Hozzád nem kell feltételes mód
Léci, válassz az alábbi számok közül:
6, 10, 12, 18 (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 27. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

6, 10, 12, 18 (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 27. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
a 6 os meg teszi

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hozzád nem kell feltételes mód
6, 10, 12, 18

6, 10, 12, 18
Kis önző....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 27. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép éjszakát mindenkinek!

Csak szeretném jelezni, hogy nem volt bunda a sorsolásnál! Elégedett vagyok az eredménnyel!
Tovább ne olvassatok, mert nem megy a privim és ezt csak Szilvának és Sárlotnak üzenem!
(Lányok! Istennők voltatok a sorsoláson, nagyon jól éreztelek Titeket! Pár nap múlva megismételhetnénk!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 13:53

(Lányok! Istennők voltatok a sorsoláson, nagyon jól éreztelek Titeket! Pár nap múlva megismételhetnénk!)

de én akkor is tudom, h manipuláltad
ne csodálkozz rajta, h ezt tételezik fel. oly mélyen van beleivódva ez a társadalmunkban, h az lenne a meglepő ha nem így lenne!
ld. pl a jármű versenyt ...

ne csodálkozz rajta, h ezt tételezik fel. oly mélyen van beleivódva ez a társadalmunkban, h az lenne a meglepő ha nem így lenne!
ld. pl a jármű versenyt ...
tájékoztatok mindenkit, hogy semmi közöm a sorsoláshoz
a saját magam által húzott néven kívül senkiét nem tudom
ennek ellenére bezsebelek minden elismerést
joel: majd küldök segges képet
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:03

a saját magam által húzott néven kívül senkiét nem tudom

ennek ellenére bezsebelek minden elismerést

joel: majd küldök segges képet

Csak szeretném jelezni, hogy nem volt bunda a sorsolásnál! Elégedett vagyok az eredménnyel!
Tovább ne olvassatok, mert nem megy a privim és ezt csak Szilvának és Sárlotnak üzenem!

Csak nem magadat kaptad Főnök???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 14:30

Megkaptam én is, és szerintem nekem van a legnehezebb dolgom...

Ja azt megszoptad (én is!), mert most emelkedtek darasztikusan az árak! Tavasszal 70 AH-t 5 rugóval vettem olcsóbban, mint most az asszony autójába az 55-öst. (pedig utána jártam több felé)
Gyerekágy bolt a földszinten, egyik sarkában akksi bolt, hogy ne kelljen cipelni, meg a pasik se menjenek az emeletre, mert ott szerelmi kényeztető-fészkeket árulunk-tesztelünk majd.
Tudod, a budai boltunkban! Azért nem árt egy kis reklám a boltunknak itt a nappaliban...
P...UNCI (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 14:53
Gyerekágy bolt a földszinten, egyik sarkában akksi bolt, hogy ne kelljen cipelni, meg a pasik se menjenek az emeletre, mert ott szerelmi kényeztető-fészkeket árulunk-tesztelünk majd.
Tudod, a budai boltunkban! Azért nem árt egy kis reklám a boltunknak itt a nappaliban...

P...UNCI (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nyissunk akkumulátor boltot...a fax se gondolta,hogy a riskába ennyibe fáj az aksi...pfff...csak álltam a bótba és forogtam ide...forogtam oda...és minél jobban forogtam annál
gyobban gúwadtak a szemeim...így ni...
gyobban gúwadtak a szemeim...így ni...

semmi sem kizárt, de nem árulok el csak annyit, ha magamat kaptam volna, akkor valszeg masztiztam volna a kínos röhögésem mellett...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Surda! Te beteg vagy! Miért ne szivarozhatna ez a szegény lány! Ne foglalkozz vele, ha ez Téged frusztrál, majd én segítek Neki!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:24

neeeeeeee
szokj le a szivarról! az egészségtelen! ld a #15936-os hsz-em!
ne csinyájjátok! mer felfordul a gyomrom!!!
no gózok!
szokj le a szivarról! az egészségtelen! ld a #15936-os hsz-em!
ne csinyájjátok! mer felfordul a gyomrom!!!
no gózok!

Eeeez egy állat...bocs fönöx...
...de úgy röhögtem a hsz.eden,hogy majd elejtettem a wajas kenyérkémet...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:13

semmi sem kizárt, de nem árulok el csak annyit, ha magamat kaptam volna, akkor valszeg masztiztam volna a kínos röhögésem mellett...

Jó estét!
Ebben a boltban lehet majd az emeleten szivarozni?
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:13
Ebben a boltban lehet majd az emeleten szivarozni?

