Nevezzük őket nyugodtan legendáknak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 01. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 01. csütörtök 21:20

beraktam a motormániába-gyurka nagy örömére- egy kis retro-t
ma böngésztem a youtube-on régi számokat, mint pl.: led zeppelin, deep purple...
nagyon jó zenék voltak azok

ma böngésztem a youtube-on régi számokat, mint pl.: led zeppelin, deep purple...

Még most is jók,igazi örökzöldek.számomra a 70-80 évek magyar és külföldi zenéket szeretem
a nagy kedvencem a republic, (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 01. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 01. csütörtök 21:20

a nagy kedvencem a republic, (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 01. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

halottaknapi világittáson.szépjóestét
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 01. csütörtök 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)

hol jártál báránykám?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 01. csütörtök 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
újra itthon

Üdvözletem mindenkinek,egyszerüen nincs kedvem itt visza olvasni 29 oldalt,majd rá jövök menet közben ha történt valami érdekes a fórumon
Majd esete felé még be nézek

Majd esete felé még be nézek

dobtam egy privit
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 11. 01. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Kaptam ma egy mailt...nincs kedwem ezek után most írni sem és humorkodni sem....csak bizakodni!

jóregg nappalisok

Jó reggelt!
Hoztam a bánatos népnek csokit (igaz keserű bevonóval), és bízzunk abban, hogy ma már jobb híreket kapunk, mint tegnap,
bízzunk abban, hogy ma már szebb nap lesz, mint tegnap,
bízzunk abban, hogy ma már jobban fogjuk szeretni és tisztelni embertársainkat és barátainkat, mint tegnap,
bízzunk abban, hogy ma fényesebben fog ragyogni a nap, mint tegnap,
bízzunk abban, hogy akik kívánják egymást és az édességet, azok ma még jobban fogják élvezni egymást:
Hoztam a bánatos népnek csokit (igaz keserű bevonóval), és bízzunk abban, hogy ma már jobb híreket kapunk, mint tegnap,
bízzunk abban, hogy ma már szebb nap lesz, mint tegnap,
bízzunk abban, hogy ma már jobban fogjuk szeretni és tisztelni embertársainkat és barátainkat, mint tegnap,
bízzunk abban, hogy ma fényesebben fog ragyogni a nap, mint tegnap,
bízzunk abban, hogy akik kívánják egymást és az édességet, azok ma még jobban fogják élvezni egymást:

Na most megnéztem. Ez tényleg jó volt.
Emlkészem mikor utolsó gimis év végén tanárbúcsú volt, akkor sorbanálltunk az osztályfőnökükhöz, mindenki megölelte, és "elbúcsúzott" tőle. Még a fiúk közül is mindenkinek szakadtak a könnyei.
Én közben kattogtam az akkori csattogós (tükörreflexes) nikonommal, majd mikor mindenki elfogyott, és én következtem, odaálltam a tanárunk elé, fölhúztam a vállam, és széttártam a kezem, majd mosolyogva: "Hát, már csak én maradtam."
De van amikor a legapróbb hülyeségeken is kicsordul a könnyem...
(pl. a Chihiro-t végigkönnyeztem szinte) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 09:16
Emlkészem mikor utolsó gimis év végén tanárbúcsú volt, akkor sorbanálltunk az osztályfőnökükhöz, mindenki megölelte, és "elbúcsúzott" tőle. Még a fiúk közül is mindenkinek szakadtak a könnyei.
Én közben kattogtam az akkori csattogós (tükörreflexes) nikonommal, majd mikor mindenki elfogyott, és én következtem, odaálltam a tanárunk elé, fölhúztam a vállam, és széttártam a kezem, majd mosolyogva: "Hát, már csak én maradtam."

De van amikor a legapróbb hülyeségeken is kicsordul a könnyem...
(pl. a Chihiro-t végigkönnyeztem szinte) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Tegnap nagyon meghatódtam egy videón, még el is bőgtem magam.
Nekem valahogy mindig olyan felemelő érzés, amikor "átlagos" emberekről valami csodálatos képesség derül ki.
A pasi mobiltelefon-értékesítő valahol
Dél-Wales egyik városában és jelentkezik egy tehetségkutató versenyre.
Nézzétek a zsűri arcát, amikor 22 mp-nél azt mondja a pasi, hogy OPERÁT fog énekelni, aztán 1:58-nál a női zsűritag arcát.
katt ide
Ti min tudtok meghatódni?
Nekem valahogy mindig olyan felemelő érzés, amikor "átlagos" emberekről valami csodálatos képesség derül ki.
A pasi mobiltelefon-értékesítő valahol
Dél-Wales egyik városában és jelentkezik egy tehetségkutató versenyre.
Nézzétek a zsűri arcát, amikor 22 mp-nél azt mondja a pasi, hogy OPERÁT fog énekelni, aztán 1:58-nál a női zsűritag arcát.
katt ide
Ti min tudtok meghatódni?

nyugi gyerekek, rendben lesz minden!!!!!!!

Tudom, és csatlakozom az előttem szólókhoz!

Dettó
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 31. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 17:33

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 31. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Kaptam ma egy mailt...nincs kedwem ezek után most írni sem és humorkodni sem....csak bizakodni!

egyetértek, ma itt sztrájkolok és bízakodok!
2007. 10. 31. szerda 17:33

Ő meg fényesíti ennek a belsőjét?
reméljük Neked van igazad! (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 31. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
reméljük Neked van igazad! (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 31. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)