Persze egy jó kávéra a vendégeim vagytok!
Jó reggelt, kávé elfogyasztva! Mindenki elbújt a karácsony elől a takarója alá? Én kis családommal megültem a napfordulót a hétvégén, így mostanra egy kellemes pihenős hangulat a meghatározó. Túl a szokásos pergős december első felén ez így jól is esik. Megyek is és beülök a 38 fokos vízbe nézni ahogy kivilágosodik az ég alja.
Jó készülődést és meghitt pillanatokat kívánok nektek szeretteitek körében
Jó készülődést és meghitt pillanatokat kívánok nektek szeretteitek körében
HM Boldogat Mindenkinek !!!!Igaz jézus nem volt koraszülött
de most van időm benézni ide !Reggelre a kv bekészítve!!!
de most van időm benézni ide !Reggelre a kv bekészítve!!!
Jó estét! Ha kávét nem is, de egy üveg Tokajit bedobok a közösbe a jó pihenős hangulathoz
Crazy örömmel hallom Te is csatlakoztál az : Idén már nem csinálok semmit csoporthoz
KV frissítve...
KV frissítve...
Remek napot!
Mondjuk egy kis napfény valóban jó lenne már..Addig egy jó kávé is megteszi
A melót az idénre letettem,ha minden jól megy,jöhet egy kis töltődés
Mondjuk egy kis napfény valóban jó lenne már..Addig egy jó kávé is megteszi
A melót az idénre letettem,ha minden jól megy,jöhet egy kis töltődés
Öcsyke ajnos akkor az én egyenlegem nagyon minuszos...... sok Kv-t fogyasztok.... bekészítettem megint !!
A hiányzók kérem ne felejtsék el a háziszexológusuk igazolását leadni, hogy újra közösségi szex élményekre alkalmasak
A jó szex néha egy jó kávéval kezdődik... csak mondom... Egészségetekre
A jó szex néha egy jó kávéval kezdődik... csak mondom... Egészségetekre
kukucs ) reggelre a Kv-t bekészítettem.... Csajok eltüntek?? vagy ennyire előre gondolkodva sütnek főznek ???
Kicsit késtem...
4 es
Passions-ék videóira duplája lett a makkom ...
Jelen a negyedik spricctiltással
Vidám szombat este, ha jól számolom! Csoport létszám ellenőrzés, mindenki tegye fel a kezét aki itt van
Crazy nekem már év vége van
de azért szívesen kvzom veletek! Készletek frissítve!!! Estére várnak a forró kövek
de azért szívesen kvzom veletek! Készletek frissítve!!! Estére várnak a forró kövek
Jó reggeeeelt! Év végi szaladós kávé is van?!

GG-ufsz

Házibarát 3X
Veronica J