Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 773 774 775 776 777 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15481   2007. 11. 24. szombat 07:36
MmePrune MmePrune VIP Admin
érdekes összefüggések ezek...az utak rosszabbak, hamarabb tönkremennek a gumik,üzleti szempontból kicsit kedvezőbb lehet... mégis kell cserélned téli/nyárit (ami valóban jó üzlet)...egyébként kell? megbüntetnek érte, ha nincs télen téli gumid?
vagy csak biztonságosabb, ha használjuk...mert nem takarítják úgy az utakat, mint régen?
mellesleg nekünk felnivel(?) együtt van mindkét szezonra, így uram intézi a cserét..én meg fizetek érte wink finom

jahhh...különben jóregg smile

1991 November 24. (16 éve történt)
45 éves korában, londoni otthonában elhunyt Freddie Mercury (eredeti nevén: Faroukh Bulsara), a Queen énekese.

Mercury együttese, a Queen 1971-től dolgozott együtt. Első albuma 1973-ban jelent meg. Hírnevét az 1975-ben kiadott "One Night at the Opera" című nagylemezzel és az azon szereplő"Bohemian Rapsody" című dallal alapozta meg.Élete végéig dolgozott, s az 1991 elején megjelent "Innuendo" című lemez ugyanúgy listavezető lett, mint az együttes sikerszámaiból összeállított örökzöld lemez. A botrányairól is közismertté vált sztár - énekes egyébként iráni származású volt: családjával az indiai Bombay - n át került Londonba, ahol először grafikusművészi diplomát szerzett. Az AIDS végzett vele.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 07:13
Jóóó reggggelllllt! wink

Nyah...még bírnék alukálni...de nyócra a gumisnál kell lennem...éééé!

Hipp!
Te emlékszel mondjuk kb. 20 éwwel ezelött...wolt téli gumi???....mert én úgy emlékszem,hogy apámnak
sose wolt...a nyáriwal járt télen is...mintha direkt lenne 2 féle gumi mostanság...biznic ez..kérem...nem??
#15482   2007. 11. 24. szombat 07:59
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Szervusztok szép reggelt mindenkinek!
Gyuri a kérdésedre a válaszom a következő. Nem volt külön nyári és téli gumi. Tulajdonképpen az autógumik kidolgozása (recézet) sokkal durvább volt, ezért megfelelt a téli autózáshoz is. Utána finomult a gumi kiképzése (mert azért ez a fajta gumi nyáron jobban kopott)és lassan kialakult a nyári (kevésbé recézett) és a téli gumi. Persze, hogy biznisz, de saját bőrömön tapasztaltam, hogy érdemes cserélni őket. Nagy balesettől mentett meg a téli gumi. Az enyémen már ki van cserélve, hidd el megéri, sokkal biztonságosabb a téli gumi ebben az évszakban.
Prunének válasz, én is felnistől cseréltetem a nyári-téli gumikat, úgy helyes, mert más az igénybevétel.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóó reggggelllllt! wink

Hipp!
Te emlékszel mondjuk kb. 20 éwwel ezelött...wolt téli gumi???....mert én úgy emlékszem,hogy apámnak
sose wolt...a nyáriwal járt télen is...mintha direkt lenne 2 féle gumi mostanság...biznic ez..kérem...nem??
#15483   2007. 11. 24. szombat 09:36
gazosgyuri gazosgyuri
Csókolom mindenkinek!

Nekem is felnin wannak a téli gumik...csak a teherajutónál nm...én cserélem a kiskocsin mindig de most az egyik defektes wót...(mint én! wink )...ezzé húztam a gumishoz...a gumis hawer különben...és elárulta,hogy egy dolgot sokan nm tudnak...a gumikat minden éwben fölrakás elött ki kell centiroztatni mert az utak szétcseszik a felnidet...ha nm teszed meg mehetsz majd a futóműweshez...ezt jó tudni... wink

Amúgy én direkt márkás M.alpin téligumit wettem és jól felidegesített mert annyira tapad a hóban,hogy nm lehet wele hülyülni...drifftelni...ennyit a "negatíwumáról"....bazi jóó téli gumi... eljen
#15484   2007. 11. 24. szombat 09:48
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Na szép napott mindenkinek,lusta vagyok 15 oldalt visszaolvasni,valami érdekesség kerdes
#15485   2007. 11. 24. szombat 09:58
huh...de jó, hogy mondtad ezt a centiizélést smile most szólok uramnak, hogy a pasi, akit szopok a neten mondta, hogy kell ilyet csinálni hehe

az előbb (két órája) nem volt időm betenni ezt
sajátos megemlékezés freddyre-tőlem

(najóóóóvan..kicsit idétlennek tartom a mozgását itt, de kibaszott jó lábai vannak smile )

és ha valaki meg akarja érteni lelkem sötét bugyrait smile
az nézzen bele 3:20 környékétől
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 09:36
Csókolom mindenkinek!

