mán hogy lehetne érzéketlen a nyelvem?
És mi bajod az alkarommal?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 20. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 18:23
És mi bajod az alkarommal?

Na öreg Sved !!!!!
"Igen rólam van mind, az elő is."
Hat ekkoraval nem futkorasznak egy topicba sem !!
(A "balta"-t,....."balta"....erzektelensegre ertem...= fejsze...butafejsze=balta )
(A "balta"-t,....."balta"....erzektelensegre ertem...= fejsze...butafejsze=balta )

Na öreg Sved !!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 18:12

Törölt felhasználó (24620)

Nem értem a kérdést, de a nyelvem, köszöni megvan, erősen kihasználatlan, de megvan.

Rosszkedv? Ebben a pillanatban épp ninics, de lesz, ha majd megpróbálok tanulni, majd dühösen ordítva a falhozvágom a könyvet...
Igen rólam van mind, az elő is.

Rosszkedv? Ebben a pillanatban épp ninics, de lesz, ha majd megpróbálok tanulni, majd dühösen ordítva a falhozvágom a könyvet...
Igen rólam van mind, az elő is.
tipikus mindentudo (tinedzser!!!!...) ,nem szabad mondani..csak csendben...meg csendbe sem.....Ti tudjatok jobban...es majd rajösztök..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:59

azért mert utálom, hogy sok a hülye, és tönkretesznek dolgokat a figyelmetlenségükkel, legtöbbször anélkül, hogy tudnák mit csinálnak.
Múltkor is, félholtan fekszem az ágyban, anyám kezembenyom egy mobilt, hogy az ingatlanosnéni akire rá van bízva a házunk eladása, valami problémába ütközött...
Kiderül, hogy nem tudja feltölteni a házunkról készült fotókat (természetesen a fényképezőgépét sem tudta rendesen használni, pedig egy véregyszerű (ám ügyes) kis Finepix volt). Kérdem, nincs véletlen valami limitje az oldalnak?
aszongya:
Hátööö izé, itt ít valami 400 kb-ot, az az?
hát ja, megkérdezem, hogy mgis mekkora képek?
Háááát fúúú, talán... nemis, esetleg, ööö 3... izé öö mega?
Már ideges vagyok: "Akkor mi a kérdés?" (ha netán a fényképgépe 3 megaPIXELére gondolt (civil ember kezébe 2 megapixelnél többet adni feleseleges és ostoba dolog), a kép akkor is legalább fél mega volt...)
Szóval tököm tele a lelkes, hülye emberekkel.
Múltkor is, félholtan fekszem az ágyban, anyám kezembenyom egy mobilt, hogy az ingatlanosnéni akire rá van bízva a házunk eladása, valami problémába ütközött...
Kiderül, hogy nem tudja feltölteni a házunkról készült fotókat (természetesen a fényképezőgépét sem tudta rendesen használni, pedig egy véregyszerű (ám ügyes) kis Finepix volt). Kérdem, nincs véletlen valami limitje az oldalnak?
aszongya:
Már ideges vagyok: "Akkor mi a kérdés?" (ha netán a fényképgépe 3 megaPIXELére gondolt (civil ember kezébe 2 megapixelnél többet adni feleseleges és ostoba dolog), a kép akkor is legalább fél mega volt...)
Szóval tököm tele a lelkes, hülye emberekkel.
Nem értem a kérdést, de a nyelvem, köszöni megvan, erősen kihasználatlan, de megvan.

Igen rólam van mind, az elő is. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 20. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 18:05

Igen rólam van mind, az elő is. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 20. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)

A NYELVED balta ? Ha az elsö MSN smiley-...rollad van ,hat gratula !!!!! ekkora itt biztos nincs ! (rossz kedved van ? ki vagy akadva ?) (berugtal ? nemhagyta?) (Lekokadtal szuras elött ?) Majd rendbejööö minden....
A NYELVED balta ? Ha az elsö MSN smiley-...rollad van ,hat gratula !!!!! ekkora itt biztos nincs ! (rossz kedved van ? ki vagy akadva ?) (berugtal ? nemhagyta?) (Lekokadtal szuras elött ?) Majd rendbejööö minden....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:48

Ezek ugyan MSN smiley-k rólam, de avatarnak sem utolsók

Létező másik avatarok:

Ezt a deviantartra csináltam, igyekeztem úgy alakítani, hogy picit illeszkedjen is az oldal felületébe.

Ez olyan kis gagyi, az oldal ahol használtam már nem él.

MSN-es avatárom éppen...

mégtöbb helix...

Létező másik avatarok:

Ezt a deviantartra csináltam, igyekeztem úgy alakítani, hogy picit illeszkedjen is az oldal felületébe.

MSN-es avatárom éppen...

