mi kiöregedünk innen, de Te nem mert örökifjú vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 12:00
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Gyuri gratulálok!!!!!
Lesz a GG-nek utánpótlása csajokból, tőled is, surdától is, és így van jól. Ki ne hűljön ez a oldal akkor se ha már mi kiöregedünk innen.
Lesz a GG-nek utánpótlása csajokból, tőled is, surdától is, és így van jól. Ki ne hűljön ez a oldal akkor se ha már mi kiöregedünk innen.

Gratulálok Gyurci!
Ebben a nappaliban idén lányok születnek sorra!
Ezek szerint Surdival egy módszerrel dolgoztok!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:56

Ebben a nappaliban idén lányok születnek sorra!
Ezek szerint Surdival egy módszerrel dolgoztok!

Kisjány lészen a baba...legalábbis a 4d-n azt mutogatták!!!
Néztem a tuningolos topicot...de wki moderálta a hszedet...
Amúgy ne képzeld már,hogy haragszom a witáinkból kifolyólag...csak wélemény különbségek wannak..néha jól felbaxom magam agyilag de megharagudni wagy megsértődni nm fogok...csak picit w minit...de utálni nm fogok ezért senkit...

Amúgy ne képzeld már,hogy haragszom a witáinkból kifolyólag...csak wélemény különbségek wannak..néha jól felbaxom magam agyilag de megharagudni wagy megsértődni nm fogok...csak picit w minit...de utálni nm fogok ezért senkit...

Gyuri gratulálok!!!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:54

Te Fred!
zelli biztos, h rád gondol, mikor megfelelő partnerről beszél

tudom ezt én is!
ezért merem ezt csinálni! mert a barátságunkat semmiképp se tenném egy ilyenért kockára tenni! Te is tudod, h ez neked /+tomnak/ szól!
no akkó 18 év múva mehetnek együtt pasizni!
meg legalább lesz a fiamnak kivel +csalni Sárlottom jányát!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:56
ezért merem ezt csinálni! mert a barátságunkat semmiképp se tenném egy ilyenért kockára tenni! Te is tudod, h ez neked /+tomnak/ szól!
no akkó 18 év múva mehetnek együtt pasizni!
meg legalább lesz a fiamnak kivel +csalni Sárlottom jányát!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:11

big-big gyalogkakukk!
lökd mán át minyő is lészen majd a csemetéd!
Teeeee!
az őrgróffal mi van? ma nem láttam még a nappaliban! /lehet "widéken van?/
hagytam vmit Neked a tuningba! /kizárólag barátilag!/
Teeeee!
hagytam vmit Neked a tuningba! /kizárólag barátilag!/
Te Fred!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Megfelelő partnerrel mindenképpen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:49

VIP

Zelli drága! Tudod, a kivétel erősíti a szabályt. A GG-re járó nők meg amúgy is kivételek, hiszen mind erotikusan túlfűtött, és ez a mi szerencsénk.
Ezekszerint te annyira tudsz élvezni? Jó is az, tartsd meg ezt a jó szokásodat.

hipp csak a bizonyítékoknak hisz!
nem mindegy az a lényeg, h alánk tartozz!
izzzzééé
Fred Őrgróf alá!
/csak fordítsa el a fejét
/
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:36
nem mindegy az a lényeg, h alánk tartozz!
izzzzééé
Fred Őrgróf alá!
/csak fordítsa el a fejét

Szép jó napot Mindenkinek!
Arisztokrácia! Nem vagyok tisztában a rangommal e helyen! Hogy fejedelmi vér csörög-e ereimben, vagy a pórnéphez tartozom!?
Drága Hippem, ez a statisztika hazudik!
Arisztokrácia! Nem vagyok tisztában a rangommal e helyen! Hogy fejedelmi vér csörög-e ereimben, vagy a pórnéphez tartozom!?

Zelli drága! Tudod, a kivétel erősíti a szabályt. A GG-re járó nők meg amúgy is kivételek, hiszen mind erotikusan túlfűtött, és ez a mi szerencsénk.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:36

Az nekem is nagyon tetszik, ritka szép arca van, és jó alakja is. Egyébként a vörös nők között vannak nagyon szépek, és nem utolsó szempont, hogy naaaaaagyon tudnak élvezni. Valahol olvastam egy felmérést, és ilyen volt a sorrend:
1. vörös
2. szőke
3. barna
bár nem tudom mi az összefüggés a hajszínnel, de az biztos, hogy a szőke nők jobban tudna élvezni. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:27
1. vörös
2. szőke
3. barna
bár nem tudom mi az összefüggés a hajszínnel, de az biztos, hogy a szőke nők jobban tudna élvezni. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Te hipp!
megint gyönyörűek a képeid!
de a kedvenc vörös nőkben ez: hipp[VIP]
| 2007.10.27 nagyon megfogott!
| 2007.10.27 nagyon megfogott!
Te hipp!
| 2007.10.27 nagyon megfogott! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:24
| 2007.10.27 nagyon megfogott! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Igyekeztem, igyekeztem myLord!

Igyekeztem, igyekeztem myLord!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:16

Tiszteletem Őrgróf Uram!
no meg köll, h dicsérjelek! sokkal jobban vigyáztál tennap a nappalira, mint pénteken! lehet Őrizted?
no meg köll, h dicsérjelek! sokkal jobban vigyáztál tennap a nappalira, mint pénteken! lehet Őrizted?
Tiszteletem Őrgróf Uram!
no meg köll, h dicsérjelek! sokkal jobban vigyáztál tennap a nappalira, mint pénteken! lehet Őrizted? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 11:13
no meg köll, h dicsérjelek! sokkal jobban vigyáztál tennap a nappalira, mint pénteken! lehet Őrizted? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Szervusz surda ecsém! Gondolom kipihented magad a hétvégén. Új csaj jött a nappaliba, el ne riasszad.. Jó napot, jó munkát neked.

Szervusz surda ecsém! Gondolom kipihented magad a hétvégén. Új csaj jött a nappaliba, el ne riasszad.. Jó napot, jó munkát neked.

big-big gyalogkakukk!
Teeeee!
hagytam vmit Neked a tuningba! /kizárólag barátilag!/ (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 10:45
Teeeee!
hagytam vmit Neked a tuningba! /kizárólag barátilag!/ (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot!
Reggel 1/2 8-ra witteem a riskát wizsgázni...majd kismamáwal ultrahangra...húú de tellli is wót egy idő után a bugyrom...
Csak negatíwan tudom értékelni azt,hogy minden csókost bewisznek elötted
...8:00-tól kb. 2,5 órát dekkoltunk ott...
Reggel 1/2 8-ra witteem a riskát wizsgázni...majd kismamáwal ultrahangra...húú de tellli is wót egy idő után a bugyrom...

Szép napot!
...8:00-tól kb. 2,5 órát dekkoltunk ott...

megverte ezt a jóisten!
nem kell már nekünk! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kell már nekünk! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem megkaptad azt az aktot, amit igért!
és mongyuk tomró készűt aktot tett beeeeee!
Lord surda!
hogy Jenót idézzem: "főleg, mikor Sumit dicsérem!" (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:21
és mongyuk tomró készűt aktot tett beeeeee!

Lord surda!

hogy Jenót idézzem: "főleg, mikor Sumit dicsérem!" (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem már most is elküldheted priwiben...
Nah...és persze a 15000.-nél is....

Nah...és persze a 15000.-nél is....

kizárólag ha saját magadról teszed be azt az aktot! /erre nem tértél ki a hsz-edben!/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:03

ööö...izééé...és ha én tennék be egy aktot a ...
a 15000. hszbe

a 15000. hszbe