Nekem is felnin wannak a téli gumik...csak a teherajutónál nm...én cserélem a kiskocsin mindig de most az egyik defektes wót...(mint én! wink )...ezzé húztam a gumishoz...a gumis hawer különben...és elárulta,hogy egy dolgot sokan nm tudnak...a gumikat minden éwben fölrakás elött ki kell centiroztatni mert az utak szétcseszik a felnidet...ha nm teszed meg mehetsz majd a futóműweshez...ezt jó tudni... wink

Amúgy én direkt márkás M.alpin téligumit wettem és jól felidegesített mert annyira tapad a hóban,hogy nm lehet wele hülyülni...drifftelni...ennyit a "negatíwumáról"....bazi jóó téli gumi... eljen
#15486   2007. 11. 24. szombat 10:05
Szia Főnökaccony!
A gumisok tudják, minden kerékcserekor automatikusan kicentírozzák a kerekeket, ezt külön nem kell kérni, ne aggódjál, tudják a dolgukat. Ez a kerékcserekor kötelező!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 24. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 24. szombat 09:58
huh...de jó, hogy mondtad ezt a centiizélést smile most szólok uramnak, hogy a pasi, akit szopok a neten mondta, hogy kell ilyet csinálni hehe

(najóóóóvan..kicsit idétlennek tartom a mozgását itt, de kibaszott jó lábai vannak smile )

#15487   2007. 11. 24. szombat 12:25
drága hippem...nem olvastál figyelmesen...az én kerekeimet uram cseréli, és ő nem gumis smile
figyelmetlenségedért egy engeszteltető nyalás a büntid, amit az elkövetkezendő két héten belül kell lerónod wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 24. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2007. 11. 24. szombat 10:05
Szia Főnökaccony!
A gumisok tudják, minden kerékcserekor automatikusan kicentírozzák a kerekeket, ezt külön nem kell kérni, ne aggódjál, tudják a dolgukat. Ez a kerékcserekor kötelező!!!!
#15488   2007. 11. 24. szombat 13:38
Joel_Fleischman Joel_Fleischman
Köszönöm ! Éppen akartam mondani, hogy az előbb, amikor visszatűrted a cimkét, valami testápolót maszatoltál a helyére. Ugye milyen jól tudom elmaszírozni?
Most már szuper a kép! wink nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 11. 23. péntek 14:25
Visszaültem még 1*. nyes

nyes
#15489   2007. 11. 24. szombat 13:46
20 éve is volt eeeeeeeekkkkkkkkkkkkoooorrrrrrrraaaa rücskös gumi a kispolszkin, meg apám ladáján.
A maiaknál a különbség nem elsősorban a mintázatban van, hanem az összetételben.
Egyébként hülyeség ebben akkora üzletet szimatolni - bár biztos üzlet is - de amíg a téli van fent a nyári nem kopik és biztonságosabban autózol.
Következésképp mire mindkét garnitúrát lekoptatod, addig csak nyári köpenyből is elhasználnál 2 garnitúrát.

Most kössél belém és megyek Budára, hogy lejátsszuk snapszerba az erőviszonyokat... mf2
Jóóó reggggelllllt! wink

