vazze de kedvem sincs itt lenni!
addig míg Fred bátyámról nem kapok vmi jó hírt!
Te piszkossssssss!
jelentkezzzémá!!!!!!!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 31. szerda 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 06:40
addig míg Fred bátyámról nem kapok vmi jó hírt!
Te piszkossssssss!
jelentkezzzémá!!!!!!!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 31. szerda 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt nappalisok!
Hatttalmas a punnyadás így a hosszú 7vége előtt!
Legyen szép napotok!

Legyen szép napotok!

Ugyi h. ugyi... és hoztam is Néktek egy kis reggeli mjúzikot
Jó reggelt kíwánok!
Haj...be szép reggelre ébredtünk...ugyi?
Haj...be szép reggelre ébredtünk...ugyi?

Jóóó reggelt nappalisok!
Legyen szép napotok!

Legyen szép napotok!

Őrgróf Úr! Megígérjük, hogy Királlyá koronázzuk, ha visszatér körünkbe!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

léptem!
hipppppppp
bújjjámá előőőőőőőőőő!!!
hipppppppp
bújjjámá előőőőőőőőőő!!!
megnéztem paul potts-ot...én is lúdbőrös lettem
a tehetségkutató után 30 nappal megjelent a lemeze, a rajongók pillanatok alatt elkapkodták a félmillió megjelentetett példányt

a tehetségkutató után 30 nappal megjelent a lemeze, a rajongók pillanatok alatt elkapkodták a félmillió megjelentetett példányt
St. Gejza idején gyűjtöttük a pöttyös befőttesüveg tetőket fejhallgatónak!
Azt hallottátok már, hogy az eredeti videóra Prince is hivatalos volt, de ő inkább a szembelévő kocsmában piált!? Ez komoly!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 14:43

Azt hallottátok már, hogy az eredeti videóra Prince is hivatalos volt, de ő inkább a szembelévő kocsmában piált!? Ez komoly!

St Gejza!
a XX. század legnagyobb magyarja!
és a legnagyobb magyar gondolkodója!
és a legnagyobb magyar gondolkodója!
na ezt még tényleg muszály betennem
aztán tényleg muszály mennem.

tök jó
aztán tényleg muszály mennem.

tök jó

az mi.
faszállitó.
nagyon ott vannak.
de a csajok se pitik
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
faszállitó.
nagyon ott vannak.
de a csajok se pitik

Kedves Hokipoki, és Szijamiaú!
Ez egy speciális jóga!
Férfi nézőknek!
Csak a lótuszülést hiányoltam!
Üdvözlettel: Okoska Törpilla!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 14:51

de jó,hogy itt vagy!
szerinted ,szerintetek ez jóga? vagy csak az olyan perverz disznókat akarják felizgatni mint amilyen én vagyok
Ez egy speciális jóga!

Csak a lótuszülést hiányoltam!

Üdvözlettel: Okoska Törpilla!

de jó,hogy itt vagy!
szerinted ,szerintetek ez jóga? vagy csak az olyan perverz disznókat akarják felizgatni mint amilyen én vagyok

szerintem ez erdészeti szakmunka
nálam legalábbis! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 14:51

de jó,hogy itt vagy!
nálam legalábbis! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

de jó,hogy itt vagy!

na léptem.
szép napot mindenkinek!
sziasztok!
szép napot mindenkinek!
sziasztok!

de jó,hogy itt vagy!

mindig is igényes wótá!
csak nekünk jut kevés ebből a zigényességből!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
csak nekünk jut kevés ebből a zigényességből!

sziamijanyúúút hol hagytad?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
St Gejza!
és a legnagyobb magyar gondolkodója! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 14:10
és a legnagyobb magyar gondolkodója! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem ismered a mottóm? Ejnye!
Mindig az igazi az igazi!
Azért nem láttál még nem hisztis nőt, mert nem láttál Engem!
Jaj ez Gyurcinak szól!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 14:32

Mindig az igazi az igazi!

Azért nem láttál még nem hisztis nőt, mert nem láttál Engem!

Én tudtammmm, h Te szeressed a musicalt!
ebből is ez a kedvenced: Hegedűs a háztetőn - Ha én gazdag lennék
716-os hsz
pl ez nekem az egyik legjobb darab amit láttam!
de a Víghbe láttam a West side storit! hát az
ebből is ez a kedvenced: Hegedűs a háztetőn - Ha én gazdag lennék

pl ez nekem az egyik legjobb darab amit láttam!
de a Víghbe láttam a West side storit! hát az

Nah pesze...én még olyan nőt nm láttam aki nm hisztizik...
Csak tagadja...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 30. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 14:36

Csak tagadja...

Nem is vagyok hisztis!
Hofi egy vidéki előadáson szívatta apámat! Apám késett az előadásról." Te mi van, meg kellett etetni a teheneket?"-kérdezte Hofi. Gyurci, ez nem célzás!
Tán még nem is éltem akkor!
Meg tehenünk se volt soha!
Dokinak üzenem, Hofival nem találkoztam személyesen.

Hofi egy vidéki előadáson szívatta apámat! Apám késett az előadásról." Te mi van, meg kellett etetni a teheneket?"-kérdezte Hofi. Gyurci, ez nem célzás!

Meg tehenünk se volt soha!

Dokinak üzenem, Hofival nem találkoztam személyesen.

a Rómeó és Júlia nálam Zeffirellivel jött be a legjobban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 13:19
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Oh, de jó, hogy megemlítetted a musicalt, mert még gondolkodtam, hogy mire kérdezzek rá, és ez nem jutott eszembe.
Szóval a Musicalekkel hogy álltok?
Válaszolva saját kérdésemre:
Opera: hosszan nem bírom nézni, de egy-egy ilyen ária megdobogtatja a szívem.
Operett: lásd előző.
Kabaré: igen, a "hagyományos" kabaréra gondoltam, nem humoristákra. Szóval az ilyen kabaré-jelenetekre. Ezek közül pedig volt már olyan, amin fetrengtem, de a nagy részük idegesít a műkonfliktus miatt.
Musical: a Rómaó és Júliából hallott slágert szeretem, a West Side Story tetszett, a Macskákból csak az agyoncsépelt részeket ismerem, a Hair pedig kedvenc. Alulművelt vagyok ilyen téren...
Szóval a Musicalekkel hogy álltok?
Válaszolva saját kérdésemre:
Opera: hosszan nem bírom nézni, de egy-egy ilyen ária megdobogtatja a szívem.
Operett: lásd előző.
Kabaré: igen, a "hagyományos" kabaréra gondoltam, nem humoristákra. Szóval az ilyen kabaré-jelenetekre. Ezek közül pedig volt már olyan, amin fetrengtem, de a nagy részük idegesít a műkonfliktus miatt.
Musical: a Rómaó és Júliából hallott slágert szeretem, a West Side Story tetszett, a Macskákból csak az agyoncsépelt részeket ismerem, a Hair pedig kedvenc. Alulművelt vagyok ilyen téren...