Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1695 1696 1697 1698 1699 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14829   2007. 11. 11. vasárnap 14:38
X Törölt felhasználó (24620)
azt &{#&˘}#}#&}#;>**>đ]í$-mindenedet! Olyat én is akarok...
bááár, anyám hagyott itt jó kis csülkös bablevest... ^_^ mmmhh...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 11. vasárnap 14:12
márton nap???
karibi pizzát ettem ebédre hehe jó fokhagymásan, sok-sok hallal, rákkal, kagylóval, olivával eljen
#14828   2007. 11. 11. vasárnap 14:12
MmePrune MmePrune VIP Admin
márton nap???
karibi pizzát ettem ebédre hehe jó fokhagymásan, sok-sok hallal, rákkal, kagylóval, olivával eljen
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 11. 11. vasárnap 10:34

A Márton-nap és a libák!

Márton, 316-ban született egy római tribunus fiaként. 18 éves korában apja kívánságára a légió katonája lett, s a legenda szerint 18 éves volt, amikor palástját odaadta egy didergő koldusnak. Nem sokkal később Amiens-ben megkeresztelkedett, otthagyta a sereget és misszionárius lett, majd 371-ben a Loire menti Torus püspökévé választották. A hagyomány szerint Márton elbújt a nagy megtiszteltetés elől a libák között, de a nagy gágogás elárulta. A katonák, utazók, foglyok, rabok, parasztok, pásztorok pártfogója, patrónusa volt.

Úgy tudni, meggyőző és hiteles püspök volt, aki az imádságot és a lelkészséget össze tudta egyeztetni a jótékonysággal. Időszámításunk után 397-ben hunyt el.

Régen ezt a napot tartották az emberek a télkezdetnek. Ezen a napon fejezték be a mag és a szőlőszüretelést és elkezdődik a disznóvágások ideje. A 6. században ettől a naptól kezdődött a karácsonyig tartó ádvent. Ma már csak egy kis fényecske az ádvent előtt a nagy téli sötétségben. Az ünnepi étel a sült liba volt.

Ki volt Szent Márton?

Márton Savaria külvárosában született 316-ban vagy 317-ben A legenda szerint besorozták a római hadseregbe. Nemcsak vitézségével tűnt ki, hanem jóságával, a betegek és a szegények iránti részvétével is.

A legenda szerint egyszer Amiens városkapujánál télen megpillantott egy didergő koldust, s annyira megszánta, hogy köpönyegét levéve kettéhasította, s felét odavetette a szűkölködőnek. Ezután éjjel álmában megjelent neki Jézus, és tudomására hozta, hogy koldus alakjában vele tett jót.

A látomás hatására tizennyolc éves korában megkeresztelkedett, s húszévesen elhagyta a katonai pályát. Poitiers püspökéhez, Szent Hilariushoz csatlakozott, aki rövidesen kisebb egyházi méltósággá nevezte ki. Ezután hazatért, hogy a keresztény hitet terjessze. Később visszatért a franciaországi Poitiers-be, ahol kolostort alapított. 371 körül a nép és a papság Tours püspökévé választotta. Mint püspök továbbra is szigorú, önmegtartóztató életet élt, ő építette a város első keresztény kápolnáit, s a hagyományok szerint emberszeretete, jósága, irgalmassága, egyszerűsége, igazságossága, és kiváló szónoki képességei nagyon népszerűvé tették. Tours-hoz közel, Candes-ban halt meg 397 és 401 között.

Libák Márton napon

Márton nem vágyott a püspöki rangra. Inkább elbújt rajongói elől, remete szeretett volna lenni. A polgárok azonban mindenfelé keresték. Végül a libák közé menekült az istállóba. Ahogyan azonban a libák meghallották az emberek közeledését, gágogni kezdtek. Erre az emberek kinyitották az istállóajtót, a libák pedig elárulták Márton rejtekhelyét. Így ő is belenyugodott a közakaratba, s a libák közbenjárásával elfogadta a püspöki széket.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#14827   2007. 11. 11. vasárnap 14:08
valami itt is potyogott, elég sűrűn is ráadásul, de sokat nem dob a dolgon, mert rögtön elolvad
arra elég volt, hogy összevizezze a kalapom.
#14826   2007. 11. 11. vasárnap 13:37
X Törölt felhasználó (75419)
Dunaújvárosban már elállt, s csak az eső esik. sniffles
#14825   2007. 11. 11. vasárnap 13:34
tom1019 tom1019 VIP Admin
nem fogod elhinni Anya, de nálunk bpesten is szakad a hóóóó, hull a hó, hej de jó!!!

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 11:08
Nos kedveskéim...

Örömmel tudatom Véletek...

