Persze! De dolgozhatsz is nálunk! Igaz, még a megfelelő munkakört meg kell találnom a számodra!
Pillanatnyilag a csapat a következő:
Főnök: gazosgyuri
Pénzügyi vezető: Briliáns
Személyzeti vezető (akihez a fényképes önéletrajzodat kell küldened és ha az első szűrőn átmentél akinél a személyes meg... meghallgatásra kell jelentkezned!): szerénységem! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Pillanatnyilag a csapat a következő:
Főnök: gazosgyuri
Pénzügyi vezető: Briliáns
Személyzeti vezető (akihez a fényképes önéletrajzodat kell küldened és ha az első szűrőn átmentél akinél a személyes meg... meghallgatásra kell jelentkezned!): szerénységem! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A sarokban BigJoe-nak egy bárpult!
A szivar-klub hangulatos berendezéssel!
Tom főz a konyhában. Brilli és Moncy hastáncot oktat!
Szeretnék üzletvezető lenni!
Megfelel a káderlapom Tisztelt Humánerőpolitikai vezető Úr!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:28
A szivar-klub hangulatos berendezéssel!
Tom főz a konyhában. Brilli és Moncy hastáncot oktat!
Szeretnék üzletvezető lenni!
Megfelel a káderlapom Tisztelt Humánerőpolitikai vezető Úr!

Igen Zelli...de csak engem mert Joel állandóan úton lesz...annyi a megrendelés már most...

Igen Zelli...de csak engem mert Joel állandóan úton lesz...annyi a megrendelés már most...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ebben hasonlítok a lányodra!
Én is élvezettel vagdosnám hozzád a labdacsaimat. Most szavazhattunk, hogy ki hova szereti! Te hova szeretnéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 17:01
Én is élvezettel vagdosnám hozzád a labdacsaimat. Most szavazhattunk, hogy ki hova szereti! Te hova szeretnéd?

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szerintem viszont ügyes voltál.
A telefonos műszaki segítségnek sem jutott eszébe ez a megoldás, de te magadtól rájöttél.
Jelentem, a lányom kezdi megszeretni a havat. Vagy legalábbis a hógolyózást. Élvezettel vágdosta hozzám a labdacsait
Aztán persze futott oda, hogy seperjem le a havat a kesztyűjéről (aztán amikor a kesztyűje elázott, a kezéről).
A telefonos műszaki segítségnek sem jutott eszébe ez a megoldás, de te magadtól rájöttél.

Jelentem, a lányom kezdi megszeretni a havat. Vagy legalábbis a hógolyózást. Élvezettel vágdosta hozzám a labdacsait

Aztán persze futott oda, hogy seperjem le a havat a kesztyűjéről (aztán amikor a kesztyűje elázott, a kezéről).
Jó estét!
Ebben a boltban lehet majd az emeleten szivarozni?
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:13
Ebben a boltban lehet majd az emeleten szivarozni?

Ja azt megszoptad (én is!), mert most emelkedtek darasztikusan az árak! Tavasszal 70 AH-t 5 rugóval vettem olcsóbban, mint most az asszony autójába az 55-öst. (pedig utána jártam több felé)
Gyerekágy bolt a földszinten, egyik sarkában akksi bolt, hogy ne kelljen cipelni, meg a pasik se menjenek az emeletre, mert ott szerelmi kényeztető-fészkeket árulunk-tesztelünk majd.
Tudod, a budai boltunkban! Azért nem árt egy kis reklám a boltunknak itt a nappaliban...
P...UNCI
Gyerekágy bolt a földszinten, egyik sarkában akksi bolt, hogy ne kelljen cipelni, meg a pasik se menjenek az emeletre, mert ott szerelmi kényeztető-fészkeket árulunk-tesztelünk majd.
Tudod, a budai boltunkban! Azért nem árt egy kis reklám a boltunknak itt a nappaliban...

P...UNCI
Eeeez egy állat...bocs fönöx...
...de úgy röhögtem a hsz.eden,hogy majd elejtettem a wajas kenyérkémet...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:13

semmi sem kizárt, de nem árulok el csak annyit, ha magamat kaptam volna, akkor valszeg masztiztam volna a kínos röhögésem mellett...

