Katicika vazzzeg, mi a faxt szólnál, ha én is így belerondítanék ilyen és hasonló undormány képekkel a Tündérkertedbe???
Ezt én provokációnak veszem, és tanácsom, hogy ne játsz a tűzzel, mert leégeti a pinaszőrödet!!!
(moderálást, és szükség szerinti szankciót kérek a nappali háziasszonyaitól!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 07:54
Ezt én provokációnak veszem, és tanácsom, hogy ne játsz a tűzzel, mert leégeti a pinaszőrödet!!!

(moderálást, és szükség szerinti szankciót kérek a nappali háziasszonyaitól!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Jóreggelt mindenkinek!
Papa, pillanatnyilag csak a szőke áll rendelkezésedre, a vörös kissé elfoglalt!
http://www.abload.de/img/szokedgt.jpg
http://www.abload.de/img/voros1sxd.jpg
(kimoderáltam, az ocsmánykodás ebben a topicban offolás, aki kíváncsi a reggeli humorodra, másolja be a képek címét a böngészőbe, de nagyon vigyázzon, evés előtt és után nem ajánlom! Charlotte)

(kimoderáltam, az ocsmánykodás ebben a topicban offolás, aki kíváncsi a reggeli humorodra, másolja be a képek címét a böngészőbe, de nagyon vigyázzon, evés előtt és után nem ajánlom! Charlotte)
biztos, hogy ilyen gusztustalan képpel kell kezdeni a hétvégét??
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 07:54

Törölt felhasználó (7767)

Jóreggelt mindenkinek!

Jóreggelt mindenkinek!
(kimoderáltam, az ocsmánykodás ebben a topicban offolás, aki kíváncsi a reggeli humorodra, másolja be a képek címét a böngészőbe, de nagyon vigyázzon, evés előtt és után nem ajánlom! Charlotte) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 14:32

(kimoderáltam, az ocsmánykodás ebben a topicban offolás, aki kíváncsi a reggeli humorodra, másolja be a képek címét a böngészőbe, de nagyon vigyázzon, evés előtt és után nem ajánlom! Charlotte) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

a jobbomra egy vöröset a balomra egy szőkét akarok!
otthon + vár a barna!
otthon + vár a barna!

Gnájt!
Írd le légyszí priwiben a típusát és utána koslatok...köszönöm minden tanácsadónak a wálaszát...
Walami dpi-rül w mirül dumáltak nekem,hogy minél magasabb a száma annál jobban w szebben(?) másolja át a fényképet a gépre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 22:39
Írd le légyszí priwiben a típusát és utána koslatok...köszönöm minden tanácsadónak a wálaszát...

Walami dpi-rül w mirül dumáltak nekem,hogy minél magasabb a száma annál jobban w szebben(?) másolja át a fényképet a gépre...

Törölt felhasználó (24620)

hát, én több mint egy éve vettem 18 rugóért egy Kánont, scannel, nyomtat és eddig nem volt rá panaszom. Nemrég kifogyott belőle a tenta, vettem bele utántöltőt, sec-perc alatt utántöltöttem, és most 6-od annyi pénzből nyomtatok (ha újra beszerezném a fekete és a színes patronokat, akkor akár nyomtatót is vehetnék helyette).
Most már talán valami 14-ért is hozzád vágják. Én imádom ezt a gépet. (Meg kell hagyni, van egy kiadvánszerkesztői papírkám (az olyan elméleti nyomdász
)), tehát valahol a fétisem a nyomtatás.
Most már talán valami 14-ért is hozzád vágják. Én imádom ezt a gépet. (Meg kell hagyni, van egy kiadvánszerkesztői papírkám (az olyan elméleti nyomdász

