nem kérek ma kávét hülyeséggel.
Viszont a szemem nem a régi. És sajnos szemüvegben sem látom kacér a csajszikat. Biztos valaki dugdossa őket
   A mázlista... jól teszi! De néha hagyhatná pihenni őket itt a nappali ölén is 
 Szép napot

Jó reggelt ! Qva  hétfő  nekem elmarad megint  ... 
   majd szerdán  lesz :(  de  jöttem  kvzni  veletek !!  limonádé  is a hűtőben !

majd szerdán  lesz :(  de  jöttem  kvzni  veletek !!  limonádé  is a hűtőben !

Én én én!  

Nagyon igénylem a mai reggel...

Kitartás mindenki!

Nagyon igénylem a mai reggel...
 Kitartás mindenki!
                	Jó reggelt! Jujj de hétfő! Kér valaki kávét? Vagy ideje sztrájkolni? Amíg kiderül megiszom a kávémat, a munka megvár 

Szép napot

Szép napot

Köszönöm, igen emlékszem rá. De gondoltam van itt egy csomó tó, adja magát, hogy egy ekkora város vonzáskörzetében járnak valahova azok akik csak csobbanni vagy napozni szeretnének ruhamentesen.
Meggyőződésem, hogy van ilyen hely, csak még nem jutott el az infó hozzám!

(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 06. 30. vasárnap 16:36

Meggyőződésem, hogy van ilyen hely, csak még nem jutott el az infó hozzám!

(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Öcsyke  külömben   Magyarhertelenden   a szauna  parkhoz  tatrozik  egy  nudista  napozó  kert  is.,...  hogy  bírjátok ezt a forróságot ??
32.5 van nálunk....

32.5 van nálunk....

Öcsyke  külömben   Magyarhertelenden   a szauna  parkhoz  tatrozik  egy  nudista  napozó  kert  is.,...  hogy  bírjátok ezt a forróságot ??
32.5 van nálunk....

32.5 van nálunk....

Egészségetekre !  Nekem a hétvégém  tegnap  lejárt  :( Ma  már  meló   van :(  igy csak a fagyi marad  még nyalásra  is ..... Sört majd  talán este 6  után  valami jóféle  barnát....kv készlet  frissitve....

(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 06. 28. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Vidámat!
Nagyon nincs tervben mára semmi nálam,brutál meleget ígért a sámán,keveset a napon tartózkodós valami van kilátásban

Nagyon nincs tervben mára semmi nálam,brutál meleget ígért a sámán,keveset a napon tartózkodós valami van kilátásban

Jó reggelt! Fesztivál off, Mint írtam feledhető, de igazából csak egy ürügy volt és ha már itt akkor lecsekkoltuk a híres Fishing On Orfűt. 
Kellemes reggel, kávéhoz kis fagyit is tettem a vésztartalékból, mert a TitkosCsajszinknak kellemesebb elfoglaltsága akadt
  Legalábbis bízom benne, hogy nem hiába túlórázom a fagyigyárban 
  Nem is titok, jó tett helyébe hálát várok 

Ki merre mi jóval készül a vasárnapra?

Kellemes reggel, kávéhoz kis fagyit is tettem a vésztartalékból, mert a TitkosCsajszinknak kellemesebb elfoglaltsága akadt
  Legalábbis bízom benne, hogy nem hiába túlórázom a fagyigyárban 
  Nem is titok, jó tett helyébe hálát várok 

Ki merre mi jóval készül a vasárnapra?
                	Csapoltam söröt nektek is! Lánykáknak finom meggyes, embereknek a barna vagy a prémium lagert tudom ajánlani. De ínyencek is vannak így csapoltam IPA-t is, igyátok míg hideg, és habos!

Reggelt én is.
Jó látogatást,szuvenírt hozzál ám magaddal

Ma sem fog kelleni sapka meg sál.

Jó látogatást,szuvenírt hozzál ám magaddal
 Ma sem fog kelleni sapka meg sál.
                	Jó reggelt! A reggeli kávét a Pécsi sörgyár támogatja. 10-től gyárlátogatás, így nincs lustizás!

GG-ufsz

nemmindenáron1111
    	        	Kirsten