Vagy többen lennének nappali-függök !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:50

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nem ülhetek rögtön géphez, miután felkeltem, mert akkor lebuknék, hogy mennyire nappali-függő vagyok, és jönnének a kényszerzubbonnyal.
Na, megyek is a dolgomra.
Szép napot!
Szép napot!
Nem ülhetek rögtön géphez, miután felkeltem, mert akkor lebuknék, hogy mennyire nappali-függő vagyok, és jönnének a kényszerzubbonnyal.
Szép napot! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:49
Szép napot! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Elég későn van felétek a hajnal...
VAgy ennyire messze lakol ?
(Bocsánat, Joel-effektus )

(Bocsánat, Joel-effektus )
Áááá, dehogy...csak a saját szórakoztatásomra.
Mert egy egoista állat vagyok !!!!
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:48
Mert egy egoista állat vagyok !!!!

Te Jenó!
Te most az én tiltásomért ügyködsz?
Remélem itt igazságos a rendszer, és nem lehet senkit lekenyerezni, vagy motiválni...
Remélem itt igazságos a rendszer, és nem lehet senkit lekenyerezni, vagy motiválni...

Ne reménykedj! Ha Prune-t kinyalják a pasik, elveszti józan ítélőképességét, és összevissza nyomkodja a gombokat
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:48

Te Jenó!

Te Jenó te tényleg féltékeny vagy a nappalis fiúkra. Naná hogy pedálozunk, Briliáns nekünk is új, és mi szívesen fogadjuk az új jányokat. Ahogy Prune kisasszony írta, majd figyeld meg hétfőn surda barátomat, az neki is fog rontani, rögtön ki is nyalja.
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:40

Módositjuk a hsz-ket ?
Csak hogy pedálozhassunk ? Ejnye, ejnye...
Hű, még a végén tényleg olyan leszek, mint Joel..
De a lányokat nem féltem. Nagyok már, s tudnak magukra vigyázni !

Elég későn van felétek a hajnal...
(Bocsánat, Joel-effektus ) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:46

(Bocsánat, Joel-effektus ) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jóregg!
Kérdezem tegnap az uramat, hogy akkor most hogyan állítjuk az órát.
Azt válaszolja: egy órával többet alhatunk.
Mondom neki: peeeeeersze, neked még nem tűnt fel, hogy van egy 2 éves gyerekünk?
Jött is hajnalban az ébjjjesztőőőőőő
Mondom neki: peeeeeersze, neked még nem tűnt fel, hogy van egy 2 éves gyerekünk?

Te Jenó!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóregg!

Akkor motiváció rendben ?
Jössz eggyel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:44
Jössz eggyel...

egy...
kettő..
három...
négy ujjad van bent?
fúbazz jenó...ne hagyd abba...most jó...most jóóóó...moooosssssssssssttttttttt
kettő..
három...
négy ujjad van bent?

fúbazz jenó...ne hagyd abba...most jó...most jóóóó...moooosssssssssssttttttttt
egy...
kettő..
három...
négy ujjad van bent?
fúbazz jenó...ne hagyd abba...most jó...most jóóóó...moooosssssssssssttttttttt (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
kettő..
három...
négy ujjad van bent?

fúbazz jenó...ne hagyd abba...most jó...most jóóóó...moooosssssssssssttttttttt (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
És ha elkezdünk számolgatni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:37

tiltani én tudok
de egyelőre nem érzem jenó motivációját, aminek hatására meg kéne tennem

Módositjuk a hsz-ket ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:30

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szervusztok, mindenkinek kellemes napot!
Köszönöm Prune kisasszony a gyors korrekciót.
Szia Briliáns, üdvözlünk a nappaliban, gyere máskor is, jó itt a társaság.
Szia Briliáns, üdvözlünk a nappaliban, gyere máskor is, jó itt a társaság.
tiltani én tudok
de egyelőre nem érzem jenó motivációját, aminek hatására meg kéne tennem

nem kell izgulnia különösebben...ha száraz lenne mikor belép, akkor is megnedvesíti majd hipp, meg gyurka meg a többiek...csak figyeld meg surdát, mikor hétfőn megérkezik
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:29

Izgulhatsz is. Még a végén tiltás lesz vége !!
Illegális határátlépés ??!!

És ki fog tiltani? És Te hogy kerülsz ide, ha nem vagyok indiszkrét?
Úgy látom megfertőzött a Joel, ez az Ő stílusa...

Jenó félted mi, a megyétek lányait? Nem bántjuk nem esszük meg, csak megsimogatjuk, és segítünk megkeresni a G pontját.
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:29

Hát most már jó, hogy ilyen kedves a fogadtatás!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:28

és milyen érzés volt? ugye, hogy nem is rossz a nappaliba írni?
isten hozott

Szervusztok, mindenkinek kellemes napot!
Szia Briliáns, üdvözlünk a nappaliban, gyere máskor is, jó itt a társaság. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:28
Szia Briliáns, üdvözlünk a nappaliban, gyere máskor is, jó itt a társaság. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)

isten hozott

(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:25
Egy ilyet én is tudok: az öreg néni betette a macskáját szárítani a mikróba... és ő is megnyerte a kártérítési pert, mert konkrétan nem volt beleírva a használati utasításba, hogy macskát nem lehet benne szárítani!
Jaj de izgulok, most írok ide először.

Egy ilyet én is tudok: az öreg néni betette a macskáját szárítani a mikróba... és ő is megnyerte a kártérítési pert, mert konkrétan nem volt beleírva a használati utasításba, hogy macskát nem lehet benne szárítani!

isten hozott
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:25