A lány különválasztotta az ismerkedést és a csajozást.
A csajozást úgy képzelte el, mint amikor pár szellemileg visszamaradott hímegyed elmegy bulizni, és felszed egy-egy csajt, mert nincs csaja, vagy épp nem érdekli.
Az ismerkedésre az jutott eszébe, mikor a buszmeállóban odamegy hozzá egy pasi tüzet kérni, vagy megkérdezi, hogy nem találkoztak-e már valahol, meg hogy biztosan ismerik egymást, ő meg elhajtja a francba.
(végre valaki igazol, mindig mondtam, hogy ez a "menj oda" a legnagyobb baromság a világon, mert úgyis elhajt a csudába, hogy ki vagyok, és mi a sz_rt akarok
(és tényleg))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 08:29
A csajozást úgy képzelte el, mint amikor pár szellemileg visszamaradott hímegyed elmegy bulizni, és felszed egy-egy csajt, mert nincs csaja, vagy épp nem érdekli.
Az ismerkedésre az jutott eszébe, mikor a buszmeállóban odamegy hozzá egy pasi tüzet kérni, vagy megkérdezi, hogy nem találkoztak-e már valahol, meg hogy biztosan ismerik egymást, ő meg elhajtja a francba.

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
A csajozás azt jelenti számomra, hogy egy srác megpróbál felszedni egy lányt rövid vagy hosszú kapcsolat céljából.
Magyarul: ismerkedik.
Vagy ilyesmi.
A csajozás azt jelenti számomra, hogy egy srác megpróbál felszedni egy lányt rövid vagy hosszú kapcsolat céljából.
Vagy ilyesmi.
Most tudtam olvasni, rendben, és köszönöm, jöhet a bünti....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:24
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nekem sem jött fel a GG baromi sokáig.
Hipp, többek között ez, és a folyamatos bőgés okozta, hogy csak most reagáltam az írásodra.
És most térdelj le és hajolj előre, bünti következik a priviben írtakért!
Hipp, többek között ez, és a folyamatos bőgés okozta, hogy csak most reagáltam az írásodra.

jóó napot hoztam egy üveg vodkát hogy ne szárazon legyünk egész nap

A baszós szappanoperánk most teljesen olyan, mint a TIZENEGYEZER VESSZŐ egyik jelenete.

Jó reggelt mindenkinek!
Vagy ilyesmi. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:48
Vagy ilyesmi. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Ok, most kérdeztem eg nőcimborát MSN-en, hogy szerinte mi a "csajozás" konkrétan.
Szerintetek mi a csajozás
(de komolyan)

(de komolyan)
Szép reggelt mindenkinek!
Az üzeneteket nem tudom olvasni azt írja ki "Nyemszabad" ilyen még nem volt. Nem vagyok türelmetlen, talám majd megjavul.
Az üzeneteket nem tudom olvasni azt írja ki "Nyemszabad" ilyen még nem volt. Nem vagyok türelmetlen, talám majd megjavul.
Ok, most kérdeztem eg nőcimborát MSN-en, hogy szerinte mi a "csajozás" konkrétan.
(de komolyan) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:41

(de komolyan) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Paradox a hozzáállásod...
...gondold át TE mégeccör...
Mennyire hasonlítasz az öcsémre...

Paradox a hozzáállásod...
...gondold át TE mégeccör...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:30

akkor gondold át mégeccer, de JÓ ALAPOSAN...
paradox dolog az amit kérsz...
paradox dolog az amit kérsz...
akkor gondold át mégeccer, de JÓ ALAPOSAN...
paradox dolog az amit kérsz... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
paradox dolog az amit kérsz... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Én sem tudtam jönni!
Szóval megy a privi!?
És Nekem mi lesz?
Szóval megy a privi!?

És Nekem mi lesz?
Mentem a géptől, legyetek huncutok!
Jó éjt!
Jó éjt!
Nekem sem jött fel a GG baromi sokáig.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:01

Csajozol Wilika...csajozol...wazze...
Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh

Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh
Wégig gondoltam...kezd el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:22

ennek a realitását gondold végig mégegyszer...
ennek a realitását gondold végig mégegyszer...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 21:01

Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 20:56

Bassz...egy csomó ideig nm bírtam belépni a G.G.-re...miwan...má senkit nm érdekel a zanyátok közt???...mindenki netezik??...heh (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

mindenki surdával ment? Hova lettetek? és mit fogok én csinálni nélkületek?
itt vagyunk willy
nyugi...nem hagyunk magadra
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 20:56

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)