Surda! Te beteg vagy! Miért ne szivarozhatna ez a szegény lány! Ne foglalkozz vele, ha ez Téged frusztrál, majd én segítek Neki!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 15:24

neeeeeeee
szokj le a szivarról! az egészségtelen! ld a #15936-os hsz-em!
ne csinyájjátok! mer felfordul a gyomrom!!!
no gózok!
szokj le a szivarról! az egészségtelen! ld a #15936-os hsz-em!
ne csinyájjátok! mer felfordul a gyomrom!!!
no gózok!

semmi sem kizárt, de nem árulok el csak annyit, ha magamat kaptam volna, akkor valszeg masztiztam volna a kínos röhögésem mellett...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja azt megszoptad (én is!), mert most emelkedtek darasztikusan az árak! Tavasszal 70 AH-t 5 rugóval vettem olcsóbban, mint most az asszony autójába az 55-öst. (pedig utána jártam több felé)
P...UNCI (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 14:53

P...UNCI (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nyissunk akkumulátor boltot...a fax se gondolta,hogy a riskába ennyibe fáj az aksi...pfff...csak álltam a bótba és forogtam ide...forogtam oda...és minél jobban forogtam annál
gyobban gúwadtak a szemeim...így ni...
gyobban gúwadtak a szemeim...így ni...

Csak nem magadat kaptad Főnök???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 14:30

Megkaptam én is, és szerintem nekem van a legnehezebb dolgom...

tájékoztatok mindenkit, hogy semmi közöm a sorsoláshoz
a saját magam által húzott néven kívül senkiét nem tudom
ennek ellenére bezsebelek minden elismerést
joel: majd küldök segges képet
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:03

a saját magam által húzott néven kívül senkiét nem tudom

ennek ellenére bezsebelek minden elismerést

joel: majd küldök segges képet

Csak szeretném jelezni, hogy nem volt bunda a sorsolásnál! Elégedett vagyok az eredménnyel!
Tovább ne olvassatok, mert nem megy a privim és ezt csak Szilvának és Sárlotnak üzenem!
(Lányok! Istennők voltatok a sorsoláson, nagyon jól éreztelek Titeket! Pár nap múlva megismételhetnénk!)

(Lányok! Istennők voltatok a sorsoláson, nagyon jól éreztelek Titeket! Pár nap múlva megismételhetnénk!)

Csak szeretném jelezni, hogy nem volt bunda a sorsolásnál! Elégedett vagyok az eredménnyel!
Tovább ne olvassatok, mert nem megy a privim és ezt csak Szilvának és Sárlotnak üzenem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 13:53

de én akkor is tudom, h manipuláltad
ne csodálkozz rajta, h ezt tételezik fel. oly mélyen van beleivódva ez a társadalmunkban, h az lenne a meglepő ha nem így lenne!
ld. pl a jármű versenyt ...

ne csodálkozz rajta, h ezt tételezik fel. oly mélyen van beleivódva ez a társadalmunkban, h az lenne a meglepő ha nem így lenne!
ld. pl a jármű versenyt ...
Szép éjszakát mindenkinek!

Kis önző....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 27. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
a 6 os meg teszi

Admin

Hozzád nem kell feltételes mód
Léci, válassz az alábbi számok közül:
6, 10, 12, 18

6, 10, 12, 18
Hozzád nem kell feltételes mód
6, 10, 12, 18 (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 27. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

6, 10, 12, 18 (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 27. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
pl engem???:

Admin

Kívánhatsz valakit!

Kívánhatsz valakit!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 27. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

ÉS AZ ENYÉÉÉÉÉM

hello mindenkinek
igazából most hirtelen nem tudok mit mondani, csak magamnak akarom a 16000est
charl..én nem kaptam üzenetet a húzott névvel

igazából most hirtelen nem tudok mit mondani, csak magamnak akarom a 16000est

charl..én nem kaptam üzenetet a húzott névvel