Hipp!
#15490   2007. 11. 24. szombat 13:48
drága főnökaccony! nem is az uradról beszéltem, hanem a gumisokról, de mindegy, nyalás beütemezve.
gyakorolom már, a csapásszámot növelem folyamatosan.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 24. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 24. szombat 12:25
drága hippem...nem olvastál figyelmesen...az én kerekeimet uram cseréli, és ő nem gumis smile
figyelmetlenségedért egy engeszteltető nyalás a büntid, amit az elkövetkezendő két héten belül kell lerónod wink
#15491   2007. 11. 24. szombat 13:58
Apa! A gumis haverod lesikálta a kereked, kipiszkálta a köveket? Akkor csesztem le az egyik gumist, mikor a kb. 1 kg sárral összekent kerekemet így akarta centírozni. Valami olyasmit csacsogott, hogy a sár úgyis egyenletesen kenődött a felnire... A barom állat...
Egyébként szolidan, csendben és szerényen jegyzem meg, hogy én észreveszem, ha elvesztek egy súlyt a kerékről... Csak próbálgasd gyakran a kocsidat a magasabb sebességtartományban. Lehet érezni!

Azt még elárulhatnád, hol próbálgattad idén Budán hóban a gumijaidat! eplus2 mf2
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 09:36
Csókolom mindenkinek!

#15492   2007. 11. 24. szombat 14:05
Igen...! Akarom a bugyraidat! Tárd ki előttem! finom nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 24. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 24. szombat 09:58

#15493   2007. 11. 24. szombat 14:09
Kedden hozza a futár a gumijaimat Zsörmeniből. Már csak gumist kell keresnem, aki felteszi. Addig még lehet, hogy kicsit koptatgatom a régieket... eplus2 eplus2 eplus2
#15494   2007. 11. 24. szombat 14:09
meg sem nézted, te lükeeee smile
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 24. szombat 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 14:05
Igen...! Akarom a bugyraidat! Tárd ki előttem! finom nyes
#15495   2007. 11. 24. szombat 14:24
Kit érdekel Axl szoknyája, mikor a Te bugyraidról beszélgetünk???
Na ne!!! Csak nem azt akarod mondani, hogy az izgat fel, amikor Axl és Elton összeölelkezik... eplus2
Hogy én, meg a Sonkás? Vagy a Gyuri??? Felejtsd el, ha ez az ára, lemondok Rólad is!!! nyes mf2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 24. szombat 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 24. szombat 14:09
meg sem nézted, te lükeeee smile
#15496   2007. 11. 24. szombat 14:31
természetesen nem...az izgat fel, ahogy kivillan axl combja...és a másikban a szexis feneke...és a hangja, bár ezek koncertfelvételek, de amikor a cdt hallgatom, akkor igencsak beleborzongok a repedtfazék hangjába smile

ööö...most hogy mondod...ki ölelget kit...huh...te meg gyurka..mmm...fúbazzz...totál nedves lettem
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 24. szombat 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 14:24
Kit érdekel Axl szoknyája, mikor a Te bugyraidról beszélgetünk???
Na ne!!! Csak nem azt akarod mondani, hogy az izgat fel, amikor Axl és Elton összeölelkezik... eplus2
Hogy én, meg a Sonkás? Vagy a Gyuri??? Felejtsd el, ha ez az ára, lemondok Rólad is!!! nyes mf2
#15497   2007. 11. 24. szombat 14:42
El akarsz üldözni??? Te céda! Pedig elővettem a fényképező gépet és már fotóztam a seggem... hehe
Na attól milyen nedves lennél...! hehe nyes nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 24. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 24. szombat 14:31
természetesen nem...az izgat fel, ahogy kivillan axl combja...és a másikban a szexis feneke...és a hangja, bár ezek koncertfelvételek, de amikor a cdt hallgatom, akkor igencsak beleborzongok a repedtfazék hangjába smile

ööö...most hogy mondod...ki ölelget kit...huh...te meg gyurka..mmm...fúbazzz...totál nedves lettem
#15498   2007. 11. 24. szombat 14:43
Dolgozódok 1 kicsit... Estére jövök! wave
#15499   2007. 11. 24. szombat 14:43
tudod a mailcímemet...küldd oda...ha nem teszed meg, akkor koholt vádak alapján véglegesen tiltalak vigyor5 hehe nyes
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 24. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 14:42
El akarsz üldözni??? Te céda! Pedig elővettem a fényképező gépet és már fotóztam a seggem... hehe
Na attól milyen nedves lennél...! hehe nyes nyes
#15500   2007. 11. 24. szombat 14:55
tom1019 tom1019 VIP Admin
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 24. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 24. szombat 12:25

... 773 774 775 776 777 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48743db
Utolsó üzenet: tegnap 16:24

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!