Itt és most Nálunk SZAKAD A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ vigyor2 vigyor2 eljen wink

esik a hó...
#14824   2007. 11. 11. vasárnap 13:22
X Törölt felhasználó (94621)
eljen eljen eljen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 11. vasárnap 13:21
olvastam...megszervezem...mindenképpen!
#14823   2007. 11. 11. vasárnap 13:21
olvastam...megszervezem...mindenképpen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 11. 11. vasárnap 13:15
itt meg süt a nap, bágyadtan, de aránylag jó idő van. plusz 7C. (e-mail ment)
#14822   2007. 11. 11. vasárnap 13:15
itt meg süt a nap, bágyadtan, de aránylag jó idő van. plusz 7C. (e-mail ment)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 11. vasárnap 13:05
ahha...szakad...nekem még korai szomoru1
#14821   2007. 11. 11. vasárnap 13:05
ahha...szakad...nekem még korai szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 12:53
Hééé ti a nagyfaluban élők!
Most kaptam egy fülest, hogy esik nálatok is a hó!
akkor halihóóóóóóóóóó!
(itt nem hiányzik, legalábbis nekem)
#14820   2007. 11. 11. vasárnap 12:53
Hééé ti a nagyfaluban élők!
Most kaptam egy fülest, hogy esik nálatok is a hó!
akkor halihóóóóóóóóóó!
(itt nem hiányzik, legalábbis nekem)
#14819   2007. 11. 11. vasárnap 11:08
Moncy Moncy VIP
Nos kedveskéim...

Örömmel tudatom Véletek...

Itt és most Nálunk SZAKAD A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ vigyor2 vigyor2 eljen wink

esik a hó...
#14818   2007. 11. 11. vasárnap 10:49
igen, a csetelésüknek köszönhetően ugrottunk a 15 ezredik hsz-re!
viszont "bűnüket" enyhitendő, hogy nem nyúlták le a kerek számot!

meleg, hideg, heteró v. buzi nem mindegy az neked?
néha már én sem tudom, hogy a nagy kavarodásban hová is soroljam be magamat, és a környezetemben "rohangáló" embereket!
a lényeg az élvezet és a kielégülés, ami = a jó szórakozással!

na, megyek főzni!
menű:
- liba aprólék leves, csipkézett kockatésztával
- ludaskása sajtreszelékkel megszórva, vegyes zöldséges rizzsel, petreszselymes tejfölös uborkasalátával
- lekváros linzer karikák
------------------------------------------------------------------
Ludaskása:

Hozzávalók (4-6 személyre):
60 dkg liba aprólék (de lehet nemesebb része is, egy kivétellel: a melle része! én a nyakát szoktam megfőzve lefejteni és egyéb aprólék és comb darabok még mehetnek hozzá)
20 dkg sárgarépa
15 dkg fehérrépa
(15 dkg gomba)
10 dkg zeller
2 kis fej vöröshagyma
petrezselyem
zellerzöld
bors

50 dkg rizs
(reszelt sajt)

A hidegvízben leöblített (szüksége esetén tisztított) aprólékot öntsd fel kb. másfél liter hideg vízzel, add hozzá a megtisztított sárga- és fehérrépát, a zellert, (s ha van, a megtisztított gombát), tedd bele egészben a meghámozott vöröshagymákat, adj hozzá egy-egy csokor petrezselymet, és zellerzöldet, néhány szem feketeborsot, sót, s lassú tűzre tedd fel főni. Amikor ez a húsleves már kész (minden puha benne) tedd félre, szedd le a zsírját, szedd ki belőle a zöldséget, a húsféléket, s a levet szűrd át.
A húst csontozd ki, s a belsőségekkel együtt vágd kis kockákra, a sárga- és a fehérrépát, a zellert (és a gombát) ugyancsak kockázd fel.
A rizst folyóvízben, szűrőben mosd meg, s jól csurgasd le. A levesről leszedett zsír egy részét hevítsd fel, forgasd bele a rizst, s addig kevergesd, amíg az nem válik üvegessé (opálossá). Ekkor öntsd fel a forró húslevessel (legfeljebb kétannyi leves kell, mint amennyi a rizs térfogata volt). Ha a lé felforrt, vedd egészen kicsire a tüzet, s fedő alatt párold a rizst. Amikor már félig megpuhult, akkor óvatosan keverd hozzá a zöldséget és a húsfélét, s azzal együtt párold készre.