Jajmár, már gimnáziumban sem tanítottak nekem ilyesmit, itt meg... "hát ezt már tanulták gimnáziumban"...
gimiben persze azt hallgattuk, hogy "hát ezt majd a főikolán megtanulják"...
Egyszerű???
Minek nézel engem, valami tahó géniusznak. Igen csekély értelmű gyermek vagyok...
A Fizika, na az egyszerű... legalábbis eddig. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 08:15
gimiben persze azt hallgattuk, hogy "hát ezt majd a főikolán megtanulják"...
Egyszerű???
Minek nézel engem, valami tahó géniusznak. Igen csekély értelmű gyermek vagyok...
A Fizika, na az egyszerű... legalábbis eddig. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Willonyos! gratulésön!
de azért csalódtam benned, mert a legegyszerűbb tárgyból nem sikerált a ZH-d!
hmmm az ilyen tehetségkutató műsorok nekem se gyüttek be
megvallom a táncosat néztem Ördög Nóri miatt, no meg a jégtáncosat Dia miatt!
nekem az illen műsorok nem bejövősek ...
pláne az nem bejövős, ami hisztériát csap a média körülöttük!
de ennek a nőnek kimondottan jó a hangja.
no tévedtem a válogatást szerettem nézni a megasztárból, mert jókat lehetett röhögni rajta!
aprópopó: nincs meg wkinek "A miskolci postás"?
de azért csalódtam benned, mert a legegyszerűbb tárgyból nem sikerált a ZH-d!
hmmm az ilyen tehetségkutató műsorok nekem se gyüttek be
megvallom a táncosat néztem Ördög Nóri miatt, no meg a jégtáncosat Dia miatt!
nekem az illen műsorok nem bejövősek ...
pláne az nem bejövős, ami hisztériát csap a média körülöttük!
de ennek a nőnek kimondottan jó a hangja.
no tévedtem a válogatást szerettem nézni a megasztárból, mert jókat lehetett röhögni rajta!
aprópopó: nincs meg wkinek "A miskolci postás"?
jah, az nem lenne rossz.
de előbb meg kéne gyógyulnom (nem is beszélve a vizslákról). Most sógor megkínált egy kis mézes vilmossal, attól picit jobban lettem. Holnapra meg édesanyám hozott erőspaprikát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 14:27
Kéne már egyet buliznunk együtt, hiányzik az őszi gyűlés hangulata...

de előbb meg kéne gyógyulnom (nem is beszélve a vizslákról). Most sógor megkínált egy kis mézes vilmossal, attól picit jobban lettem. Holnapra meg édesanyám hozott erőspaprikát.

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kéne már egyet buliznunk együtt, hiányzik az őszi gyűlés hangulata...
Üzlet..üzlet...üzlet.... lassacskan a tenta dragabb mint a müszer. Igy forog csak a kocka. Ha rossz vasart csinaltal,sok esetben kifizetendöbb uj nyomtatot venni,mint tentat cserelni. Sajna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 22:39
Törölt felhasználó (24620)

hát, én több mint egy éve vettem 18 rugóért egy Kánont, scannel, nyomtat és eddig nem volt rá panaszom. Nemrég kifogyott belőle a tenta, vettem bele utántöltőt, sec-perc alatt utántöltöttem, és most 6-od annyi pénzből nyomtatok (ha újra beszerezném a fekete és a színes patronokat, akkor akár nyomtatót is vehetnék helyette).

háááát, szerintem...
a betűfelismerés már inkább a szoftver dolga. Meg az grafikai oldalról egy olyan primtív dolog, hogy azt egy faxgép is be tudná olvasni.
Van egy Lex-szel kezdődő nevű márka, na olyat ne vegyél. Meg állítólag a HáziPálesz is lecsúszott kicsit. Szóval szerintem Gyurinak a Kánon kell... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 13:43
a betűfelismerés már inkább a szoftver dolga. Meg az grafikai oldalról egy olyan primtív dolog, hogy azt egy faxgép is be tudná olvasni.
Van egy Lex-szel kezdődő nevű márka, na olyat ne vegyél. Meg állítólag a HáziPálesz is lecsúszott kicsit. Szóval szerintem Gyurinak a Kánon kell... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)

mindkettőnek van előnye és hátránya!
ha van helyed akkor minden eszköz külön legyen, mert a multifunkciós gép az valahol egy kompresszium
! de nem tudni, h van-e már nyomtatód.
ha nincs helyed és nyomtatód egyértelműen a multikulti /izé multifunkci/ a jobb megoldás.
ha viszont az a lényeg, h minél jobb felbontású, minőségű képet akarsz kapni, esetleg a betűfelismerés is lényeges akkor a szkennert válaszd!
sztem!
nálam a hely volt a meghatározó, meg nem is használom gyakran, tehát a multit választottam.
meg hát suskával se wótam nagyon ellátva.
ha van helyed akkor minden eszköz külön legyen, mert a multifunkciós gép az valahol egy kompresszium

ha nincs helyed és nyomtatód egyértelműen a multikulti /izé multifunkci/ a jobb megoldás.
ha viszont az a lényeg, h minél jobb felbontású, minőségű képet akarsz kapni, esetleg a betűfelismerés is lényeges akkor a szkennert válaszd!
sztem!
nálam a hely volt a meghatározó, meg nem is használom gyakran, tehát a multit választottam.
meg hát suskával se wótam nagyon ellátva.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 12:23

Hagyjuk is a témát a picsuba...
Szerinted sima szkennert wegyek w multifunkciós gépezetet...walaki erre mondja,hogy hülyeség wki meg arra...

