Tudom, és csatlakozom az előttem szólókhoz!

Dettó
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 31. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 17:33

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 31. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Kaptam ma egy mailt...nincs kedwem ezek után most írni sem és humorkodni sem....csak bizakodni!

egyetértek, ma itt sztrájkolok és bízakodok!
2007. 10. 31. szerda 17:33

Kaptam ma egy mailt...nincs kedwem ezek után most írni sem és humorkodni sem....csak bizakodni!

Ő meg fényesíti ennek a belsőjét?
reméljük Neked van igazad! (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 31. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
reméljük Neked van igazad! (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 31. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg
talán most tesztelik nála az új lakásbelsőt

talán most tesztelik nála az új lakásbelsőt

Onnan is lehet nyomkodni néhány másodpercre a klaviatúrát! A kicsi pihi közben!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 31. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 09:25

és ha beszorult valahova? mondjuk két formás cici, vagy két izmos comb közé? akkor hogy tudna válaszolni???
és ha beszorult valahova? mondjuk két formás cici, vagy két izmos comb közé? akkor hogy tudna válaszolni???
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 31. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 09:18

Jobb Reggelt!
Szerintem már Mindenki dobott mailt Hippnek, de semmi válasz!
Egy választ akkor is beszorít, ha valahol dolgozik!

Jobb Reggelt!

két jóbarát beszélget,
lányod van?
igen.
neked?
fiam,és meglásd mennyire kellesz majd vigyáni a lányodra,hogy meg ne keféljék idő előtt!
mire a másik,
szerintem az még mindig jobb,ha az én lányomat kefélik,mint ha a te fiad.

no itt vagyok.
lányod van?
igen.
neked?
fiam,és meglásd mennyire kellesz majd vigyáni a lányodra,hogy meg ne keféljék idő előtt!
mire a másik,
szerintem az még mindig jobb,ha az én lányomat kefélik,mint ha a te fiad.

no itt vagyok.
jóreggelt
dobtam már hippnek egy mailt, de még nem jelentkezett...biztosan valahol...izéé...ööö...dolgozik?

dobtam már hippnek egy mailt, de még nem jelentkezett...biztosan valahol...izéé...ööö...dolgozik?
sztem fiúknál se jó ha fogaznak!
hehe neked lassan jöb a farkasüvöltő negyed!!!
no +kajolok, mert esztergomban rendesen +éheztem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 08:58

hehe neked lassan jöb a farkasüvöltő negyed!!!
no +kajolok, mert esztergomban rendesen +éheztem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Örülök,hogy fejlődik a kisded...egyen csak...fejlődjön...a fiam már feni rá a fogát...

Örülök,hogy fejlődik a kisded...egyen csak...fejlődjön...a fiam már feni rá a fogát...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 08:31

wazze "a kis dög" este 10től éjfélig szinte minden nap bömböl!
hát lehet csak megláttya a zapját és megijed!
a zannya aszongya, h leeszi róla a ruhát is! igaza van, mert 3 hetesen napi 550-eket eszik!
mosott xar!?
oszt azóta se tudtad kipihenni magad?
hétfőn-hétfőn!
remélem akkor lesz kedvünk hozzá!
a zannya aszongya, h leeszi róla a ruhát is! igaza van, mert 3 hetesen napi 550-eket eszik!
mosott xar!?

hétfőn-hétfőn!
remélem akkor lesz kedvünk hozzá!
pusszancs Neked Drágám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 08:26
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!

wazze "a kis dög" este 10től éjfélig szinte minden nap bömböl!
mosott xar!?
hétfőn-hétfőn!
remélem akkor lesz kedvünk hozzá! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 08:23
mosott xar!?

hétfőn-hétfőn!
remélem akkor lesz kedvünk hozzá! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah...mesélj a csemetédről...minden oké?
Eszik...alszik...csendes...wagy nm tudsz aludni tőle?
Nekem a jányom tündéri wolt babának...alig keltem fel miatta...de wiszont a fiam kárpótolt mindenért...Ő hasfájós wolt...érdekes iccakák woltak...reggelre olyan wótam mint a mosott car....
Nekem a jányom tündéri wolt babának...alig keltem fel miatta...de wiszont a fiam kárpótolt mindenért...Ő hasfájós wolt...érdekes iccakák woltak...reggelre olyan wótam mint a mosott car....

Jó reggelt!

Nah...mesélj a csemetédről...minden oké?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 08:02

vazze de kedvem sincs itt lenni!
addig míg Fred bátyámról nem kapok vmi jó hírt!
Te piszkossssssss!
jelentkezzzémá!!!!!!!!!
Te piszkossssssss!
jelentkezzzémá!!!!!!!!!
láttam, de nincs sok kedvem most a zrikához!
ja és:
szijamijanyú!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 31. szerda 08:11
ja és:
szijamijanyú!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali hawer!
Engem is zawar,hogy nm látom Hipp-et...hmmm!
Addig sportolj Surdi...
Addig sportolj Surdi...

alkotmányos kommuna monarchia,
hiányzik a hippmester,
de még a királynő is.
én sem nagyon leszek ma reggel,rendbe kell szednem ezt az ablakot.
jóreggelt nektek! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

hiányzik a hippmester,
de még a királynő is.

én sem nagyon leszek ma reggel,rendbe kell szednem ezt az ablakot.
jóreggelt nektek! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Te piszkossssssss!
jelentkezzzémá!!!!!!!!!
Te piszkossssssss!
jelentkezzzémá!!!!!!!!!
Hali hawer!
Addig sportolj Surdi...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 31. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Addig sportolj Surdi...

Te piszkossssssss!
jelentkezzzémá!!!!!!!!!
Te piszkossssssss!
jelentkezzzémá!!!!!!!!!