Ja azt megszoptad (én is!), mert most emelkedtek darasztikusan az árak! Tavasszal 70 AH-t 5 rugóval vettem olcsóbban, mint most az asszony autójába az 55-öst. (pedig utána jártam több felé)
P...UNCI

P...UNCI
Hát ebben hasonlítok a lányodra!
Én is élvezettel vagdosnám hozzád a labdacsaimat. Most szavazhattunk, hogy ki hova szereti! Te hova szeretnéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 17:01
Én is élvezettel vagdosnám hozzád a labdacsaimat. Most szavazhattunk, hogy ki hova szereti! Te hova szeretnéd?

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szerintem viszont ügyes voltál.
A telefonos műszaki segítségnek sem jutott eszébe ez a megoldás, de te magadtól rájöttél.
Jelentem, a lányom kezdi megszeretni a havat. Vagy legalábbis a hógolyózást. Élvezettel vágdosta hozzám a labdacsait
Aztán persze futott oda, hogy seperjem le a havat a kesztyűjéről (aztán amikor a kesztyűje elázott, a kezéről).
A telefonos műszaki segítségnek sem jutott eszébe ez a megoldás, de te magadtól rájöttél.

Jelentem, a lányom kezdi megszeretni a havat. Vagy legalábbis a hógolyózást. Élvezettel vágdosta hozzám a labdacsait

Aztán persze futott oda, hogy seperjem le a havat a kesztyűjéről (aztán amikor a kesztyűje elázott, a kezéről).
Igen Zelli...de csak engem mert Joel állandóan úton lesz...annyi a megrendelés már most...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

A sarokban BigJoe-nak egy bárpult!
A szivar-klub hangulatos berendezéssel!
Tom főz a konyhában. Brilli és Moncy hastáncot oktat!
Szeretnék üzletvezető lenni!
Megfelel a káderlapom Tisztelt Humánerőpolitikai vezető Úr!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:28
A szivar-klub hangulatos berendezéssel!
Tom főz a konyhában. Brilli és Moncy hastáncot oktat!
Szeretnék üzletvezető lenni!
Megfelel a káderlapom Tisztelt Humánerőpolitikai vezető Úr!

Igen Zelli...de csak engem mert Joel állandóan úton lesz...annyi a megrendelés már most...

Persze! De dolgozhatsz is nálunk! Igaz, még a megfelelő munkakört meg kell találnom a számodra!
Pillanatnyilag a csapat a következő:
Főnök: gazosgyuri
Pénzügyi vezető: Briliáns
Személyzeti vezető (akihez a fényképes önéletrajzodat kell küldened és ha az első szűrőn átmentél akinél a személyes meg... meghallgatásra kell jelentkezned!): szerénységem! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Személyzeti vezető (akihez a fényképes önéletrajzodat kell küldened és ha az első szűrőn átmentél akinél a személyes meg... meghallgatásra kell jelentkezned!): szerénységem! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen munkakörök vannak még szabadon?
És természetbeni juttatásokat is igénylek!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:33

Persze! De dolgozhatsz is nálunk! Igaz, még a megfelelő munkakört meg kell találnom a számodra!
Személyzeti vezető (akihez a fényképes önéletrajzodat kell küldened és ha az első szűrőn átmentél akinél a személyes meg... meghallgatásra kell jelentkezned!): szerénységem!
Személyzeti vezető (akihez a fényképes önéletrajzodat kell küldened és ha az első szűrőn átmentél akinél a személyes meg... meghallgatásra kell jelentkezned!): szerénységem!
Te már megint szereptévesztésben vagy! A cég számára fontos és a megélhetést biztosító üzleteket a főnök köti!
Az ilyen csip-csup személyzeti ügyekkel ne foglalkozz, az az ÉN dolgom.
Te akartál a főnök lenni!
P...UNCI!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:28
Az ilyen csip-csup személyzeti ügyekkel ne foglalkozz, az az ÉN dolgom.

Te akartál a főnök lenni!

Surdi meg vigyázhat a majmokra!

Természetesen természetben juttatok, aztán ha felvettünk, akkor már juttatunk is!
Ahhoz, hogy a testhezálló munkakört megtaláljuk, gyere testhezállóban. Odaadó, beható ismerkedés során kiderítem, hogy mi lenne az igazán Neked való feladat!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:36
Ahhoz, hogy a testhezálló munkakört megtaláljuk, gyere testhezállóban. Odaadó, beható ismerkedés során kiderítem, hogy mi lenne az igazán Neked való feladat!

Milyen munkakörök vannak még szabadon?