Szerinted sima szkennert wegyek w multifunkciós gépezetet...walaki erre mondja,hogy hülyeség wki meg arra...

És miről?

Egy kis vágyódás péntek estére.
Ahol én találtam ezt a verset, ott azt írták, ismeretlen szerzőé. Ha nem így van, bocsánat.
színekre vágyom
szikrázó kékre
vadvörösen csillogó
éjfeketére
sárgára narancsra lilára
kacagó tulipánvirágra
hangokra vágyom
cipőkoppanásra
gyűrődő lepedők
elfojtott sikolyára
függöny lebbenésre
cigarettasercegésre
ízekre vágyom
nárcisz zamatára
narancs és mentol
összecsapására
nyelvemen lüktető kéj
sebző parazsára
érintésre vágyom
ujjak táncára
lopva összeérő testek
találkozására
hajszálak arcomra tapadására
ajkak cuppanó dialógjára
fájdalomra vágyom
karok szorítására
gyötrő ölelés mámorára
egymásnak feszülő karok harcára
húsomba fogak vájta sebhelyekre
egymásbatemető révületre
Ahol én találtam ezt a verset, ott azt írták, ismeretlen szerzőé. Ha nem így van, bocsánat.
színekre vágyom
szikrázó kékre
vadvörösen csillogó
éjfeketére
sárgára narancsra lilára
kacagó tulipánvirágra
hangokra vágyom
cipőkoppanásra
gyűrődő lepedők
elfojtott sikolyára
függöny lebbenésre
cigarettasercegésre
ízekre vágyom
nárcisz zamatára
narancs és mentol
összecsapására
nyelvemen lüktető kéj
sebző parazsára
érintésre vágyom
ujjak táncára
lopva összeérő testek
találkozására
hajszálak arcomra tapadására
ajkak cuppanó dialógjára
fájdalomra vágyom
karok szorítására
gyötrő ölelés mámorára
egymásnak feszülő karok harcára
húsomba fogak vájta sebhelyekre
egymásbatemető révületre
Sziasztok!
mindenkinek legyen meg hétvégén az amit szeretne, és az akivel szeretné!
az önkéntes száműzetésben élőknek is jó hétvégét!
remélem olvassátok is!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 14:32
mindenkinek legyen meg hétvégén az amit szeretne, és az akivel szeretné!
az önkéntes száműzetésben élőknek is jó hétvégét!
remélem olvassátok is!

otthon + vár a barna!
otthon + vár a barna!

otthon + vár a barna!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 14:17
otthon + vár a barna!

Törölt felhasználó (52127)

hatalmas cuppanos puszis smile.....a pofidra...szöszike....

Kéne már egyet buliznunk együtt, hiányzik az őszi gyűlés hangulata... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor ezt most meg is kapod tcs
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 14:11

...melyik ajton menjek beeeeeee?

...melyik ajton menjek beeeeeee?

gyerekek mondtam már
az, h alkoholista lettem az egyháznak köszönhetem, ugyanis elmentem a paphoz tanácsot kérni, h mit tegyek, h nehogyalkoholistává váljak!
-fiam mindig, amikor inni akarsz monjál egy imát, és az hidd el segíteni fog!
erre mikor odérek egy kocsmához nekem eszembe jutott amit a plébános tanácsolt és elkezdem: miatyánk, ki vagy a mennyekbe ...
erre felkiáltok itt van a megoldás: mennyek be!

az, h alkoholista lettem az egyháznak köszönhetem, ugyanis elmentem a paphoz tanácsot kérni, h mit tegyek, h nehogyalkoholistává váljak!
-fiam mindig, amikor inni akarsz monjál egy imát, és az hidd el segíteni fog!
erre mikor odérek egy kocsmához nekem eszembe jutott amit a plébános tanácsolt és elkezdem: miatyánk, ki vagy a mennyekbe ...
erre felkiáltok itt van a megoldás: mennyek be!

mindkettőnek van előnye és hátránya!
! de nem tudni, h van-e már nyomtatód.
sztem!
meg hát suskával se wótam nagyon ellátva. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 12:23

sztem!
meg hát suskával se wótam nagyon ellátva. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Hagyjuk is a témát a picsuba...

Na, szép hétvégét mindenkinek. Jót ne halljak rólatok.