hm puszinyuszi aszem már japán lettem.... úgy besárgultam...
Kv frissítve!!!
Kv frissítve!!!
Jó reggelt mindenkinek! Kv fogyasztva torna megvolt tegnapi kimaradtat még ma ebéd előtt pótoljuk! Szép napot!
Jó reggelt kívánok! A kávé minden cseppjében a szabadság
A jó idő is meg lesz. Tánc tábor csütörtökig. Viszünk egy
Szép napot
má
aromája alf
mo alf
rí alf
tó
A jó idő is meg lesz. Tánc tábor csütörtökig. Viszünk egy
ho
is, nehogy kiszáradjunk, meg a lábunkat is lelazítja talán alf
rd alf
ó alf
sört
Szép napot
melós
kv-t megittam
igaz fesztival után nehéz az ébren lét...de raktam oda kv-t a délután érkezőknek is
Ma egy kis extra meló, kávé csőre töltve! Holnaptól szabi.
Kv frissitve....
Kv elfogyasztva bekészítve az útra, indulhat a meló!
Jó reggelt kívánok! Kávét és kitartást mindenkinek
Kitartást mindenkinek!
Jó reggelt kívánok! Mint az ostor ami egyre gyorsul a végén, olyan a meló a szabi előtt. de kapaszkodunk és kitartunk
Szép napot
Szép napot
Jó reggelt! Igen szívatós nap volt a hétfői mi idő után, de hála az égnek minden nap új és újult energiával vágunk neki.
Tehát napindító kv és start melózni, a napi tornát valahol útközben pótoljuk!
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 07. 07. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 07. kedd 19:23
Tehát napindító kv és start melózni, a napi tornát valahol útközben pótoljuk!
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 07. 07. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ennyire
be
a kedd? Pedig a hétfőre mondják, hogy sunyi.
alf
ba alf
sz alf
csizott
Jó reggelt! Ma kicsit kóválygósabb az ébredés
Pedig aludtam állítólag
Egy kávéval eldöntjük, merre tovább
Pedig aludtam állítólag
Egy kávéval eldöntjük, merre tovább
Na, ennyire
be
a kedd? Pedig a hétfőre mondják, hogy sunyi.
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 07. 07. kedd 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ba alf
sz alf
csizott
Jó reggelt kívánok! Kávé, jókedv és príma nyári idő a mai menü
Szép estét !!Éjjeli kv bekészítve
a reggelit is oda teszem majd..... Legyetek résen fiúk ha tudtok ebben az enyhe időben....
a reggelit is oda teszem majd..... Legyetek résen fiúk ha tudtok ebben az enyhe időben....
Sziasztok! Nekünk indul a mi idő! Igaz csak ma de várjuk!
Öcsyke jol beszélsz.... Én időm ma elmaradt... a dolgos hétköznap miatt...
de majd szerdán a forrókövek közt pihenek
esti kvt meg ittam... reggelre bekészítem nektek a qva hétfőre ....
de majd szerdán a forrókövek közt pihenek
esti kvt meg ittam... reggelre bekészítem nektek a qva hétfőre ....
Jó reggelt kívánok! Ez a hétvége-hétköznap behatárolás egy olyan nyomást tud ránk rakni, hogy tényleg elhisszük ez a természetes. Holott amióta világ a világ van dologidő és azon kívül az énidő. És bárki bármit mond, mindíg van választás és lehetőség eldönteni mit miért tartok jó döntésnek és mit teszek meg azért, hogy holnap learassam a gyümölcsét.
Szóval dologidőben többet is melózunk másoknál és van, hogy olyankor pihenünk amikor a világ rohan mellettünk. Mert nekünk az a jó.
És mindenki igyekezzen jól érezni magát, sosem tudjuk mennyi ilyen pillanat van még vissza!
Legyen szép napotok nektek is
Szóval dologidőben többet is melózunk másoknál és van, hogy olyankor pihenünk amikor a világ rohan mellettünk. Mert nekünk az a jó.
És mindenki igyekezzen jól érezni magát, sosem tudjuk mennyi ilyen pillanat van még vissza!
Legyen szép napotok nektek is

GG-ufsz