Kapaszkodjon meg mylord nem a seggére hanem a puncijára gondoltam első nekifutásra. Méghogy a segge? én előlről szoktam kezdeni, és hátulról folytatom. Értve lordom?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 12:23

megyés püsök uram!
közlöm Önnel, h a segg nem jó megoldás!
én a kiránylány száját 3 dimenzióban akarom!!!
én a kiránylány száját 3 dimenzióban akarom!!!
akkor az Jimmy /nem az ecséd azaz én/ lehet!
mert a fülemnek a dalai lárma!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 12:15
mert a fülemnek a dalai lárma!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Joel! Neked is küldök egy talicskára valót, ha kiforgatod a szavaim. Bacca meg a dalai láma!

megyés püsök uram!
én a kiránylány száját 3 dimenzióban akarom!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 12:13
én a kiránylány száját 3 dimenzióban akarom!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Szia királylányos!
Amikor megnéztem a képet először teljesen másra gondoltam, ugyebár függőlegesen áll, és ezen nem is csodálkoztam. Hiányoltam róla valamit, és akkor döbbenten vettem észre, hogy ez mégsem az amire én gondoltam. Megyek a patyoltaba, beadom a fantáziám egy nagy tisztításra. Megjegyzem szép szád lehet, ha lehetne kérni egy teljes fotót róla.....lécci........
Amikor megnéztem a képet először teljesen másra gondoltam, ugyebár függőlegesen áll, és ezen nem is csodálkoztam. Hiányoltam róla valamit, és akkor döbbenten vettem észre, hogy ez mégsem az amire én gondoltam. Megyek a patyoltaba, beadom a fantáziám egy nagy tisztításra. Megjegyzem szép szád lehet, ha lehetne kérni egy teljes fotót róla.....lécci........
Joel! Neked is küldök egy talicskára valót, ha kiforgatod a szavaim. Bacca meg a dalai láma!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 10:48

Mi ez a négyes pont? Kell felállítani???
Ááá lányok ne foglalkozzatok Hipp-el nekem már áll.

Szia királylányos!
Amikor megnéztem a képet először teljesen másra gondoltam, ugyebár függőlegesen áll, és ezen nem is csodálkoztam. Hiányoltam róla valamit, és akkor döbbenten vettem észre, hogy ez mégsem az amire én gondoltam. Megyek a patyoltaba, beadom a fantáziám egy nagy tisztításra. Megjegyzem szép szád lehet, ha lehetne kérni egy teljes fotót róla.....lécci........ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 11:05
Amikor megnéztem a képet először teljesen másra gondoltam, ugyebár függőlegesen áll, és ezen nem is csodálkoztam. Hiányoltam róla valamit, és akkor döbbenten vettem észre, hogy ez mégsem az amire én gondoltam. Megyek a patyoltaba, beadom a fantáziám egy nagy tisztításra. Megjegyzem szép szád lehet, ha lehetne kérni egy teljes fotót róla.....lécci........ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Gyuriiii..kb ilyen a szájam...elég vérsziiiivoooo?

Szasztok...húztam délre...

Ááááá...csak azért írtam,hogy fogtechnikus magamra...mert nm akartam korán reggel azt írni,hogy szarewő!!!...mert tudod Joelbácsi wízujjális típus és még elhányta wóna magát...
...kimélni kell szegényt...ezt nekije...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 09:19

VIP

Gyuri ne örülj, nekem is a múlt héten kellett vennem akksit, kettő és fél évet bírt ki. Most vettem egy komolyabbat. Ma vizsgázik az autó műszakin.
Gondolod ha fogtechnikus lettél volna az jobb?
Túrkálni más szájában? fogóval? köszörűvel? pfúúj!
Na ezért nem lettem én meg nőgyógyász. Túrkálni a nők puncijában mindenféle eszközzel? pfúúúúj!
Csak hagyományosan.
Gondolod ha fogtechnikus lettél volna az jobb?
Túrkálni más szájában? fogóval? köszörűvel? pfúúj!
Na ezért nem lettem én meg nőgyógyász. Túrkálni a nők puncijában mindenféle eszközzel? pfúúúúj!
Csak hagyományosan.

