Vidámat!
Ha ez így folytatódik,hozok napfényt is a kávé mellé
Ha ez így folytatódik,hozok napfényt is a kávé mellé
Szép hétfő estét! Mindenféle híresztelésekkel ellentétben nagyon szép idő volt ma is! Már annak, aki szereti a nyirkos hideget, mindenféle csapadékot, félhomályt és ködöt
Ez a ti napotok volt mi értetek ezt is vállaltuk és viseltük. Én addig ki sem mozdulnék, amíg ki nem süt a nap
Ez a ti napotok volt mi értetek ezt is vállaltuk és viseltük. Én addig ki sem mozdulnék, amíg ki nem süt a nap
Sziasztok !A Fehérítő ide ért rendesen.. KV frissitve ......
Napot!
Nem én kértem az esőt! A fehéret sem!
Nem én kértem az esőt! A fehéret sem!
Jó reggelt! Ki rendelte ezt az esőt? Csak mert keljen fel aztán táncoljon neki, addig én kávézom. Aztán felfényesítem a hólapátot, mert fehér eső is lesz..
Kávé meg feketén, csepp fehér krémesitővel ízlés szerint.
Szép napot
ma sem fogjuk látni....
Kávé meg feketén, csepp fehér krémesitővel ízlés szerint.
Szép napot
ma sem fogjuk látni....
haliho!Szex helyett igyatok kv-t.... csajok eltüntek....lassan itt a hétvége :(
Laza délutáni kávézás? Amig megjönnek a lányok. Utána szex
Én is beköszön!
Hajrá kv,hoztam én is a készletbe.
Hajrá kv,hoztam én is a készletbe.
délutáni kv bekészítve
még mindig tart a hétvége......
Jó reggelt, vidám keddet! Nagy a hajtás, egy hónap és kari van! Már kezdenek megzizzenni az emberek. Inkább szexelnének egy jót. Otthon vagy a szomszédban
Szép napot, a kávé készletek kitartanak
Szép napot, a kávé készletek kitartanak
Jó reggelt! Vidám hétfőt! És sok kávét...
csak bekukk igya hétvége elején
Kv frissitve...
Kv frissitve...
Jó reggelt! Ma aludhattam volna tovább, de inkább felkeltem, hogy bekészítsem nektek a kávét
Szegény lány már második napja tömi magába a cukorrépát a főoldalon. Bár úgy csinál, mint akinek ez okoz őrőmet, így nem vagyok konkurenciája
A hétvége a fa aprításról és hasogatásról fog szólni. Bár ebben a ködben egy jó bújócska vagy számháború emlékezetes program lehetne. Ha jobban belegondolok a csajszik lehet játszanak, elbújtak, meg kéne keresni őket. Vagy kicsalogatni őket a búvóhelyről.
Készítünk finom vacsorát, aztán egy könnyű ejtőzés a jakuzziban, ezt követi egy kényeztető masszázs... Aztán jó kis levezető szex? Na? Ki jön elő?
Vagy inkább menjünk veletek cipőt venni? Mondjuk az igen nagy kihívás lenne...
Korán keltem, lehet még inkább aludnom kellett volna
Szép napot
Szegény lány már második napja tömi magába a cukorrépát a főoldalon. Bár úgy csinál, mint akinek ez okoz őrőmet, így nem vagyok konkurenciája
A hétvége a fa aprításról és hasogatásról fog szólni. Bár ebben a ködben egy jó bújócska vagy számháború emlékezetes program lehetne. Ha jobban belegondolok a csajszik lehet játszanak, elbújtak, meg kéne keresni őket. Vagy kicsalogatni őket a búvóhelyről.
Készítünk finom vacsorát, aztán egy könnyű ejtőzés a jakuzziban, ezt követi egy kényeztető masszázs... Aztán jó kis levezető szex? Na? Ki jön elő?
Vagy inkább menjünk veletek cipőt venni? Mondjuk az igen nagy kihívás lenne...
Korán keltem, lehet még inkább aludnom kellett volna
Szép napot
Jó napot ! Adélutáni kv betöltve !! Kispéntek van Nekem.... de már igy is egyre jobban látszik az év vége
Jó reggelt! Crazy a beugrós csajszi boszorkány! Engem gyíkká változtatott! Ahányszor felém ugrott kinyújtottam a nyelvemet
Lefetyeljük el a pénteki kávénkat
Lefetyeljük el a pénteki kávénkat
csak beugrottam de a beugro jöhetne sürübben
kv frissitve..
Napot!
A napi vidiben a csajszinak deméghogy milyen formás "alibije" van
Valóban sok a hiányzó..lehet nem találják az idevezető utat a ködben..
Addig is amíg nem érkeznek meg,hoztam egy beugrós csajszit.
A napi vidiben a csajszinak deméghogy milyen formás "alibije" van
Valóban sok a hiányzó..lehet nem találják az idevezető utat a ködben..
Addig is amíg nem érkeznek meg,hoztam egy beugrós csajszit.
Jó reggelt! Sok a hiányzó... Na jó, a napi videóban a lányoknak van alibijük, de a többiek merre-nem itt sorakoztak? Mi más jobb dolguk akadt?
Kávé az ablakban, ha valaki nagyon sietősen van. Bár ebben a ködben sietni nem jó taktika. Csak nyugi, a munka megvár
Kávé az ablakban, ha valaki nagyon sietősen van. Bár ebben a ködben sietni nem jó taktika. Csak nyugi, a munka megvár
Napot!
Felsorakozva jelen!Pontban itt voltam kávézásra,meg érkezésre
Jó,picit késtem,erőteljes ködök takarják a látást.
Felsorakozva jelen!Pontban itt voltam kávézásra,meg érkezésre
Jó,picit késtem,erőteljes ködök takarják a látást.

GG-ufsz

Chloe