Az aprólékba kerülhet szárny, hát, nyak, szív, zúza, illetve máj - minél többféle, annál jobb.
A reszelt sajt nem elengedhetetlen része a ludaskásának, de ha tálaláskor ez is kerül az asztalra, amiatt senki sem fog panaszkodni... nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 11. vasárnap 09:59
mijarossebbbb volt itt éjszaka???
átmegyünk a hálóba, erre a komáromiak elfoglalják a nappalit? nem elég, hogy elfoglalják, de még szét is chatelik??? ez vért kíván...vagy valami más testnedvet wink ...gondolkozom valami erős büntin...úgyis paprikás hangulatban vagyok...el kéne raknom 30 könyvet 3 könyvnyi helyre mf3 boxer

a másik...hipp megint vip??? nekem ez gyanús...vagy hipp nő vagy tom meleg hehe nyes
#14817   2007. 11. 11. vasárnap 10:35
Nem nem drága Prune!

1.Tom az igazságos Tom!

2.Te meg irigy vagy!

3.Én meg nyertem!(ha segítséggel is)

4.Köszönöm bará-TOM!

Ne foglalkozz ezekkel az irigy megnyílvánulásokkal!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 11. vasárnap 09:59
átmegyünk a hálóba, erre a komáromiak elfoglalják a nappalit? nem elég, hogy elfoglalják, de még szét is chatelik??? ez vért kíván...vagy valami más testnedvet wink ...gondolkozom valami erős büntin...úgyis paprikás hangulatban vagyok...el kéne raknom 30 könyvet 3 könyvnyi helyre mf3 boxer

a másik...hipp megint vip??? nekem ez gyanús...vagy hipp nő vagy tom meleg hehe nyes
#14816   2007. 11. 11. vasárnap 10:34

A Márton-nap és a libák!

Márton, 316-ban született egy római tribunus fiaként. 18 éves korában apja kívánságára a légió katonája lett, s a legenda szerint 18 éves volt, amikor palástját odaadta egy didergő koldusnak. Nem sokkal később Amiens-ben megkeresztelkedett, otthagyta a sereget és misszionárius lett, majd 371-ben a Loire menti Torus püspökévé választották. A hagyomány szerint Márton elbújt a nagy megtiszteltetés elől a libák között, de a nagy gágogás elárulta. A katonák, utazók, foglyok, rabok, parasztok, pásztorok pártfogója, patrónusa volt.

Úgy tudni, meggyőző és hiteles püspök volt, aki az imádságot és a lelkészséget össze tudta egyeztetni a jótékonysággal. Időszámításunk után 397-ben hunyt el.

Régen ezt a napot tartották az emberek a télkezdetnek. Ezen a napon fejezték be a mag és a szőlőszüretelést és elkezdődik a disznóvágások ideje. A 6. században ettől a naptól kezdődött a karácsonyig tartó ádvent. Ma már csak egy kis fényecske az ádvent előtt a nagy téli sötétségben. Az ünnepi étel a sült liba volt.

Ki volt Szent Márton?

Márton Savaria külvárosában született 316-ban vagy 317-ben A legenda szerint besorozták a római hadseregbe. Nemcsak vitézségével tűnt ki, hanem jóságával, a betegek és a szegények iránti részvétével is.

A legenda szerint egyszer Amiens városkapujánál télen megpillantott egy didergő koldust, s annyira megszánta, hogy köpönyegét levéve kettéhasította, s felét odavetette a szűkölködőnek. Ezután éjjel álmában megjelent neki Jézus, és tudomására hozta, hogy koldus alakjában vele tett jót.

A látomás hatására tizennyolc éves korában megkeresztelkedett, s húszévesen elhagyta a katonai pályát. Poitiers püspökéhez, Szent Hilariushoz csatlakozott, aki rövidesen kisebb egyházi méltósággá nevezte ki. Ezután hazatért, hogy a keresztény hitet terjessze. Később visszatért a franciaországi Poitiers-be, ahol kolostort alapított. 371 körül a nép és a papság Tours püspökévé választotta. Mint püspök továbbra is szigorú, önmegtartóztató életet élt, ő építette a város első keresztény kápolnáit, s a hagyományok szerint emberszeretete, jósága, irgalmassága, egyszerűsége, igazságossága, és kiváló szónoki képességei nagyon népszerűvé tették. Tours-hoz közel, Candes-ban halt meg 397 és 401 között.

