Te meg résre
(léci fogadd el a jelölésemet, mert így soha nem fogod megtudni, kit húztál) (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 13:56

(léci fogadd el a jelölésemet, mert így soha nem fogod megtudni, kit húztál) (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága Charlotte! Te nem manipulálsz.
Legfeljebb "részre" hajlasz

megkaptad a hetest!
de be is köll aztat lőni!
kerülő!
mi + résre hajlunk! neeeemmmmmmm? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
de be is köll aztat lőni!

kerülő!
mi + résre hajlunk! neeeemmmmmmm? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Drága Charlotte! Te nem manipulálsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 13:43

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Léci, akik eddig nem voltak kapcsolataim, azok jelöljék vissza a jelölésemet, mert most az van, hogy csak a kapcsolataimnak tudok privit küldeni. Épp vacakol a rendszer.
Ja, és megkérek mindenkit, hogy ne gyanusítson meg azzal, hogy manipuláltam a sorsolást, mert ha így lenne, minden pasi engem húzott volna meg, izéééé ki vagyis be.

Ja, és megkérek mindenkit, hogy ne gyanusítson meg azzal, hogy manipuláltam a sorsolást, mert ha így lenne, minden pasi engem húzott volna meg, izéééé ki vagyis be.

Moncy megkapta kit húzott
Fel is van adva a lecke...

Fel is van adva a lecke...

de én akkor is tudom, h manipuláltad
ne csodálkozz rajta, h ezt tételezik fel. oly mélyen van beleivódva ez a társadalmunkban, h az lenne a meglepő ha nem így lenne!
ld. pl a jármű versenyt ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 13:43

ne csodálkozz rajta, h ezt tételezik fel. oly mélyen van beleivódva ez a társadalmunkban, h az lenne a meglepő ha nem így lenne!
ld. pl a jármű versenyt ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Léci, akik eddig nem voltak kapcsolataim, azok jelöljék vissza a jelölésemet, mert most az van, hogy csak a kapcsolataimnak tudok privit küldeni. Épp vacakol a rendszer.

Hát így jártál kedves Parám!

(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 19:16

szia Zelli,igaz,hogy itt rég láttál,de én gyakran köszöntem neked a chaten...sajnos soha nem fogadtad...

Melliket, melliket! Te lökött!! Nem tudtad, hogy a 11-es gyűjtő szám? Az én számra gyűjt minden nőt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)

brühühühü
csak nem az én gyönyörűségemet húztad?
csak melliket
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
csak nem az én gyönyörűségemet húztad?
csak melliket

Ez megbocsájthatatlan! Kardélre hánylak, ha mégegyszer előfordul.
(Pedig biz'isten útálom az emberhúst.....) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 18:35

(Pedig biz'isten útálom az emberhúst.....) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)

jessszus...és csak most mondod?
szánom,bánom,édes Pillém,kis ejjeli halálfejes pillangóm...
szánom,bánom,édes Pillém,kis ejjeli halálfejes pillangóm...

felfeküdtem a térdedre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 13:03
Admin

Surdi, bazmeg (illetve basszmeg hihi), megállt bennem az ütő.
Büntetéééés!
Büntetéééés!

Engem Pillém! Fel!! De nagyon
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem is így van, ezt már nem tagadhatjuk le, nem is akarjuk.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha máshol nem, a seggünkön, mert már beleégett a jel
:

Én meg tudtam, hogy valami ármány, ismerem az észjárásod, te spermahajder. Megnéztem én is mert furdalt a kíváncsiság, megint mit eszeltél ki, csak akarattal nem válaszoltam. Tudtam, hogy valami disznóság lehet, te már leltárba vagy véve a GG-n úgyhogy maradj a seggeden! Ha megszűnik az internet GG akkor is lesz!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 12:55

sorry!
de azé verni nem kellett wón! nézd mekkora monoklim lett:
bocsi, de teléptél abba a csapdába amit a hólapátoló Fred bátyámnak szántam!
de azé verni nem kellett wón! nézd mekkora monoklim lett:

bocsi, de teléptél abba a csapdába amit a hólapátoló Fred bátyámnak szántam!
Jesszus! Mit fog szólni a Spapa????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 13:04

Admin

A 11-es szabad volt, megkaptad.

Itt van a teljes fotó róla. A szája meg nem csak szép, de nagy is
, és egyáltalán nem álmos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 12:13

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia királylányos!
Amikor megnéztem a képet először teljesen másra gondoltam, ugyebár függőlegesen áll, és ezen nem is csodálkoztam. Hiányoltam róla valamit, és akkor döbbenten vettem észre, hogy ez mégsem az amire én gondoltam. Megyek a patyoltaba, beadom a fantáziám egy nagy tisztításra. Megjegyzem szép szád lehet, ha lehetne kérni egy teljes fotót róla.....lécci........
Amikor megnéztem a képet először teljesen másra gondoltam, ugyebár függőlegesen áll, és ezen nem is csodálkoztam. Hiányoltam róla valamit, és akkor döbbenten vettem észre, hogy ez mégsem az amire én gondoltam. Megyek a patyoltaba, beadom a fantáziám egy nagy tisztításra. Megjegyzem szép szád lehet, ha lehetne kérni egy teljes fotót róla.....lécci........
Küldöm a priviket, hogy ki kit húzott. Aki estig nem kap tőlem privit, pedig mondott számot, szóljon!

A 11-es szabad volt, megkaptad.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 13:03

A 11-est kérem. Ha foglalt, akkor Moncy-t, mer' előre lefoglata a 7-est.

Surdi, bazmeg (illetve basszmeg hihi), megállt bennem az ütő.
Büntetéééés!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 10:43
Büntetéééés!