Szerintem viszont ügyes voltál.
A telefonos műszaki segítségnek sem jutott eszébe ez a megoldás, de te magadtól rájöttél.
Jelentem, a lányom kezdi megszeretni a havat. Vagy legalábbis a hógolyózást. Élvezettel vágdosta hozzám a labdacsait
Aztán persze futott oda, hogy seperjem le a havat a kesztyűjéről (aztán amikor a kesztyűje elázott, a kezéről).
A telefonos műszaki segítségnek sem jutott eszébe ez a megoldás, de te magadtól rájöttél.

Jelentem, a lányom kezdi megszeretni a havat. Vagy legalábbis a hógolyózást. Élvezettel vágdosta hozzám a labdacsait

Aztán persze futott oda, hogy seperjem le a havat a kesztyűjéről (aztán amikor a kesztyűje elázott, a kezéről).
Bitte!
Én lenni 1/4 rész osztrák!
A Grossmuttim(Ja, már nincs "13-as sz" a németben.)
ottani leány volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:29
Én lenni 1/4 rész osztrák!

A Grossmuttim(Ja, már nincs "13-as sz" a németben.)
ottani leány volt!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, elég!
Azt kértem, hogy írjatok egy sikerélményt!
Erre mindenki belevegyíti a pesszimizmusát.
Ne legyünk már ennyire magyarok!!!
Most kimegyünk a szabadba. Szoktatnom kell a lányomat a hóhoz, mert a finnyás kisasszony hisztirohamot kap, ha hideg hópihe kerül a kezére.

Most kimegyünk a szabadba. Szoktatnom kell a lányomat a hóhoz, mert a finnyás kisasszony hisztirohamot kap, ha hideg hópihe kerül a kezére.

Te Surdi, Én szlengben, argóban értettem!
Te DÍSZ-Doktor, Mylord, President!

Te DÍSZ-Doktor, Mylord, President!

Na, elég!

neeeeeeee
szokj le a szivarról! az egészségtelen! ld a #15936-os hsz-em!
ne csinyájjátok! mer felfordul a gyomrom!!!
no gózok!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:17
szokj le a szivarról! az egészségtelen! ld a #15936-os hsz-em!
ne csinyájjátok! mer felfordul a gyomrom!!!
no gózok!

Hát igen, szopunk is rendesen!
Csak nem úgy, ahogy szeretném!
Na, kérek egy szivart!

Na, kérek egy szivart!

Egy slukkot Neked bármikor.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:17

Na, kérek egy szivart!

Na, kérek egy szivart!

csináltam túróstésztát hagymával, meg szalonnálval...
meg írtam egy jó sz_r közgáz (brrr) ZH-t (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:02
meg írtam egy jó sz_r közgáz (brrr) ZH-t (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Mai sikerélményem:
Két nap magolás után végre megtanultam, hogy melyik Teletubbie (lila, sárga, piros, zöld) milyen nevet kapott a keresztségben (Tinky-winky, Lala, Poo, Dipsy).
Ja, és a porszívót Nununak hívják. Jelentkezzen, akinek nem a nuni jut erről eszébe!
Nektek mi a mai sikerélményetek?
Két nap magolás után végre megtanultam, hogy melyik Teletubbie (lila, sárga, piros, zöld) milyen nevet kapott a keresztségben (Tinky-winky, Lala, Poo, Dipsy).
Ja, és a porszívót Nununak hívják. Jelentkezzen, akinek nem a nuni jut erről eszébe!

Már nem. Megnéztem, mielőtt észre vettem volna.
Most benne vagyok a kakában....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:13
Most benne vagyok a kakában....

Admin

Küldtem privit. Nem villog neked jobbra fent az Üzenetek gomb?
Na, kérek egy szivart!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, kérek egy szivart!

szerintem mostanság egyikünk sincs elkényeztetve az élettől!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:11

Sajnos ez életem egyik legnehezebb hete!
Sorsfordító, eldőlhet a lakásom kérdése(holnap)!
És ezzel az életem is változhat! Csakis jobbra, reményeim szerint!
Az tetszett, hogy egy rockzenész Engem jelölt ismerősnek!
És a Szívem továbbra is tele SZERELEMMEL!(szíves smájli)

És a Szívem továbbra is tele SZERELEMMEL!(szíves smájli)
Küldtem privit. Nem villog neked jobbra fent az Üzenetek gomb?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:10

Na, émmég nem kaptam semmit és senkit. Vagy mégis? Most törhetem a fejemet, mivel lepjem meg magamat

Sajnos ez életem egyik legnehezebb hete!
És a Szívem továbbra is tele SZERELEMMEL!(szíves smájli) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:02

És a Szívem továbbra is tele SZERELEMMEL!(szíves smájli) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Mai sikerélményem:

Na, émmég nem kaptam semmit és senkit. Vagy mégis? Most törhetem a fejemet, mivel lepjem meg magamat

Mai sikerélményem:

Szerintem nyissunk akkumulátor boltot...a fax se gondolta,hogy a riskába ennyibe fáj az aksi...pfff...csak álltam a bótba és forogtam ide...forogtam oda...és minél jobban forogtam annál
gyobban gúwadtak a szemeim...így ni...
gyobban gúwadtak a szemeim...így ni...

AZ AJÁNDÉKOKAT 6-ÁN +/- 1-2 NAP KÉRNÉM A NAPPALIBAN ELHELYEZNI.
Most a cipők és csizmák tisztaságának ellenőrzésétől eltekintek.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 14:50
Most a cipők és csizmák tisztaságának ellenőrzésétől eltekintek.

Kapcsolódtunk kedwesem...meg az üzenetet is elolwastam...
Háááát...ez kihíwás a jawábul...nekem(!)...
Hány napom wan még???
Szeretem a kihíwásokat...

Hány napom wan még???

Kapcsolódtunk kedwesem...meg az üzenetet is elolwastam...
Hány napom wan még???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 14:36

Hány napom wan még???

Admin

Most egyedül én vagyok az, aki minden hsz-t pontosan ért.
El sem tudjátok képzelni, milyen jó érzés
Viszont én vagyok az egyetlen, akinek nem lesz meglepetés, hogy ki ad neki ajándékot.
De hát ezt vállaltam, amikor kihirdettem a játékot.

Viszont én vagyok az egyetlen, akinek nem lesz meglepetés, hogy ki ad neki ajándékot.
Most egyedül én vagyok az, aki minden hsz-t pontosan ért.

Megkaptam én is, és szerintem nekem van a legnehezebb dolgom...

Jól van Jimmy ecsém, akkor örülök, hogy nincs swindli, és finom falatot kaptál. Megjegyzem én is, már beindult a nyálkiválasztásom...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 14:25

tezsvír!
garantálom, h nem köll ombuccmenhe menned! mert egyik általam preferált hölgyet sem sikerült elcsippentenem! de nekem panaszra így sincs okom, mert igencsak fínom, ízletes falat jutott a nyelvemre!
garantálom, h nem köll ombuccmenhe menned! mert egyik általam preferált hölgyet sem sikerült elcsippentenem! de nekem panaszra így sincs okom, mert igencsak fínom, ízletes falat jutott a nyelvemre!