mégtöbb helix...
azért mert utálom, hogy sok a hülye, és tönkretesznek dolgokat a figyelmetlenségükkel, legtöbbször anélkül, hogy tudnák mit csinálnak.
aszongya:
Szóval tököm tele a lelkes, hülye emberekkel. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
aszongya:
Szóval tököm tele a lelkes, hülye emberekkel. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
egyáltalán elolvastátok mit írtam?
sajnos sokan nem veszik komolyan.
az olyanok miatt használhatatlanok néha bizonyos oldalak. amikor mindössze 20 kommentet akarnál elolvasni, de mégis 5 perc kell ahhoz, hogy bejöjjön az oldal, mert a sok lelkes, amatőr senkiházi nanáhogy 1-1,5 megás videoavatarokat használ. (számoljunk együtt, 1,5 mega egy avatar, és beszél 20 ebmer. 20 X 1,5 aaaaz 30 mega, azaz egy átlag 1 megás kisnetnél kb. 4 percet kell várnod ahhoz, hogy betöltődjön az oldal) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:34
sajnos sokan nem veszik komolyan.
az olyanok miatt használhatatlanok néha bizonyos oldalak. amikor mindössze 20 kommentet akarnál elolvasni, de mégis 5 perc kell ahhoz, hogy bejöjjön az oldal, mert a sok lelkes, amatőr senkiházi nanáhogy 1-1,5 megás videoavatarokat használ. (számoljunk együtt, 1,5 mega egy avatar, és beszél 20 ebmer. 20 X 1,5 aaaaz 30 mega, azaz egy átlag 1 megás kisnetnél kb. 4 percet kell várnod ahhoz, hogy betöltődjön az oldal) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Vilika, ne légy már ilyen. Charlotte megkérdezte (természetesen csak képletesen) és mi válaszoltunk rá. Egyszer látnám ha valami tetszene neked, ilyen hozzáállással nekivágni az életnek.... Mindenben a rosszat látod. Vegyed viccesebbre a dolgokat, meglátod jó hatással lesz rád.
Ezek ugyan MSN smiley-k rólam, de avatarnak sem utolsók

Létező másik avatarok:

MSN-es avatárom éppen...

mégtöbb helix...

Létező másik avatarok:

MSN-es avatárom éppen...

mégtöbb helix...
Na most mar...miert vagy ilyen durva ??? Csak ugy ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:27

na az ilyen gif-ek készítőinek vágnám le a f_szát...
300k felett mozgó gifet csinálni szerintem csak nagyon indokolt esetben szabad... avatarnak pedig iradtlanul nagy taplóság 150k feletti képet tenni
ez csupán 14X nagyobb...
(egy helyen ahol vagyok 15k a max... hoppá!)
300k felett mozgó gifet csinálni szerintem csak nagyon indokolt esetben szabad... avatarnak pedig iradtlanul nagy taplóság 150k feletti képet tenni
ez csupán 14X nagyobb...
Vilika, ne légy már ilyen. Charlotte megkérdezte (természetesen csak képletesen) és mi válaszoltunk rá. Egyszer látnám ha valami tetszene neked, ilyen hozzáállással nekivágni az életnek.... Mindenben a rosszat látod. Vegyed viccesebbre a dolgokat, meglátod jó hatással lesz rád.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:27

ez csupán 14X nagyobb...
ez csupán 14X nagyobb...
ez csupán 14X nagyobb...
(egy helyen ahol vagyok 15k a max... hoppá!) (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ez csupán 14X nagyobb...
(egy helyen ahol vagyok 15k a max... hoppá!) (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
szexfórumba

normálisba

normálisba

Szia Molly! Nekem meg engedd meg, hogy Molly húgomnak szólítsalak, és gyere többször közénk, megfogod látni itt is vannak élvezetes percek, a surdára vigyázz nagyon, mert mindenkit ledönt a lábáról. Igaz nem olyan pörgős mint a cset ahol vagytok, de itt olyan légkör van amit nem cserélnék el semmilyen csettel. És nem nagyon van rá példa, hogy valakit rendre kell utasítani az adminoknak. Néha azok rosszabbak (pozitív értelemben) mint a sima fórumozók. Kellemes hétvégét neked kedves Molly!

Normál fórumba ezt például, nevet, humorhoz köthető.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 13:49

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sokszor botlik az ember vicces avatarokba. Pl. mint ez itt:

Ti milyen mozgó avatart csinálnátok magatoknak?
- szexfórumba
- normál fórumba?

- szexfórumba
- normál fórumba?

Én megbarátkoztam a rókakislány avatarommal!
Előszőr idegenkedtem Tőle, mert a ravaszságot negatívnak tekintik. Pedig Én csak rafinált vagyok, de nem negatív értelemben. És nem mindig!
Szóval a mozgó avatar, kicsit hosszabb animációt igényelne!
Zellike mosolygó arccal rohanna vágya tárgya felé, aztán természetesen szerelmeskednének.
Nekem ez a normális fórum is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Előszőr idegenkedtem Tőle, mert a ravaszságot negatívnak tekintik. Pedig Én csak rafinált vagyok, de nem negatív értelemben. És nem mindig!
Szóval a mozgó avatar, kicsit hosszabb animációt igényelne!
Zellike mosolygó arccal rohanna vágya tárgya felé, aztán természetesen szerelmeskednének.
Nekem ez a normális fórum is!

Admin

- szexfórumba
- normál fórumba?

- szexfórumba
- normál fórumba?

Valószínű ezt, nem durva, de jellemző. (szexfórumba)

Admin

- szexfórumba
- normál fórumba?

- szexfórumba
- normál fórumba?

- szexfórumba
- normál fórumba?

- szexfórumba
- normál fórumba?

Drága Hippem!
Én is nagyon örülök, hogy végre aktívan újra itt vagy! Gyönyörű a rózsa! Köszönöm!
Neked is nagyon kellemes hétvégét kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 13:41
Én is nagyon örülök, hogy végre aktívan újra itt vagy! Gyönyörű a rózsa! Köszönöm!
Neked is nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia kedves Zelli!
Örülök, hogy itt vagy, kellemes hétvégét neked, és minden jót!

Szia kedves Zelli!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 20. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 13:36

Kellemes hétvégét Surdi!
Ez a negyedik trimeszter!
Ha már Te nem teheted!

Ha már Te nem teheted!

Kellemes hétvégét Surdi!
Ha már Te nem teheted!

Ha már Te nem teheted!