Libák Márton napon

Márton nem vágyott a püspöki rangra. Inkább elbújt rajongói elől, remete szeretett volna lenni. A polgárok azonban mindenfelé keresték. Végül a libák közé menekült az istállóba. Ahogyan azonban a libák meghallották az emberek közeledését, gágogni kezdtek. Erre az emberek kinyitották az istállóajtót, a libák pedig elárulták Márton rejtekhelyét. Így ő is belenyugodott a közakaratba, s a libák közbenjárásával elfogadta a püspöki széket.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 09:36
Ma van Márton napja.
Szent Márton Gallia nemzeti szentje, Pannóniában Sabaria városában született 316-ban vagy 317-ben. A középkor legnépszerübb szentje volt, kultusza hazánkban is virágzott. Emlékét helységnevek, imák és oltárképek egyaránt őrzik. A krónikák szerint Szent Márton napja a fizetés, tisztújítás, jobbágytartozás leróvásának napja volt. Az erdélyi pásztorok e-napon kérték járandóságukat. Sorra járták a házakat, köszöntőt mondtak, nyírfavesszőt ajándékoztak a gazdának, aki megőrizte és tavasszal az állatok kihajtására használta. A régiek a Márton napi időjárásból következtettek a télre, mondván: Ha Márton fehér lovon jön enyhe tél, ha barnán, kemény tél várható.
Eleink úgy tartották, aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezik. Dobos C. József 1881-ben megjelent szakácskönyve szerint a lúd gazdasági szempontból tekintve a legszükségesebb háziállatokhoz tartozik, mert nemcsak a húsa hasznos, de zsírja finom ízénél fogva sokkal értékesebb a sertésénél, tolla pedig majdnem nélkülözhetetlen. Ami a máját illeti-az a legkényesebb inyencek által is méltányoltatik. Márton az újbor bírája, tartja a hiedelem, azaz ilyenkor már iható az újbor.

#14815   2007. 11. 11. vasárnap 09:59

#14814   2007. 11. 11. vasárnap 09:52
(wip=work in progress hehe )
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 09:26
Reggelt! wink

Meg wagyok elégedwe... eljen ...Hipp a wip...Moncy reggelit szerwíroz...Tom fönöx adakozik... wink

Nah...szép reggel ez kérem...csak ne kéne menni dógózóba...pfff...ez wan zavart1
#14813   2007. 11. 11. vasárnap 09:44
de basszus, NÁLAD VAN VÍRUS, ha szexoldalt hoz be neked, mert nekem baromira nem.
(ne b-bosszatnsá' már)
Milyen szexoldal egyáltalán?! Hogy jön ide a szexoldal linkelése?!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 11. 10. szombat 22:40
ezért nem érdemes / szabad idegen, vagy kevésbé ismert és biztonságos szexoldalról belinkelni semmit, mert könnyen vírust is be lehet szopni vele!
#14812   2007. 11. 11. vasárnap 09:36
Ma van Márton napja.
Szent Márton Gallia nemzeti szentje, Pannóniában Sabaria városában született 316-ban vagy 317-ben. A középkor legnépszerübb szentje volt, kultusza hazánkban is virágzott. Emlékét helységnevek, imák és oltárképek egyaránt őrzik. A krónikák szerint Szent Márton napja a fizetés, tisztújítás, jobbágytartozás leróvásának napja volt. Az erdélyi pásztorok e-napon kérték járandóságukat. Sorra járták a házakat, köszöntőt mondtak, nyírfavesszőt ajándékoztak a gazdának, aki megőrizte és tavasszal az állatok kihajtására használta. A régiek a Márton napi időjárásból következtettek a télre, mondván: Ha Márton fehér lovon jön enyhe tél, ha barnán, kemény tél várható.
Eleink úgy tartották, aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezik. Dobos C. József 1881-ben megjelent szakácskönyve szerint a lúd gazdasági szempontból tekintve a legszükségesebb háziállatokhoz tartozik, mert nemcsak a húsa hasznos, de zsírja finom ízénél fogva sokkal értékesebb a sertésénél, tolla pedig majdnem nélkülözhetetlen. Ami a máját illeti-az a legkényesebb inyencek által is méltányoltatik. Márton az újbor bírája, tartja a hiedelem, azaz ilyenkor már iható az újbor.

#14811   2007. 11. 11. vasárnap 09:26
gazosgyuri gazosgyuri
Reggelt! wink

Meg wagyok elégedwe... eljen ...Hipp a wip...Moncy reggelit szerwíroz...Tom fönöx adakozik... wink

Nah...szép reggel ez kérem...csak ne kéne menni dógózóba...pfff...ez wan zavart1
#14810   2007. 11. 11. vasárnap 09:21

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 07:51
Szia Moncy!
Hát ez van. Egyébként a megyeiek, Jenó, és Joel úriemberek voltak, hogy "kelenföldnél" kiszálltak, meghagyták a sikert egy "echte" nappalisnak. Itt jön be a képbe, Gyuri barátom, aki szintén nem orozta el a 15000.-ik hszt, pedig ő igazán megillette volna. Erre jön a macskásembör és jót röhög a csapaton, lenyúlja a kerek hsz-t. Wazzze hová szegődtem?
Találjatok ki csajok valami jó büntetést Tomnak, ne legyen olyan megelégedett képe.....

... 1695 1696 1697 1698 1699 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: ma 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!