remélem nem csak a vért szereted szívni vele!
jer inkább mást érincsé vele! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
jer inkább mást érincsé vele! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)

tudod, van amikor briós, van, mikor pizza és van mikor szivar ...
remélem má' érthető! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 10:43
remélem má' érthető! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Nem tudom mire értetted, de át ne menj erkölcssőszbe, mert dobok egy dupla axelt!

parancsolj:

látod má gerjed is Rád! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

látod má gerjed is Rád! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérlek! Itt van Gyurcynak:

kívánságod számomra parancs! (Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 10:51

kívánságod számomra parancs! (Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi!
Tudod küldeni egyenesen a Gyurinak? Vigyázz, mert a Buda csak a kamu címe! Azzal csak minket etet, de ezt szeretném, ha megkapná!
Ja és P...UNCI!
Tudod küldeni egyenesen a Gyurinak? Vigyázz, mert a Buda csak a kamu címe! Azzal csak minket etet, de ezt szeretném, ha megkapná!

Ja és P...UNCI!
Kérek egy puszikát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon jóóót tett a tennapi "alwás" barátom...mee ha nm lett wóna "alwás"...most lángolna a riska...
(irigy wagy HALAS) (Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 10:44

(irigy wagy HALAS) (Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Hu bazz! Pedig a helyi adósok még nem is érhettek oda, mert még csak most hívtam őket!
Azt hiszem mégse tett jót az idegeidnek az a tegnapi alvás!!!

Azt hiszem mégse tett jót az idegeidnek az a tegnapi alvás!!!

ÓÓÓÓÓ...hogy ne tudnék wmit...2 kézzel tartani a seggem míg Ő sziwarozik...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 10:32

Gyurikám! Csesztessen téged a lyoni hóhér (na az azért mégse... Helyi adóhatóság..?
)!
Te voltál aki megpengette, hogy valamelyik hölgyeményünk szivarozik... Azt hittem tudsz valamit... de csalódtam benned...

Te voltál aki megpengette, hogy valamelyik hölgyeményünk szivarozik... Azt hittem tudsz valamit... de csalódtam benned...

Surdi!
Ment a mailom...de mailom...óóóó te kis mailom..
Jaaa....PINA!
Ment a mailom...de mailom...óóóó te kis mailom..

Jaaa....PINA!

Jó veletek dumálni... Este eltüntök. Ha délelőtt jövök, - mert tegnap akkor éltetek - akkor is punnyadtok. Na ma este időben lefekszem. Sejtem előre, hogy hajnalra +6 oldal lemaradásom lesz...

Axelt ne dobjál, inkább tanulj tőle! Én is elküldtem a Mme-nak a seggem, de az övét hiába várom...
Azt hiszem, most már megyek érte!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 10:43
Azt hiszem, most már megyek érte!

VIP

Nem tudom mire értetted, de át ne menj erkölcssőszbe, mert dobok egy dupla axelt!

Köszi!
Ja és P...UNCI! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja és P...UNCI! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ez a négyes pont? Kell felállítani???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 10:02

VIP

Na én meg most arra vagyok kíváncsi, hogy:
1.Rendben van, kihúztuk a számokat.
2.Milyen szisztéma szerint dönti el lotyó, hogy ki kit fog kapni?
3.Ha manipulál ez a két nőcemély, ami elképzelhető, akkor partiba lesznek vágva, ez ziher!
4.Kell felállítani (na még nem azt) egy ad-hoc bizottságot, aki ellenőrzi, hogy tiszta volt-e a játék.
5.Én leszek a bizottság vezetője, slussz.
Akkor ezt megdumáltuk, berekesztem az értekezletet, mindenkinek PINA! (a nőknek meg szivar)
1.Rendben van, kihúztuk a számokat.
2.Milyen szisztéma szerint dönti el lotyó, hogy ki kit fog kapni?
3.Ha manipulál ez a két nőcemély, ami elképzelhető, akkor partiba lesznek vágva, ez ziher!
4.Kell felállítani (na még nem azt) egy ad-hoc bizottságot, aki ellenőrzi, hogy tiszta volt-e a játék.
5.Én leszek a bizottság vezetője, slussz.
Akkor ezt megdumáltuk, berekesztem az értekezletet, mindenkinek PINA! (a nőknek meg szivar)